- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Tyler Durden #85129 üzenetére
Viszont az SC-k, Williams mintha kaptak volna szélesebb kereket, így értette szerintem, hogy fura ha pont a legkomolyabb 1:8 marad ki a szórásból.
Régen én is nagy F1 rajongó voltam, van némi hajlandóságom, sztem az Icons-ok fognak nálam kikötni, bár a McLaren-t tüntetőleg a kerekek miatt kihagynám szívesen, de sztem nem fogom tudni megállni azt se. Főleg ha lesz megoldás újabb kerékkel.
Meg próbaképp egy Technic is jöhet majd, max nem marad meg örökre. Elég jó árakra szokták akciózni.
Az SC-vel meg City felhozatallal nem tudok mit kezdeni, ez akkor dömping amivel nem lehet mit kezdeni, ez max gyűjtői vonal tényleg.A Gubbba által linkelt oldalon már gyűjtői változat is feltűnt ennek megfelelően, 2601db.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest