Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #59792 üzenetére

Hivatalosan a Fedora is rolling. OK, legyen, nem számít, végül is a RHEL communitys tesztdisztrójaként miért ne lehetne az. (persze nem az, de egye fene)

Rábeszéltél, holnaptól rollingra állítom a Debiant és Cinnamonnal! :D

A KDE egyébként annyira beállít a Mint-en most, hogy kifejezetten tetszik, nagyon smooth az egész rendszer, a betűk, a kinézete. Észre sem vettem reggel, hogy 10 perc után nem bootoltam vissza Cinnamonra. Addig tartott, amíg rá nem kattintottam a Messenger ikonjára a panel jobb alsó részén, ahová lerakja magát. Mindig elfelejtem, hogy annyira azért nem egyszerű egy tray-en lévő program felhozatala..... :(((

Marad a buta Cinnamon, ami viszont nekem mindent tud, amit szeretnék és, hogy mennyire nem oltják le a villanyt! Bár sajnálom a Mint KDE-t, de jobb lesz azt az erőforrást is a Cinnamonra fordítani. Hátha a plasma 6-ban már a tray-re kattintás is megoldódik és akkor újragondolom. Tényleg sajnálom, mert kevés memóriával nagyon pörgős és nagyon szép lett a KDE, de ez az egy dolog úgy fel tud idegesíteni.......

A laptopra felraktam az új Ubuntu Mate verziót, természetesen az Arch klónok kernel panic-kal nem bootolnak. :O

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés