Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz Dißnäëß #105667 üzenetére

Nem is olyan régen volt az Apple-nak egy csörtéje az FBI-al, mert megtagadták az együttműködést. Azután persze méregdrágán csak feloldották a telót valami izraeli céggel.
    A német G-Data reklámozza magát azzal, hogy náluk a törvények nem engedik, hogy hátsó kaput építsenek be... Ezt vagy elhiszed, vagy nem....
    A TrueCryptet is bedarálták anno, de továbbra sem gondolom, hogy egy LUKS, vagy VC kombinált, kulcsos titkosítást csak úgy feltörnek.
    Ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy lassan a privacy illúzió lesz csupán. Októbertől leszek kíváncsi, mert lesz valami törvényi variálás a végponti titkosításoknál a chat progiknál.
    Ha magában a VPN szolgáltatóban nem is feltétlenül bízol, akkor azon keresztül TOR. De ez már a paranoid kategória. Egyetértek, jobb sodródni a tömeggel. Már maga a linux használat is érdekessé tehet mások számára. Meg még számtalan egyéb dolog.

Tibi:

A második, hogyan állhat le szabályosan a rendszer arra igen.
    Nekem KDE van de szerintem minden de-be benne vannak ezek.

Ez ugyan a problémát nem oldotta meg, de segít, köszönöm. Állítottam a Cinnamon-on, hogy ne kérje be a jelszót ébredéskor, leállításkor meg ne kérdezzen. Egyenlőre ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés