Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kbalage2 #32857 üzenetére
erdekes amit irsz. a Chironon ereztem azt, hogy ez a 30+ eves mernokoknek/STEMnek (is) keszult, akik nagyon nem epitettek 15 eve Legot.
a manualrol konkretan odakat zengtem a kollegaknak, hogy kb ez az a dokumentacio / manual, amire mindig is vagytal, de igazabol valahol a junior szakasz lezarasa utan lemondtal a letezeserol. a usabilityje, a designja, az egesz hangulata valami eszmeletlen volt, az utolso elemig. valaki orult mennyisegu energiat tolt a QAba.
a videodon pl erdekes volt latni, hogy szerinted a taska "mert befert", nekem aki egy idoben modellezett is egy racsodalkozas volt az oruletes reszletgazdagsagara, es arra, hogy mit lehet Legobol osszerakni. Technicet en mechanikailag imadtam, de utana amit magamnak atepitettem az mar inkabb a mai Creator megfeleloje. a Chiron kb a ketto kozott volt, mindket stilus erossegeivel. kiveve az oldalso motorhaztetopaneleket, ott volt nemi "vissza a 90es evek elejebe" feelingem.
utana meg vettem egy 42082ot, az mar inkabb egy klasszikus technic Lego set volt, bar a kozponti fogaskerek rendszer az bonyolultsagban valoszinuleg a Chiron valtojat is verte. aztan amikor a helyere kerult a kar, az az elso tesztnel ("na elszurtam 15 oraja a mechanikat vagy sem") ott megvolt a Chiron "marriage" stepjenek a hangulata. foleg amikor rajottem, hogy ez igy egy meter magas. mindig is akartam egy motoros darut
bonusz: munktarsak szinte kivetel nelkul mernokok, bar paran eleg jol alcazzak. a Chiront megneztek, nade a 42082 az amit nyugodtan fel orara ott lehet hagyni ket mernokkel, hogy kitapasztaljak sorozes kozben, hogy mit tud bonuszkent ott meg kesz sem volt, mert szep lassan beosztva szoktam epitgetni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest