Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz I02S3F #105940 üzenetére

Én meg kilógok a sorból mert én nem az azonnali mélyvízre hanem a kezdeti dualbootra teszem a voksomat.
    Igen ez a hülyegyerekek, a bátortalan puhapöcsűek mentsvára stb. stb. Lehet emiatt a keménymagos terminálos pure Arch telepítőknek engem mosolyogva lenézni, legyinteni hogy láma amatőr 1r-user.
    Inkább vállalom hogy néha visszanyúlok a winhez ha megakadok mintsem egy totális bátor átállással saját magamat szívassam meg.

Megint saját példám, én havonta 1x ha nyomtatok de akkor nagyon kell.
    Mikor kezdtem Linuxozni, nekem a nyomtató életrekeltése egy 2 napos, fórumozássl és guglizással egybekötött kellemes agytorna és számtek elfoglaltság volt.
    Mekkora önszopatás lett volna ha simán Win gyalu, majd mikor kellett volna a nyomi, 48 óra múlva már ment is volna a nyomtatás.

Én egy 10-15-20 éve W10-en nevelkedett usernek csakis ezt és így ajánlanám.
    Bármennyire is szégyenletes és égő meg ciki meg egyéb egy dualboot.

Ehhez viszont a linkelt videó nem megoldás, a mellételepítés számomra nem megbízható. (még életemben nem csináltam ezt a telepítés Windows mellé-t). Ettől függetlenül remekül működhet.
    Marad a Valami más vagy mi, valami egyéb? (rég telepítettem) de az már nem kiscsoportos játszótér mert egyetlen rossz katintással indul a gyalu.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés