- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
urandom0 #105708 üzenetére
Bloatware, telemetria.. ?
Meg mondjuk az Ubuntut cég csinálja, bármikor megvehetik, eladja, elkaszálják, akármi.
A Debian community disztró. Vagy tetűlassan évek alatt hal el, amire fel lehet készülni, vagy virágzik tovább, mint eddig, céges érdekeket leszarva. Utóbbira tippelek.
Meg egyáltalán, két külön disztró, oké, hogy rokonok, a Debian Testingből (!) van az Ubi jó része (volt már itt beszélve korábban), persze szanaszét "barmolva", de más alapvetően a filozófia köztük. Más disztró, na.
Egy friss Debian minimal install a Ryzen-emen elfér 128MB RAM-ban és pattog mint állat. Nekem fullos Cinnamon van, meguntam a Gnome-ot is, a KDE-t is, néha xfce ha nagyon olyanom van, de egy rohadtul élhető rendszer a Testing a mindennapokra, én nyugodt szívvel ajánlom kezdőknek is. Ultralaikusnak, mint anyám, hugom, Mint-et inkább, de IT-s linuxkezdőnek Debil testing bármikor, nekem nagyon bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest