Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2035) Xanish válasza paolinho (#2033) üzenetére


Xanish
kezdő

Ahaaaa köszi szépen:) nagy tapasztalatom nincsen egyenlőre a fórummal kapcsolatban:) továbbra is tudom mondani nagyon jó az üzemideje. Az arc felismeréses opció valami szuper nagyon király. Lépés számláló is hibátlan rajta, osztott képernyő, második asztal ezek mind működnek. A sebesség mint a videóban is látható nagyon gyors. A ram kezelés hibátlan. Rengeteg alkalmazást képest tárolni, a4gb ramot nagyon kihasználja.optimalizálás 9/10,Azt a maradék egy pontot meghagyom a jövő fejlesztésének:) bőven lesz még frissítés és fejlesztés és már a v3-mas rom nagyon stabil. Mindenképpen majd leírom pár hét múlva milyen. Egyenlőre folyamatosan pozitív dolgok érnek ebben a romban. Én is rengeteg romot használtam már. Lineage, crdroid, dotos, resurrection remix ezeket el lehet felejteni nagyon merülnek, vagy pl a dotos nem merül hanem szimplán akadozik rajta egy két játék és valahogy nem olyan a teljesítmény. 7.1.2 es droidból abszolút a miui 10 a nyerő szeirntem. Paranoid android nekem abszolút nem jött be(és szintén nálam a paranoid android nem tudta megütni a 150ezer pontot antutun) . Aki ragaszkodik a 8.1-es androidhoz az AICP vagy AEX romot használjon szerintem. Bár közelsem olyan stabilak mint az EUI vagy amit most használok MIUI.
Mi az előny és a hátrány:
Eui:
+nagyon stabil, jó üzemidő,sok hasznos funkció
-régi rendszer, nagyon régi biztonsági csomaggal.
Miui:
+rengeteg plusz funkció ami egyrészt gyári miui funkciók másrészt fejlesztő által hozzá adott dolgok vannak benne. Nagyon stabilnak érzem, ici picit talán még gyorsabb is mint az EUI.
-csak hogy ide is írjak valamit. A zene lejátszóban(egyenlőre, lehet később javítva lesz) hiába kapcsolom be a fülhallgató és hanghatások resznél a saját beállításaimat nem veszi figyelembe. Ez a funkció egy az egyben nem működik, de gondolom azért mert ugye ez nem jack csatlakozós hanem type-c ről megy át az audio és még nincs optimalizálva.nem dob ki hibát se semmi egyszerűen tok mindegy hogy bekapcsolod vagy sem ugyan az. Viszont számomra lényegtelen mert én úgy is a dolby atmossal szoktam állítani a dolgokat az meg maximálisan működik. Naja és ami alatt leírtam ezt az uzit nem merültem egyáltalán. Szóval tényleg nagyon jó eddig ez a rom. MIUI i love you:D

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.