Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Felvételi feladatsor jogi egyetemek számára
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefeda
csendes tag
Egy hete van meg a cseregepem (183as) es azota nyaggatom a draga. Meglepo modon a jelgenerator nem hozta ki az elozonel elofordulo rezonancias hibat. Ez annak fuggvenyeben is meglepo, hogy erintesre a bekapcsologomb kotyog.
Ami akad problemam, bar ezt egy win8 ujrarakas szerintem megoldana, hogy nem mukodik a kikapcsolas. Se a shut down, se a restart, de meg ha beallitom a kikapcsologombra a kikapcsolast, akkor sem.
Masik felto kerdesem mar hardveres: problema, hogy hallom, ha a winchester dolgozik? Egy kicsit kerreg, mikor dolgozik, mint egy tobb eves darab, csak nem olyan hangosan.
Ezeken kivul nekem nem tunt fel mas hiba, ha megmarad, ugyis ujra kell raknom az ssd miatt, szoval a kikapcsolasi gondot megoldja sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DELL Precision 5750 17" 4K UHD i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/Quadro T2000 gyári prémium garancia 02.25-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L420 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i5-7GEN I 16GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Tablet - Laptop: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest