Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apszi

őstag

válasz CPT.Pirk #37532 üzenetére

Köszi a választ. A kipróbáláson már túl voltam, mikor is a kérdést feltettem.
    Minimális különbséggel, nagyjából azonos értékeket kaptam, akár közvetlen belső vinyók között mozgattam az adatokat, akár külső usb-s vinyóra/ról tettem ugyanezt. Az értkék egyébként ~23MB/s volt, annyi különbséggel, hogy mikor ezt linux rendszer alatt teszem, akkor nem kell idő a vinyónak, hogy felpörögjön erre a sebességre, Win alatt, ez azért nem mindjárt fullon indul, kell neki egy kis idő mire eléri a max tempót. Ha ezt vesszük, mondhatom, hogy Linux alatt, ha a végsebesség nem is, de úgy az egész művelet valahogy "tökösebb", stabilabb volt. Egyébként Widows-t használok :DDD Az egészre azért voltam amúgy kíváncsi, mert időnként az EXT3-as vinyóról át kell mentsek adatokat egy USB3.0-as külső vinyóra és, hogy ezt picit felturbózzam, kellett volna vennem egy USB3.0-ás bővítő kártyát, de a dolgok jelenlegi állása szerint ennek nincs értelme, mert így még a 2.0-ás sebességét sem érem el, szóval marad minden a régiben. Azért Köszi még1szer! :)

Új hozzászólás Aktív témák