- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Pont pár hete beszéltem unokaöcsémmel, hogy mennyire szerettem volna egy Droideeka-t, de a régi drága már és nem is tetszik, kár, hogy nincs új... + neki megvan a régi 2 fogatos készlet (Anakin és Sebula), arra nagyon vágytam, de túl drága másodpiacról... Erre tegnap láttam ezt a kettőt... nah mondom a bankszámlám megint elesett...
Első blikkre a diorama NAGYON jó lett szerintem. Sajnálom, hogy csak 2 SW diom van meg (azok voltak általam is értelmezhető áron elérhetők), mert ugyan véleményem szerint mind jól sikerült, de egyszerűen nem éri meg az árát szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest