Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2975) Dufresne válasza nortol (#2972) üzenetére


Dufresne
addikt

Akadozik, de nincs is sok gond ezekkel a gépekkel. Működnek rendesen, mi használjuk és örülünk. Amúgy meg a Lenovo még nem tartozik a legnépszerűbb gépek közé itthon.
Többség sztem Asus, Acer, Dell, FS gépeket vesz. Ezeket látják hirdetésben inkább, meg a nagyobb bevásárlóközpontokban is. Tavaj Acer lett itthon az eladási számok alapján az első, amit a jó ára mellett annak köszönhetett, hogy a Tesco, Auchan, Cora szintű áruházakban úgy fogyott, mint a cukor.

Azért erre az IdeaPad sorozatra kíváncsi leszek, még 1-2 évig örülök remélem az N200-asomnak, aztán mivel örökké semmi sem tarthat gondolom majd váltani kell és akkor ár-szolgáltatás stb arányában majd kiderül mit tudnak majd az új vasak.

Megnéztem most gyorsan itt a forumon a rangsort a különböző gyártók között, már ami a hsz-eket illeti: Acer, Dell, MSI, Asus, IBM Thinkpad, HP, Toshiba, Lenovo ez a sorrend.
Számomra érdekes, hogy pl FS topikot nemigazán találtam, de lehet csak én néztem el, mindenesetre nem gondoltam volna, hogy a Dell és az Msi topic is előzi az Asus-t.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.