Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Attyaééééggg, már itt is GoT. Néha úgy érzem magam, mint egyszeri AC/DC rajongó a Justin Bieber fan club-ban, egy részt sem láttam belőle... Egyszer majdnem belekezdtem, de inkább megvárom, míg vége, hogy egyszerre lássa, az egészet...
Más: hamarosan megyünk Nyíregyre, ezzel kapcsolatban két kérdés:
- Én autóval megyek, matricám van éves, tudok vinni kényelmesen három ember. Kényelmetlenül négyet (ez csak annak a háromnak kényelmetlen, aki hátul ül). Nincs kedvem visszakeresni, emlékeim szerint LÁZ + 1 fő bejelentkezett, tehát még egy főnek van hely. Aki nem szereti az AC/DC-t, annak nehezebb lesz az út, csak szólok.
- Ottalvós bulira senki nem gondolt? Én legénykoromban többször voltam ott, életemben Nyíregyen bungee-jumpingoltam először seggrészegen (sőt, egyetlenegyszer ott bungee-jumpingoltam), ott voltam először sztriptíz bárban (incognito), és ott ütöttek le egyetlen egyszer egy ütéssel (Krúdy terasz). Persze amikor ezek történtek még karcsú, jóképű, jóhumorú, színészkülsejű, csóró gyerek voltam, ma ebből egyik sem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OpenMediaVault
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest