Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz ubyegon2 #106241 üzenetére

Azt amit modasz igazadvan,de van lehetőségűnk,akár linuxdisztrot instllálnunk a gépűnkre.
    Ezt tudom hogy te is tudod,csak gondoltam elmomdom ezt.
    A linux témám jelenleg és ennek a kapcsán mondanám el az alábbiakat,neked és mindenkinek és ez nem reklám a részemről.
    A srácaimtól kaptam ajándékba 2 hete egy csódásan szép jó állapotban lévő,mintha a boltban venném semmijen sérűlést nem láttam én rajta eggyet sem,régi gazdája nagyon vígyátott is rája,ami most is jól látszik,:Lenovo ThickPad T400-am gyárilag win x-el kaphattam a kezeimbe.
    A laptopot gyárilag 8Gb rammal szerelték,ami nagyon jól teljesit winnel,de én váltok most az ArchLinuxra cinnamonnal és azt tapasztaltam, hogy teljesen hardveresen linux support alpból és a rendszer nagyon jól fut,tehát ha kellene Wifi vagy Bluetooth akkor az is jól műkődik,semit nem kellet állitgatnom,tehát Ő egy jó nagyon jó anyagokkal építet gép.
    A cuccost én már tegnap kibővitettem 16 GB-rammal.
    A gép nagyon jól szerelhető,de figyelmet is ígénylő a szétszedése,mert vannak bőven műanyag patentjei és erre én nagyon fígyeltem.
    A szét szedésről tömören azt tudom mondani,hogy minden probléma mentesen tőrtént,talán 20 percet vehetet ígénybe.
    A ram bővítése óta sókkal gyórsabban műkődik a gép,mert most már aktiv is lett a dualchanelje,gyárilag csak singlechanellel műkődőtt.

A gép most is csódásan remekűl műkődik és néha bekapcsólóm és őt is őrőmmel tudom használni.

A témám mára ennyi is volt, mert ígyekeztem töböriteni a tapasztalatomat.

További szépeket kivánok.

Új hozzászólás Aktív témák