Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2001) peestricy


peestricy
csendes újonc

Ez hiányzott a telóról (firmware-20S-X720-le_zl1)
Most már rá is ment.

(#2002) Klycsu1991 válasza peestricy (#2001) üzenetére


Klycsu1991
tag

Megoldódott a hiba. Ez a lényeg. :)

(#2003) paolinho


paolinho
őstag

Ezt a [ROM] [8.1] [OFFICIAL] crDroid 4.4 [x72X] romot próbálta már valaki? Egész jókat olvasni róla, és kompatibilis a 720-szal, és a 722-vel is.

Az a helyzet, hogy 5 hónap "unalmas", problémamentes :) CUOCO92-féle rommal zajló életet követően kedvet kaptam egy kis tesztre más romok kapcsán, és ez keltette fel legjobban az érdeklődésemet. Azt hiszem, a hétvégén rá is fogok próbálkozni. Addig is, ha már esetleg van vele kapcsolatban tapasztalata bárkinek is, ne tartsa vissza azt.

Egyébként ez a lengyel srác készített egy ToxycOS-os névre hallgató romot is, talán azzal is érdemes lenne készíteni egy tesztet. Na majd meglátom....

[ Szerkesztve ]

(#2004) peestricy


peestricy
csendes újonc

Üdv!Még egy kérdésem lenne.Biztonsági másolat visszaállítást követően amikor kéri a telefon pin kódját mindig azt írja hogy helytelen pin kód,pedig jól írom be.Mi lehet a gond?

(#2005) Klycsu1991 válasza peestricy (#2004) üzenetére


Klycsu1991
tag

Ez jó kérdés. Azt hiszem itt a topicban olvastam erről már.
Bár nem tudom melyik részén.
Biztos lesz aki tudja.

(#2006) NetBarna válasza paolinho (#2003) üzenetére


NetBarna
csendes tag

Várom/várjuk a tapasztalataidat.

(#2007) bzoli79


bzoli79
újonc

Sziasztok. Érdeklődnék hogy Kisvárdán vagy Nyíregyházán van-e valaki aki Pro 3 x720-ra tud bb72 romot felrakni. Eggyedül félek nekikezdeni, de a telefont nem szívesen cserélném a szoft miatt, mert nagyon jó.

(#2008) Klycsu1991 válasza bzoli79 (#2007) üzenetére


Klycsu1991
tag

BB72 rom van rajta?

(#2009) bzoli79 válasza Klycsu1991 (#2008) üzenetére


bzoli79
újonc

Nem, valami gyenge webshopos lehet, mert sok minden hiányzik belőle. Anno geekbuyingról rendeltem.

(#2010) paolinho válasza bzoli79 (#2009) üzenetére


paolinho
őstag

Ha esetleg nem akad a feladatra senki, próbáld meg bátran magad, menni fog hidd el. Az Összefoglalóban lépésről lépésre le van írva minden. Ha nem térsz el tőle, akkor nem lehet baj.

Más: A DotOS 2.4-es Oreo rom-ot tesztelgetem.Egyelőre nézegetem, hogy miként üzemel, bár valami azt súgja, hogy ez sem lesz örök szerelem. Megvallom az EUI romok nekem valahogy jobban kézre állnak, mint úgy általában a LineAge, vagy azon az alapon nyugvó romok . Pl. ebből (is) hiányzik a tárcsázóban helyet kapó felvétel gomb, amit tudom, hogy lehet applikációval helyettesíteni, de én nem akarok mindent rögzíteni, csak legfeljebb egy két beszélgetést, amit rögtön lehet indítani a telefonálási felület alól, ha szükség van rá. Mondjuk ez a legkevesebb, de pl. ennél a romnál is megmarad az az idegesítő jelenség, ami a Paranoid alatt is meg volt, hogy amikor bekapcsolást követően írom a kér SIM pin kódját, akkor, ha ezt nem elég gyorsan intézem, akkor a második SIM esetében továbblép úgy, hogy nem tudtam beírni a kódot, ergo a 2. SIM inaktív marad. Ilyenkor újraindítás, és lehet gyorsabban bepötyogni a dolgokat.
Aztán a legördülő "függöny" felületen meglehetősen szerény a gyorsgombok lehetősége. Pl. nekem innen kifejezetten hiányzik az NFC ikon.
Ahogy nézem, az akku egész szépen viselkedik, pedig igen csak nyüstöltem ma a készüléket.
A telefonálás alkalmával tiszta, érthető a beszéd hang, és engem is jól hallottak.
A Kamera szokásosan jónak mondható képet készít, bár szokatlan az, hogy nem tudok képfelbontást állítani, csak kép jelleget (táj, portré, automata stb.)
Amit még tesztelni tudtam ma, az a GPS volt, de az is rendben tette a dolgát.
Csináltam még egy Antutu tesztet, ennek értéke 144916 lett, ami ennél a teljesítményű készüléknél nem egy nagy durranás.

Egyelőre ennyi.

(#2011) bzoli79 válasza paolinho (#2010) üzenetére


bzoli79
újonc

Köszönöm válaszod, biztosan tesztelted már, tényleg érdemes ezt a bb72 romot felrakni?

(#2012) paolinho válasza bzoli79 (#2011) üzenetére


paolinho
őstag

Úgy gondolom, túlzás nélkül állíthatom, hogy az egyik legjobban eltalált, és magyarul is tudó rom a BB72-es féle. Bár én viszonylag sokat használtam a telót a Cuoco92-féle szintén gyári alapon nyugvó Marsmallow rommal, ami szintén hibátlanul tette a dolgát.
Sajnos a céget ért közismert problémák okán nem lett kiadva hivatalosan sem Nougat, sem Oreo rom EUI kiadásban, így azok amelyek fellelhetőek 7-es és 8-as Android rendszerrel, azok lelkes fejlesztők munkái, és mint ilyen, sajnos kisebb-nagyobb problémákkal küszködnek. De ez csak az én meglátásom, lehet más másként vélekedok erről.

(#2013) paolinho válasza peestricy (#2004) üzenetére


paolinho
őstag

Ez a PIN kód probléma megoldódott?
Mert, ha nem, akkor tibcsi0407 fórumtársunkól ezt a megoldást kaptam, és működik!

TWRP File Managerében ezekre keress, és töröld, amelyik ott van:

/data/system
password.key
pattern.key
locksettings.db-wal
locksettings.db-shm
locksettings.db

[ Szerkesztve ]

(#2014) hurr111


hurr111
újonc

Üdv! Lenne esetleg olyan ember Fejér megyében aki szakszerűen aksit tudna cserélni le pro 3 - ban? Köszi

(#2015) paolinho válasza paolinho (#2010) üzenetére


paolinho
őstag

Az a helyzet, hogy tesztelgettem a DotOS romot, és ugyan sok időt nem öltem bele, de be kell valljam nem találtam semmit benne, ami többet adott volna, mint akár a CUOCO92, vagy a BB72 romok. Az, hogy az Antutu több, mit 20e-rel kevesebbet hoz az Oreo alatt (144916 vs. 166172) az még felejthető, ha csak nem ez a szempont, de olyan nüansznyi dolgok zavartak engem, amit pl. itt már említettem korábban (tárcsázóban nincs felvételi lehetőség).
De azt is megtapasztaltam, hogy nem kommunikál megfelelően az okos órámmal sem. Ez azt jelenti, hogy pl. nem lehetett vele az óráról kikapcsolni a bejövő hívást. Tudom, hogy ez sokaknak nem szempont, de én olyan helyen dolgozom, ahol munkaidőben nem lehet bekapcsolva a mobiltelefon (tiszta kőkorszak). Persze, hogy halkítva be van, de egyrészt jó tudnom képen, hogy "zörög a fiók", másrészt probléma mentesen el tudom utasítani óráról a hívást így. Az Oreo-val sajnos ez nem működött.
Szóval nem kínlódtam vele sokat, csináltam ugyan egy Backup-ot róla komplettírozott formában, aztán majd hátha még visszatérek rá egy kicsit kísérletezgetni.

Bár igazából ellent mond ennek a törekvésnek az, ami tegnap történt a romolgatás során velem. Az Oreo után ugyanis kipróbáltam a GizROM-ot is, ami nagy meglepetésemre, vagy inkább csalódásomra, nem tud magyarul. Így ezt csak annak ajánlom, akit nem zavar ez a mellékes tény. Ezt követően vissza szerettem volna (!!!) tenni a DotOS-t , hogy még piszkálgathassam egy kicsit, azonban belefutottam én is abba a PIN kód problémába, amit ITT taglalt peestricy fórumtársunk korábban. Szerencsére viszonylag gyorsan meglett a megoldás, így ez a gebasz is elhárult. Annyit még azért hozzátennék ehhez, hogy a fenti módszer alkalmazását követően meghalt az ujjlenyomat érzékelése a telónak, így egy újabb tiszta telepítést követően már a COUCO92 rom került vissza, amit - noha volt Backup-om róla is - nulláról indítva tettem az igényeimnek megfelelő állapotba. Szerencsére azért egy Titanium-os mentés sokat tudott gyorsítani visszatérésben, bár megjegyzem, még így is órákig tartott, mire minden visszakerült a helyére.
Tanulság: csak óvatosan a rom csere-berével, mert könnyen el tudnak csúszni a dolgok!

(#2016) Sinkó válasza paolinho (#2015) üzenetére


Sinkó
tag

Hasonló képpen jártam én is,én BB72-ön voltam kb egy évig,megvoltam elégedve vele,de furdalt a kiváncsiság,miért dicsérik orrba-szájba az oreo romokat.Fel is tettem az AOSiP legutolsó kiadását....háááát.....nem rossz.Blackscreen oc kernellel,csutkára tolva 182000 antutu,geekbench 4500.
FaceID van ,Magisk megy szépen,na mondom,ez marad,szép lassan belaktam,IR megy,okosora megy,kicsit zavart az akku merülés,mert ugyan ha nem nyomkodtam a telót nem merült látványosan,de használva nagyon gyorsan.
A zenehallgatás minősége sokkal rosszabb,mint BB72-ön(nincs Dolby) de az igazi feketeleves a beszélgetések minősége.Hát az katasztrófális.Bluetooth fülessel még elmegy,bár nem elég hangos,de a zsinoros type-c letv fülessel recseg pattog a hang,egyszerüen síralmas,kikapcsolhatattlan cdla,találtam valami tákolt dolbyt hozzá,a zene hangja javul ugyan de a beszélgetés nem.
Még nem tudtam eldönteni hogy megnézzek e egy másik oreost,vagy vissza menekülni marshmallowra,félek ez volt a legjobb oreo és a többi még ennél is rosszabb.

Cuoco92-ből találtam 23s-t és 26s-t,te melyiket ajánlod?

(#2017) peestricy válasza paolinho (#2013) üzenetére


peestricy
csendes újonc

köszönöm a segítséget

(#2018) bzoli79 válasza paolinho (#2013) üzenetére


bzoli79
újonc

Sajnos úgy látom környékünkön nincs fórumtag aki tudna segíteni, úgyhogy jövő héten magam vágok bele a BB72 rom telepítésébe. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

(#2019) Sinkó válasza bzoli79 (#2018) üzenetére


Sinkó
tag

Ha a BB72-öt feltetted,majd ne csodálkozz hogy a gps helymeghatározás nem megy ha magyar nyelvre állitva inditod a telefont.Ez az egyetlen hibája a romnak (a többi romhoz képest ez semmi).A megoldás az hogy angolul inditsd be mindig,és ha menet közben állitod át magyarra már müködik rendesen,a következő ujrainditásig.

(#2020) paolinho válasza Sinkó (#2019) üzenetére


paolinho
őstag

Ne zavard össze ezzel, mert ez így félreérthető! Amiről Te beszélsz, az kikapcsolt GPS mellett lehet igaz. Ugyanis GPS-t bekapcsolva halál pontosan navigál a teló, azaz pontos a helymeghatározása is.

Ha őszinte akarok lenni, nem is igazán értem, - biztos meg van az oka - hogy miért jó a cellaadatokra támaszkodva csak a helymeghatározást használni?! Mert hogy nem navigálásra használod ilyenkor a telefont az is biztos.

(#2021) Sinkó válasza paolinho (#2020) üzenetére


Sinkó
tag

Mindkét x720 telomon csak igy müködik a gps BB72ön..magyar nyelven ujraindítod,tökmindegy hogy a gps be van kapcsolva vagy sem,nemfogja tudni hogy hol vagy,csak ha angol nyelven inditod ujra....nem összezavarni akarom,csak ne ijedjen meg hogy szar a gps,mert nem az csak trükkös.

(#2022) paolinho válasza Sinkó (#2021) üzenetére


paolinho
őstag

Hát ez elég fura. Noha én már tovább léptem vagy fél éve a BB72-esről a Cuoco92-félére, de nekem mind a két rendszert magyarul használva trükközés nélkül probléma mentesen működött a navigáció, amihez nyilván a GPS-re van szükség. Nem igazán értem, hogy mi lehet a probléma oka a készülékeiden az op. rendszerrel.

(#2023) bzoli79 válasza paolinho (#2022) üzenetére


bzoli79
újonc

Jövő héten felrakom, biztos ami biztos jó tudni hogy előfordulhat. Köszönöm. Egyébként az NFC kommunikál rendesen nektek, mert a simple-pay fizetést nem tudtam vele használni. A sokkal gyengébb Samsunggal pedig igen.

(#2024) Klycsu1991 válasza bzoli79 (#2023) üzenetére


Klycsu1991
tag

Ha van kedved akkor az AOSIP ANDROID 8.1 is nagyon jó. Már kb 1 hónapja használom.
Eddig minden oké. Még aksi idő is tökéletes.

(#2025) bzoli79 válasza Klycsu1991 (#2024) üzenetére


bzoli79
újonc

Meglátom, mert nem nagyon szeretnék vele kísérletezgetni. Csak egy bevált jó romot akarok feltenni.

(#2026) paolinho válasza bzoli79 (#2023) üzenetére


paolinho
őstag

Az NFC használata nálam alap. Erstésként én is csak a Simple-n keresztül tudom használni, de idáig ezzel semelyik romnál nem volt problémám.

(#2027) Klycsu1991


Klycsu1991
tag

Sziasztok.
Lenne egy leeco le pro 3 elite AOSIP rommal.
A GPS lassan talál jelet.
Esetleg lenne ötlet?

(#2028) Xanish


Xanish
kezdő

Hali srácok!Linkelek nektek egy miui10-es romot andoid 7.1.2es alapokon.Tudja a magyar nyelvet.
Aksi kezelése egész jó nem merül gyorsan.Kamera működik .Minden elég stabilan gördül rajta nem találkoztam hibával.hangok nagyon szépen szólnak a hívás is pöpec.

rom:
https://mega.nz/#!TkUjQQSA!r2Z2tTve1DxmncYMtxWqZcRG8rmL62LxRiLiZNhpKxs

android biztonsági csomagja 2018-06-01,miui 10 2018.08.11-es build.

Saját tesztem nektek,ha gondoljátok nézzetek rá,26 perces videó:
https://mega.nz/#!p2wQ0CiC!MD5fcZJnAPJunvjbLwPSvA4F5Ul0uqLf84RyvDI2rWw

Ez a rom kompatibilis az x720-as és az x722-es verzióval is!
Az eredeti fejlesztői oldal :
https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=876414&st=6860#entry75667528

Maga a fejlesztő vodila293.Zilan is fejleszti a miui 10-est viszont ő nem a globalból portolja így azon magyar nyelv nincs.
Amit legfelül linkeltem magát a romot.Az a legfrisebb vodila által. =) Bátran ajánlom mindenkinek.!

(#2029) Klycsu1991 válasza Xanish (#2028) üzenetére


Klycsu1991
tag

Mindenféleképpen kipróbálom :)

[ Szerkesztve ]

(#2030) stjopa válasza Xanish (#2028) üzenetére


stjopa
csendes újonc

Üdv! Csak egy kis tapasztalat megosztás a fentivel kapcsolatban. X722-m van és megörültem ennek. Neki is ugrottam, TWRP 3.2.2.0-val, de nekem a v3 betöltése nem indul el. A vodila-féle v2 és a MIUI9 betöltődik, de úgy tesz, mintha zárolta volna a készüléket csak a "Reset phone" gomb van középen. Hiába a fiók eltávolítása Aosip-ben, majd reset, utána újratelepítés, akkor is ide jutok. Aosip jól működött/működik. Ha van javaslat kipróbálnám, hátha valahogy meg lehet erőszakolni. :)

(#2031) Xanish válasza stjopa (#2030) üzenetére


Xanish
kezdő

Hát ugye az a gond, nekem x720-as van. Fejlesztő írta azt leeco le pro 3 Elite telefonon is jó. Én ez előtt cuoco92 és 28s eui-t használtam. Fastbootba ráflasheltem a legfrisseb trwp-t. Majd egy full wipe aztán trwp újra indítása telepítés után még én azért a cache partíciót wipeoltam aztán újra indítás. Nekem simán ment. Ugye linkeltem nektek a fejlesztői oldalt. Kérlek nézzél rá Chrome böngészővel fordítsd le a hozzá szólásokat és böngésszed hátha találsz valamit erről.

(#2032) Xanish válasza stjopa (#2030) üzenetére


Xanish
kezdő

Linkelek neked egy progit. Tedd rá gépedre és ezzel tudsz unlockolni, recoveryt flashelni, romot telepíteni, wipeolni. Nagyon klassz kis progi. Minden előtt az etc partíciót mentsd le gépedre a twrp vel.ezen vannak a imei számaid, és így tuti nem veszik el:)

https://androidfilehost.com/?fid=5862345805528064406

Sok sikert hozzá:)

(#2033) paolinho válasza Xanish (#2028) üzenetére


paolinho
őstag

Köszönjük szépen a tesztet, számomra nagyon meggyőző volt! Szerintem tesztelgesd még egy kicsit, aztán majd térjünk rá vissza, hogy hosszú távon is kielégítőnek látod/tátjátok a teljesítményét. :R

Ha javasolhatnám azonban, amikor linket teszel fel, használd a Válasz hozzáadása ablak alatt található Link beszúrása opciót, így könnyebb az azután érdeklődő fórum társaknak azt megnyitni. Sőt azt kedvedre át is nevezheted arra, amire utal Így pl:
MIUI10 V3 ROM
Xanish fórumtárs tesztje
4PDA - Miui 10

(#2034) stjopa válasza Xanish (#2032) üzenetére


stjopa
csendes újonc

Köszönöm! Éjszaka futok majd egy újabb kört.

(#2035) Xanish válasza paolinho (#2033) üzenetére


Xanish
kezdő

Ahaaaa köszi szépen:) nagy tapasztalatom nincsen egyenlőre a fórummal kapcsolatban:) továbbra is tudom mondani nagyon jó az üzemideje. Az arc felismeréses opció valami szuper nagyon király. Lépés számláló is hibátlan rajta, osztott képernyő, második asztal ezek mind működnek. A sebesség mint a videóban is látható nagyon gyors. A ram kezelés hibátlan. Rengeteg alkalmazást képest tárolni, a4gb ramot nagyon kihasználja.optimalizálás 9/10,Azt a maradék egy pontot meghagyom a jövő fejlesztésének:) bőven lesz még frissítés és fejlesztés és már a v3-mas rom nagyon stabil. Mindenképpen majd leírom pár hét múlva milyen. Egyenlőre folyamatosan pozitív dolgok érnek ebben a romban. Én is rengeteg romot használtam már. Lineage, crdroid, dotos, resurrection remix ezeket el lehet felejteni nagyon merülnek, vagy pl a dotos nem merül hanem szimplán akadozik rajta egy két játék és valahogy nem olyan a teljesítmény. 7.1.2 es droidból abszolút a miui 10 a nyerő szeirntem. Paranoid android nekem abszolút nem jött be(és szintén nálam a paranoid android nem tudta megütni a 150ezer pontot antutun) . Aki ragaszkodik a 8.1-es androidhoz az AICP vagy AEX romot használjon szerintem. Bár közelsem olyan stabilak mint az EUI vagy amit most használok MIUI.
Mi az előny és a hátrány:
Eui:
+nagyon stabil, jó üzemidő,sok hasznos funkció
-régi rendszer, nagyon régi biztonsági csomaggal.
Miui:
+rengeteg plusz funkció ami egyrészt gyári miui funkciók másrészt fejlesztő által hozzá adott dolgok vannak benne. Nagyon stabilnak érzem, ici picit talán még gyorsabb is mint az EUI.
-csak hogy ide is írjak valamit. A zene lejátszóban(egyenlőre, lehet később javítva lesz) hiába kapcsolom be a fülhallgató és hanghatások resznél a saját beállításaimat nem veszi figyelembe. Ez a funkció egy az egyben nem működik, de gondolom azért mert ugye ez nem jack csatlakozós hanem type-c ről megy át az audio és még nincs optimalizálva.nem dob ki hibát se semmi egyszerűen tok mindegy hogy bekapcsolod vagy sem ugyan az. Viszont számomra lényegtelen mert én úgy is a dolby atmossal szoktam állítani a dolgokat az meg maximálisan működik. Naja és ami alatt leírtam ezt az uzit nem merültem egyáltalán. Szóval tényleg nagyon jó eddig ez a rom. MIUI i love you:D

(#2036) Xanish


Xanish
kezdő

Működik az NFC is, most vásároltam a telefonnal a pennybe. Mindenki nézett mi ez a mágia amit csináltam:). Most használtam életembem először a Simple alkalmazást és hibátlanul működik és nagyon jó. Legközelebb is így vásárolok. Miui 10et továbbra is ajánlom. Kipróbáltam, hogy egy magot futtatok csak a 4ből ugye a kernel adiutor segítségével. Kisebbik magot hagytam csak bent fél kakaón és basszus szinte nem is merül a telefon. Persze aztán vissza állítottam mert ugye nekem kell a teljesítmény de nagyon szuper, hogy pl ha tudod valamelyik nap csak hívásra fogod használni a telefont és próbálsz minél hosszabb időt kihúzni áram nélkül akkor nagyon hasznos. Viszont ha a kernelt modosítod akkor az antutut nem tudod futtatni mert kidob a telefon ami jogos is hiszen a kettő nem fér össze:).

(#2037) peestricy válasza stjopa (#2030) üzenetére


peestricy
csendes újonc

Üdv! x720-on ugyanez a helyzet nekem is

(#2038) Xanish válasza peestricy (#2037) üzenetére


Xanish
kezdő

Full wipe (system, internal storige, data, cache) megvolt? Miután full wipe megvolt rebootoltad a recoveryt? 3.2.3 as twrp van neked? Egyszerűen nálatok lehet valami gond,mert nálam hibátlanul teljesít a rom.

(#2039) peestricy válasza Xanish (#2038) üzenetére


peestricy
csendes újonc

3.2.2-0
belső tárolót nem töröltem mivel onnan telepítettem fel

[ Szerkesztve ]

(#2040) Xanish válasza peestricy (#2039) üzenetére


Xanish
kezdő

Na akkor fastboot módba frissítsd a twrp recoveryt mert van már frissebb. Aztán lépj be egyből majd mindent törölj a belső tárolóval együtt, majd indítsd újra a recoveryt. Utána nyugi a géped ugyanúgy érzékelni fogja a telefonod ha twrp-ben vagy és rakjad rá a romod. És utána telepítsd fel. Majd ne indítsd el egyből hanem utána még egyszer nyomj egy wipeot a system és a data és az internal storige kivételével. Így működni fog. Ha ezek után is gond van akkor nem elég friss a telefonod firmware verziója.ha biztosra akarsz menni a couco92 legfrisseb eui romját tedd fel de ne a simát recoveryből hanem a fastboot romot pcről ha kell linkelek. Ez felfrissíti a modemet a firmwaret mindent. Ezek után kezd az első lépéstől. És tádá működik.:)

(#2041) peestricy válasza peestricy (#2039) üzenetére


peestricy
csendes újonc

3.2.3-al is ugyanaz a hiba

(#2042) Xanish válasza peestricy (#2041) üzenetére


Xanish
kezdő

Így látatlanban elég nehéz megmondani a hiba forrását. Sajnos így nehéz segíteni. Miui 10es logója bejon vagy alapból elsem indítja a rendszert? Leeco felirat után nem tölt be semmit marad ott?

(#2043) peestricy válasza Xanish (#2042) üzenetére


peestricy
csendes újonc

de betölti még a sim pin kódot is kéri, aztán valami gboard has stopped felirat fogad majd reset phone gomb a képernyőn.
hangerőgomb érzékel, kikapcsoló gombot is ha megnyomom előjönnek az ikonok (kikapcsolás újraindítás stb)

(#2044) tonyi válasza peestricy (#2043) üzenetére


tonyi
tag

Nálam is ugyanez volt. Én úgy csináltam, hogy: full wipe, aztán data format. Újraindítod twrp-be és all in one tool-lal adb módban telepíted a romot. Végül wipe cache, dalvik cache és újraindítás.

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." - Ayrton Senna (Honda Civic EU8 facelift, Honda Civic FK2 facelift, Huawei P20 Pro, Huawei MediaPad M5 Lite 10, Asus K53TA, HP 15-)

(#2045) stjopa válasza peestricy (#2037) üzenetére


stjopa
csendes újonc

Sziasztok! Végül összejött a dolog, valóban mennek a ROM-ok X722-n is. Lehet, hogy vannak felesleges lépések, de így sikerült:
- Amikor megkaptam a telefont, TWRP-vel lementettem a 20s EUI-t, ami rajta volt. Ezt a mentést most visszatettem és vissza flash-eltem a gyári recovery-t.
- Indítás után, amikor bejött a ”phone reset” gomb, ráböktem, hagytam, hogy tegye a dolgát.
- Utána már felállt a gyári rendszer a PIN kérésig, aztán kikapcsoltam.
- Újraindítottam fastboot-ban, feltettem a 3.2.2-es TWRP-t.
- Innentől már felmentek a MIUI ROM-ok. A 9-es és 10 V2-es is. Érdemes teljes törlést aztán recovery újraindítást csinálni előtte, volt, hogy csak így sikerült.
- Xanish kollega által linkelt V3 nekem sajnos valamiért nem volt jó. Még a boot képernyő se jött be, csak a háttérfény villogott kedve szerint. De a készítő 4PDA oldaláról letöltött V3 felment, az van most a készüléken. Első indulásnál feljött az "Indító leállt" üzenet, de azóta nem jelentkezett.
- Belaktam a rendszert, eddig kevés baki volt. Nálam (eddig) a Rendszerfrissítések (úgyse működne) és a Dolby Digital Plus menüknél a Beállítások leáll. (A MIUI 9 ROM-ban a képernyő rácsot csak 4x6-ra lehetett állítani.)
- A Beállítások – Megjelenítés – Round corners for screen opcióval lehet ki-bekapcsolni a képernyő sarkaiban levő lekerekítéseket.
- A rendszer nagyjából magyar, elvétve van angol szöveg. A 9-ben volt egy kis orosz is.
- Kíváncsi leszek az éjszakai meg az egyéb akkumerülésre
- Ha csak ennyi hiba lenne és az akku üzemidő is elfogadható lesz, akkor nyertek a MIUI fan-ok. :)

(#2046) Xanish válasza stjopa (#2045) üzenetére


Xanish
kezdő

Na örülök:). Pedig én a 4pda-ról szettem a linket:) Szóval passz, de örülök hogy sikerült.

(#2047) Xanish


Xanish
kezdő

Na örülök:). Pedig én a 4pda-ról szettem a linket:) Szóval passz, de örülök hogy sikerült.Esetleg annyi különbséggel amit én linkeltem azt a x720as részlegről szedtem. Lehet, hogy a rom teljesen ugyan az méretben is csak valami apró beallítás más amitől az Eliten megy. Bocsi ezt nem tudtam:).
Linkelem a két telefon telepítőjét, mindenki e szerint töltse le újra és telepítse fel.
x720!!!!
x722/Elite

Na szóval külön telepítője van a két telefonnak. Csak tok ugyan az a neve és ezért zavart meg. De amint látható teljesen más a két telepítő linkje. Megneveztem a linkeket,így könnyebb kiigazodni az ember számára melyik is kell. Kérlek titeket aki adott egy esélyt a romnak csak nem sikerült neki az próbálja meg még egyszer és a megfelelőt töltse le újra.
Az Elite x722es telepítője 1,21Gb az x720as telepítő 1,23Gb!Csak, hogy még tutibb legyen az azonosítás:D

[ Szerkesztve ]

(#2048) peestricy válasza Xanish (#2040) üzenetére


peestricy
csendes újonc

Akkor megköszönném mert már töröltem mindent de nem jó

(#2049) paolinho


paolinho
őstag

Ha már így belecsaptunk a romolgatásokba, a 4PDA-n ITT és ITT belebotlottam egy hivatalos firmware-n nyugvó EUI 30S romba. Igaz, hogy ez is csak egy 6.0-ás alternatíva, de ha valaki a gyári romokat szereti, annak érdekes lehet. Egy ZiLan névre hallagató srác rakta rendbe, de hogy tud-e magyarul, azt nem tudom.

X720
X722

(#2050) Xanish válasza paolinho (#2049) üzenetére


Xanish
kezdő

Zilan munkája is kiváló. Pl ő is csinálja a miui 10es romot. Viszont ő nem globalból dolgozik. Nem hiszem, hogy tudja a magyart bármelyik romja is.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.