Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2051) peestricy


peestricy
csendes újonc

Már az eui6-ot is próbáltam ott is reset phone gomb fogad (legalább is azt hiszem mert kínaiul van).Valamit nagyon elronthattam.
Visszaállítottam a dotos-t az még működik

[ Szerkesztve ]

(#2052) Xanish válasza peestricy (#2051) üzenetére


Xanish
kezdő

Tuti x720 as telefonod van? Az egyik bejegyzésembe linkeltem az x720hoz való miui 10et és az x722-es romot is. Ha jót töltöttél le működnie kell.

(#2053) peestricy válasza Xanish (#2052) üzenetére


peestricy
csendes újonc

igen 720-as már 2x letöltöttem az 1,23gb verziót
de az a furcsa hogy az eui romokat sem telepíti.Vagyis telepíti de amikor kiírja hogy 5 másodperc múlva reboot nem csinál semmit.Vártam vagy 20 percet azután kikapcsoltam.
Gépről nem próbáltam mert már nem vagyok tisztában a lépésekkel (nem merem)

[ Szerkesztve ]

(#2054) drdagi


drdagi
csendes tag

Miui 10ben az automata fényerő működik? Nálam nem. x722

(#2055) Xanish válasza drdagi (#2054) üzenetére


Xanish
kezdő

Nekem minden működik kivétel nélkül:) Sajnos az x722 es verziót nem tudom ugye nekem x720as van viszont ezen minden működik stabilan.

(#2056) peestricy


peestricy
csendes újonc

Na csak sikerült formáztam mindent kért egy"yes" megerősítést és láss csodát tényleg sikerült.
először el sem hittem
Azt tudja valaki hogy a virtuális gombokat hogy tudom eltüntetni? Bocs sikerült :K

[ Szerkesztve ]

(#2057) stjopa válasza drdagi (#2054) üzenetére


stjopa
csendes újonc

Nekem működik az x722-n az automata fényerő. Az akku viszont egyelőre nem tetszik. Éjszaka, (wifi, bt, net, GPS kikapcsolva) 7-8%-ot merült.

(#2058) Xanish válasza stjopa (#2057) üzenetére


Xanish
kezdő

Nézd meg a procik jól vannak e beállítva a kernel adiutorban.interactive legyen és ne legyenek maximális frekvenciára állítva azért merül annyit. Eui romokban gyárilag nincsenek felhúzva a procik úgy vannak finomhangolva, ezért olyan jó az aksi idő. Viszont ezeknél a custom romoknál hajlanak a teljesítmény növelésre és ugye ennek az aksi lássa kárát. Kicsit vegyél vissza a procikól és figyeld csak meg lesz az 2-3%.

(#2059) Klycsu1991 válasza Xanish (#2058) üzenetére


Klycsu1991
tag

Feleségemnek a miui 9.5.2 van fent . Igaz az övé x820 . Az sokkal jobb aksi időben ( éjszaka max 1 % van mikor reggel pár perc használat után megy le az az 1 % is.) és általános sebességben is jobb.
Mellékesen azt úgy hogy abban 3000mah aksi van ezekben 4000mah aksi.
Van mit fejleszteni rajta. De kezdésnek nem nagyon rossz. ☺

[ Szerkesztve ]

(#2060) Xanish válasza Klycsu1991 (#2059) üzenetére


Xanish
kezdő

az Aksi ideje tényleg nem a legeslegjobb.Aksi időben a top1 leeco le pro 3nál és az Elitenél a tora33-as és a C.B.G. által főzőtt Eui.
Romban mindig is ez lesz a top1 rom!!x720-hoz
ez pedig az x722-höz a top1 aksiban

Ugye ezek a romok nagyon stabilak meg jók,aksiban verhetetlenek,viszont idejét múltak.
Ez az új miui10-es rom stabil hozza a sebességet sőt bőven kihozza a telefonból a maxot,az aksi idő ugye nem olyan atom ,de nem olyan vészes és szerintem még fog javulni fog ez =)

(#2061) paolinho válasza Xanish (#2050) üzenetére


paolinho
őstag

Valóban jó volt a megérzésed a ZiLan-féle EUI 030S rom kapcsán. Nincs benne magyar nyelv, így csak annak javasolt, akit nem zavar az idegen nyelven történő kezelése a készüléknek.

Más. A hétvégén feltettem én is a MIUI10-es romot, mert érdekelt, hogy mire képes. Én az X720-asról tudok állást foglalni, lehet eltérő lesz az X722-höz képest. Valóban elég pofás kis rom, és akit nem zavart az EUI struktúra az app-ok kapcsán, annak ezzel sem lesz gondja.
Az én tesztem Antutu-n sajnos azt mutatta a kapott eredményekben, hogy nem egy sebesvonat. Egyszer 135e, másodszor 130e-es értéket produkált. Jó, nekem mindegy, én nem szoktam vele komoly játékokat futtatni, csak ez mégsem az az érték, ami közepesnek mondható. GPS, Bluetooth, Wifi rendben. A tárcsázóban van rögzítési lehetőség, akár az EUI alatt.
Viszont itt belebotlottam egy olyan problémába, ami lehet, hogy egyedi, ezért jó lenne, ha megcáfolná, vagy megerősítené az, aki ezt a rom-ot használja, mégpedig az a gondom, hogy amikor kihangosítom a telefonbeszélgetést, akkor csak én hallom a másik felet, ő már nem hall engem. Kvázi, kikapcsol a mikrofon. Ha visszaváltok telefonos rendes beszélgetésre, akkor már hallanak engem is. Ez nekem így nem annyira praktikus, gyakran beszélgetek úgy, hogy kihangosítom magam, és mellette teszem a dolgom is.
A másik probléma a Névjegyzék alatt bukkant elő. A jelenség az, hogy amikor nevet szeretnék keresni a jobboldali függőleges ABC segítségével, akkor leugrik a névsor legvégére, és onnan csak úgy juthatok vissza akár a legelejére, hogy fel kell húzogatnom a neveket. Ez is elég zavaró, főleg, ha mondjuk a keresett név a lista közepére esik névsor szerint.

(#2062) Xanish


Xanish
kezdő

Nekem ez a két probléma ugyanúgy megvan, csak én azért nem vettem észre mert igen ritkán használom a kihangosítót.

(#2063) paolinho válasza Xanish (#2062) üzenetére


paolinho
őstag

Persze, világos, én is csak alkalmanként veszem igénybe, főleg, hogy már van kihangosító az autóban, de azért heti rendszerességgel csak előfordul egyszer-kétszer, hoy szükség van mind két kezemre, közben meg telóznom is kell. :)
De a névgörgetés az tényleg napi igény, sajnos ez a munkám miatt nem megoldható csak a Kedvencekből.

(#2064) stjopa válasza Xanish (#2058) üzenetére


stjopa
csendes újonc

Miután letiltottam az AIO Tool-al vagy töröltem a zip-ből az NFC-hez kapcsolódó dolgokat, gyakorlatilag megszűnt a készenléti akkumerülés, ami tök jó. De találtam helyette két dolgot: a kisebb az, hogy az értesítési LED csak pirosra állítva jelzi az SMS-t és a nem fogadott hívást, de a mailt már nem jelez. A bosszantóbb, hogy a beszélgetési hangminőség, amit hallok olyan lett, mintha egy bádogvödörből beszélnének hozzám. Köszönöm a lehetőséget, tanácsokat, érdekes kaland volt ez a MIUI számomra.

Azt, hiszem, ezzel ki is ROM-oltam magam, úgyhogy, ha szabad ilyet és valakit érdekel, akkor van egy "felesleges" X722 eladó.

(#2065) paolinho


paolinho
őstag

Amilyen sokáig (közel fél év) békén elvoltam Cuoco92 romjával, most olyannyira rám tört a vágy, hogy az utóbbi hetekben ismét nekilássak egy kis tesztelgetésnek néhány szimpatikusnak tűnő rom kapcsán. Volt köztük 6.0-s, mint pl. az olaszok szerkesztette EUI 026S alapú GizROM, vagy ZiLan szerkesztésében szintén EUI 030S rom, de ezek elvéreztek nálam kapásból azon, hogy nem tartalmazták a magyar nyelvet. Az Oreo 8.1-es DotOS rommal kapcsolatos tapasztalataimat korábban már közzé tettem, mint ahogy a MIUI 10-es hiányosságait is megbeszéltük már. Értelemszerűen, kinek mi a fontos, ahhoz mérten tudja megítélni, hogy melyik rom a számára válalható.

Én most kipróbáltam a Pixel Experience 8.1-es romot, és azt kell mondja két nap után egész jók a mutatói. A telefon-mód normál és kihangosított üzemben is rendbenbteszi dolgát. GPS, wifi, bluetooth, NFC szintén rendben hiba nélkül dolgozik. Az AnTuTu értéke lehetne jobb, de én a 155e-s értékkel sem vagyok elégedetlen. Értesítések rendben megjelennek és a nofication led is segít rendben ezekről tájékoztatni. A kamera hozza abszolút szépen a megszokott teljesítményt. Eddig se akadás, se fagyás nem mutatkozott működése során.
Sajnos ennek a tárcsázója sem tartalmaz rögzítő gombot, viszont ennek ellensúlyozására találtam egy Cube ACR nevű applikációt ami telefonáláskor fölé illeszkedik a tárcsázónak, és beállítástól függően vagy egyből, vagy manuális mozdulatra indítja a felvételt.
Hátrány: sajnos ennek a rendszernek sem része a legördülő felületen se az NFC, se néma üzemmód ki-be kapcsolásnak lehetősége.
Ami az akkut illeti éjszaka úgy merült 4%-ot, hogy én semmit nem veszek se vissza, se takarékra mindennapi üzemből. A mindenre kiterjedő nyomkodásom eredménye 5 óra üzemidővel 22%-ra történő teljesítmény esés. De az én telefonom már másfél éves, és gondolom, ez az akku teljesítményére is hatással van.

Konklúzió: nekem tetszik, abszolút elfogadható a kapott produktum, szóval ez most maradni fog egy darabik.

(#2066) bimbi10


bimbi10
csendes tag

Szép napot mindenkinek!
Egy kis segítséget kérnék, tegnap a pro3 telefonom lefagyott fényképezés közben, majd újra indítottam, de azóta csak fekete háttár jön be, egy kék színű led meg állandóan világít. Ha újra indítom mindig két rezgés és fekete háttér, kék led.
Kérdezném valakinek volt-e már ilyen jelensége a telefonon, esetleg mi a megoldás, a fastboot bejön, felraktam a gyári rom-ot, de ugyan azt csinálja, a recovery mód be sem jön. :W :W :W

Tisztelettel: Miklós

bimbi10-voltam!

(#2067) Sinkó válasza bimbi10 (#2066) üzenetére


Sinkó
tag

Talán ez segít:

https://forum.xda-developers.com/le-pro3/how-to/guide-unbrick-le-pro3-tested-t3622340

(#2068) bimbi10 válasza Sinkó (#2067) üzenetére


bimbi10
csendes tag

Szia, köszönöm a linket már kipróbáltam, hiba nélkűl lefut, de a az újraindítást nem viszi végig, hanem kilép két vibrálással és sötét marad a kijelző és bekapcsol a folyamatos kék led világítás.

:F :F :F

bimbi10-voltam!

(#2069) tonyi válasza bimbi10 (#2068) üzenetére


tonyi
tag

Valaki itt is ezzel küzdött. De ahogy olvastam nem sikerült megoldani.

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." - Ayrton Senna (Honda Civic EU8 facelift, Honda Civic FK2 facelift, Huawei P20 Pro, Huawei MediaPad M5 Lite 10, Asus K53TA, HP 15-)

(#2070) bimbi10 válasza tonyi (#2069) üzenetére


bimbi10
csendes tag

Köszönöm! Valószínüleg az aksi, vagy az alaplap, memória szált el! :W :W :W

bimbi10-voltam!

(#2071) paolinho


paolinho
őstag

Valaki, aki már tesztelte esetleg, eltudná mondani, hogy milyen különbségeket tapasztalt az AEX AOSP Extended és az AOSiP VOLTE romok között? Korábban teszteltem a Pixel Experience romot, de valahogy smooth-abbnak érzem az AEX AOSP-ot.

Az alapfunkciók probléma mentességén túl, közel ugyanazt a teljesítményt nyújtja a két rom mind akku időben, mind gyorsaságban (Antutun 155e felett), de a beállíthatósága, kézre igazíthatósága, - így a kezelhetése - jobban tetszik az AEX-nek.
Én jobban szeretem a sötét hátteret úgy általában, amely majd minden alkalmazás kezelő felület alatt beállítható ennél. Van a Beállítások alatt egy Bővítmények menüpont, ami rettentő sok beállítás lehetőségét biztosítja az Állapotsoron, az Értesítési panelen, Navigáción, Előzményeken, Záróképernyőn, és a Rendszeren. Persze ezeken belül még részletesebb beállításokra adnak lehetőséget további menüpontok, amelyeket most nem szeretnék felsorolni, de érdemes megnézni annak, aki ráér romolgatni..
Aki nem ismerné annak csak ajánlani tudom magát a romot, mert igazán ígéretes. Nekem külön tetszik még, hogy a kikapcsoló gomb nem csak a Kikapcsolás és az Újraindítás lehetőségét biztosítja, mint a Pixel Experience-nél, de megtalálható egy Haladó lehetőség is, amely alatt a Recovery, a Bootloader, a Lágy újraindítás, és a Rendszer UI lehetőségei állnak rendelkezésre.

Lévén, hogy egyik rom sem okozott még használata során sehol csalódást, ezért pusztán a igényeimre formázhatósága miatt inkább az AEX-nél maradtam, viszont érdekelne még az AOSiP rom is. Ahogy a róla készült videókon látom ez is tartalmaz rengeteg olyan beállítás szerinti lehetőséget, amelyet az AEX, plusz havonta kiadnak rá javítást/fejlesztést, amit viszont az AEX kapcsán nem tudok elmondani.
Szóval ezért érdekelne, hogy a fejlesztéseknek köszönhetően mi az, amiben esetleg jobb az AOSiP? Érdemes-e még erre is egy kis időt rászánnom?
Ha már Oreo, akkor szeretném a lehető legjobbat (bár tudom, hogy ez relatív) megtalálni. Tudom azt is, hogy a „Puding próbája az evés”, még is előbb meghallgatnék véleményeket, amelyek segíthetnének esetleg dönteni. A 4PDA-n található felhasználók közötti szavazás az AEX-et hozza egyelőre győztesnek, de hátha vannak itt is tapasztalatiságon alapuló érvek/ellenérvek az AEX vs. AOSiP, vagy egyéb más romok védelmében/ellenére.
Köszi előre is!

(#2072) paolinho


paolinho
őstag

Hát Urak (és ha esetleg volnának véletlenül itt :) ) Hölgyek, belekóstoltam a pudingba, azaz ki próbáltam az AOSiP romot. Viszonylag rövid tesztet követően ment vissza az AEX. Azon túl, hogy nagyon hasonlítanak, nekem egy kicsit akadozósabbnak tűnt az AOSiP. Volt olyan, hogy lefagyott az éppen kezelt app, volt olyan, hogy a SIM-eket eldobta. A fordítás gyatrább, jóval több benne az angol, mint bármely más romban. A SIM-ek színét hiába változtattam meg, hívásnál mindkettő kék maradt. Nem túl lényeges, de 141e-es AnTuTu - t produkált.
Röviden ennyi. Marad az AEX, ez hibátlanul fut egyelóre.

(#2073) Sinkó válasza paolinho (#2072) üzenetére


Sinkó
tag

Nálam az aosip tökéletes,semmi féle akadás nincs ha jó gappsel teszed fel(elsőre nekem se volt jó...xdan belinkelték a jót),antutu 170k,program fagyás 1 hónap alatt nem volt.A legutolsó kiadás után látványosan megnőtt az akku idő.Egyedül azzal van bajom,hogy a type c fejhallgatón telefonálás közben pattog a hang...sima jacken átalakitóval nem.

(#2074) paolinho válasza Sinkó (#2073) üzenetére


paolinho
őstag

Én az "open_gapps-arm64-8.1-pico-20180804" - tettem fel, és azt bővitettem később az általam szükségesnek vélt app-okkal.
Lehet, hogy csak nálam nem volt problémamentes, és egyébként egy jó kis rendszer az AOSiP, ezt nem vitatom, de azt, hogy a magyar nyelv teljesebb az AEX alatt, az kétségtelen. Nem tudom azt sem, hogy nálam miért nem váltott a szín a kártyák használatakor, holott előre kiválasztottam azokat, de nekem zavaró volt, hogy nem tudtam azonnal, hogy melyik számon keresnek, ha rápillantottam a telefonra, amikor csörgött.
Az Antutu annyira nem érdekel, nem játszom erős játékokkal, de összességében az AEX nekem jobban teszik, így vissza is raktam azt.
Azt mondjuk nem értem, hogy egy fullos TWRP mentés visszaállítása némely app-nál miért nem lehet problémamentes. Úgy jártam ugyanis, hogy a Simple-t nem tudtam úgy beüzemelni, hogy elfogadja az ujjlenyomatot, de még kód beadás lehetőséggel sem engedte az NFC-s fizetést. Pedig töröltem, újratelepítettem vagy egy tucatszor, de nem javult meg. Az lett a végső megoldás, hogy legyalultam mindent TWRP Wipe Advanced-ből, és újratelepítettem a rendszert. Ezután szintén újratelepítettem az összes app-ot, amikre Titanium segítséggel az adatokat is vissza tudtam tenni. Azt már megtanultam, hogy van néhány progi, amire nem érdemes a mentett adatokat visszatenni, mert nem fognak működni, így azokat felhasználónév és jelszóval állítottam munkára újból. Ilyenek pl. a Waze, a Simple, de még van néhány. Sok idő ez az egész tortúra, de ha valaki szeret kísérletezgetni, annak ez nem drága. Én az elmúlt hetekben elég sok mindent kipróbáltam a rom-ok kapcsán, de azt hiszem, most egy kis időre leállok. Ha nem történik valami komolyabb (vagy néhány kisebb) működési hiba a jelenlegi rendszer működése során, akkor azt hiszem, hogy megmaradok az AEX mellett.

[ Szerkesztve ]

(#2075) Sinkó válasza paolinho (#2074) üzenetére


Sinkó
tag

Igen,opengappsel nalam is káosz volt,az xdan olvastam hogy beangappsel jo lesz,es jo is lett. A feleségem telefonjára(LE2) van official AEX, tényleg nagyon hasonló,szinte hetente jön frissítés,AOSiP-re havonta kb. Simple ujjlenyomatra most direkt ránéztem,megy.

(#2076) paolinho válasza Sinkó (#2075) üzenetére


paolinho
őstag

Akkor biztos ez okozta a gebaszt nálam. Nem figyeltem az XDA-n írtakra, és rutinból nyomtam fel az opengapps-t. Mindegy, így jártam. Most egyelőre marad az AEX. Le Pro 3 - ra csak havi frissítésű unofficial van, gondolom vagy a Le2, vagy a Le Max2 rom kerül mókolásra a mi telefonunkra. Remélem, egy hónap múlva is azt mondom, amit most néhány nap használata után, hogy csak ajánlani tudom!

[ Szerkesztve ]

(#2077) Aucor


Aucor
senior tag

Sziasztok! Lehet egyedi eset, egyedi igények, de 8.1-es ROM-ok közül valamelyiken sikerült valakinek müködésre bírni az OTP SmartBank appban az ujjlenyomatos belépést? Lineage OS-t használok, "Failed to encrypt data with the generated key" hibaüzenettel nem engedi hozzáadni az ujjlenyomatomat. Természetesen más appban müködik, korábbi android verzión müködik.

(#2078) peestricy válasza Aucor (#2077) üzenetére


peestricy
csendes újonc

Üdv! Én K&H banknál vagyok de nekem sem engedi biztonsági okokból,mert rootolva van a készülék

(#2079) Sinkó válasza peestricy (#2078) üzenetére


Sinkó
tag

Ha magisk-el van rootolva,segíthet a Hide Magisk opció.

(#2080) Aucor válasza peestricy (#2078) üzenetére


Aucor
senior tag

Próbáltam root nélkül is, úgy sem ment. Eleve belépni is csak a Magisk Hide-al tudok, de minden más app müködik, csak ez nem. :(

(#2081) Klycsu1991 válasza Aucor (#2080) üzenetére


Klycsu1991
tag

Szia. Hogy is van ez a 8.1 OTP bank belépési hiba?
Root nélkül az jelenti hogy szűz rendszernél se engedte az ujjlenyomat regisztrálását? De akkor elindul jól a program . Mivel nem rootoltvakkkr még a telo.
Utána rootolva lett a teló. És akkor csak a magisk hide opcióval engedi elindítani az appot. De akkor se engedi az ujjlenyomat olvasó beállítását?
A rootolt készülékeknél a magisk hide az alap hogy elinduljon az app.
Ha jól értelmeztem eddig ez a szitu.

[ Szerkesztve ]

(#2082) Klycsu1991 válasza Aucor (#2080) üzenetére


Klycsu1991
tag

Nekem is OTP számlám van. Eddig nekem se kérte de annyira nem foglalkoztam vele.
De megvan a problémára a megoldás.
Feltételezem a telefonod nem ujlenxomattal van most védve. Hanem nincs lekódolva vagy nem használsz ujlenyomat azonosítást mikor a telefonodat oldod fel.
Az OTP alkalmazásban NEM TUDSZ REGISZTRÁLNI ÚJLENYOMATOT hanem a telefonodban ELTÁROLT ÚJLENYOMATOT HASZNÁLJA.
Regisztrációkor csak azt kéri érintsd meg és ÖSSZE HASONLÍTJA
Ha egyezik akkor jó enged tovább.
Szóval a problémára a megoldás a telefonodat is ujlenyomattal old fel.
Akkor az alkalmazás is kérni fogja hogy érintsd Ida az ujjad az azonosításhoz........

[ Szerkesztve ]

(#2083) Klycsu1991 válasza peestricy (#2078) üzenetére


Klycsu1991
tag

Azért nem engedi mert rootolt készüléken nem futatható az banki alkalmazás.
Segít ha elrejted a rootot az banki alkalmazás miatt.
Mint ahogy írták előttem ha magisk van a telefonon akkor magisk alkalmazáson belül a magisk hide opció segít.
Kiválasztód az otp alkalmazást és elindul az app .
Ha ujlenyomattal akarsz az banki applikációba belépni akkor először is ujlenyomatot allist be a telora. Hogy azzal old fel .
Utána az banki alkalmazás is kérni fogja hogy erősítsd meg az ujlenyomatot hogy valóban te vagy e .

[ Szerkesztve ]

(#2084) Sinkó


Sinkó
tag

Nem tudja véletlenül valaki,ha megy a Volte,azt ki kéne írnia valahol 8.1en,vagy csak onnan tudhatom hogy megy hogy beszélgetés közben is van netem?

(#2085) Aucor válasza Klycsu1991 (#2082) üzenetére


Aucor
senior tag

Igen, ez a szitu amit leírsz, természetesen a telót ujjlenyomattal oldom fel. Paypal app is hasonlóan müködik, ott engedi a telefonban tárolt ujjlenyomatot használni, az OTP Smartbank nem... Próbáltam LineageOS-t, AICP-t, nem müködik.

[ Szerkesztve ]

(#2086) Aucor válasza Aucor (#2085) üzenetére


Aucor
senior tag

Most felraktam egy legújabb AOSIP ROM-ot, legújabb Magisk, továbbra sem jó az OTP Smartbank. A Simple elfogadja, a Paypal elfogadja, de az OTP Smartbank nem fogadja el az ujjlenyomatot... Ezt a hibaüzenetet kapom.

(#2087) drdagi


drdagi
csendes tag

x722es telefonom bármilyen rommal, melegszik és gyorsan merül. Random messengerezgetéstől is folyamatosan meleg a processzor tájéka.
Ez hardveres gond lehet? Már minden lehetséges módon lepucoltam és újratelepítettem. Valaki találkozott már ilyennel?
Alig bír egy napot szegénykém. Max ilyen 3-4 óra a képernyőidő.

(#2088) Klycsu1991 válasza Aucor (#2086) üzenetére


Klycsu1991
tag

Alkalmazás adatok törlése manuálisan majd újra bejelentkezés.
Esetleg rom csere után szoktál csinálni chase törlést?

(#2089) treklam válasza drdagi (#2087) üzenetére


treklam
tag

én arra tippelnék, hogy az akku kezd tönkremenni, szerintem az okozza a melegedést is

[ Szerkesztve ]

(#2090) paolinho válasza drdagi (#2087) üzenetére


paolinho
őstag

Esetleg nem lehetséges, hogy valami rejtett bitcoin bányász kártevőt szedtél be. Ez is lehet oka a melegedésnek.

(#2091) Aucor válasza Klycsu1991 (#2088) üzenetére


Aucor
senior tag

Sajnos ez sem segített. Cache törlés volt természetesen. Azt hiszem feladom, marad a kód pötyögës. :(

(#2087) drdagi , (#2090) paolinho: Ha bármilyen ROM-al melegszik, az elég durva kártevö lehet, ezt azért ne mtartom valószínünek. Esetleg érdemes lehetne megpróbálni egy friss telepítést csak minimális mennyiségü telepített, tuti megbízható appal, hogy így is csinálja-e.

[ Szerkesztve ]

(#2092) tthom


tthom
senior tag

Sziasztok!

Kerestem volna, de nem találom.. Gyári rommal működésre lehet bírni az infrát, hogy menjen más szoftverekkel is..?

Thx,
Tamás

(#2093) paolinho válasza tthom (#2092) üzenetére


paolinho
őstag

Amennyiben gyári rom alatt az EUI (ill. ilyen alapon nyugvó) romokat érted, azokba be van építve a gyártó által a Le Remote Control, és azzal természetesen működik az infrával kezelendő eszköz (TV, klíma stb.). Amelyik romot most használom én, illetve amiket az Oreo alattiakból próbáltam (DotOS, Pixel Experience, AEX, AOSiP), azokba is be van integrálva ez az app, és hibátlanul működik is alattuk, viszont volt korábban egy próbálkozásom valamelyik LineageOS rommal, talán a Paranoid Androiddal, amelyikben nem volt ez megtalálható, ott én az ASmart Remote IR nevű applikációval tudtam kontaktust létesíteni a TV-m és a telefon között. Ment azzal is minden pöpecül.

[ Szerkesztve ]

(#2094) tthom válasza paolinho (#2093) üzenetére


tthom
senior tag

Mármint arra gondolok, hogy EUI és más app, nem a Le Remote Control. Bármelyiket próbálom, nem csinál semmit, csak amiatt kérdem.. Mert a gyáriban nincs benne a készülék, ami nekem kell, legalábbis nem csinál vele semmit..

(#2095) paolinho válasza tthom (#2094) üzenetére


paolinho
őstag

Értem. Hát, ha a gyári IR appot nem tudod összehozni az eszközöddel, akkor próbáld ki, amit még javasoltam, hátha...

(#2096) drdagi válasza Aucor (#2091) üzenetére


drdagi
csendes tag

Az összes fajta romot kipróbáltam már. Egyébként úgy kezdődött ez a fajta melegedés + fogyasztás, hogy feltettem a mokee romot. Borzasztóan gyors és jó fogyasztást tapasztaltam. (Be is reklámoztam itt hogy molyen mesés is ez a rom) Majd kb egy héten belül jelentkeztek atom lassulások, melegedés és fogyasztás. Azóta bármit kezdek a telefonnal adott az utóbbi 2 dolog. Lehetséges akksi problémával ilyen jellegű tünet?

(#2097) drdagi válasza drdagi (#2096) üzenetére


drdagi
csendes tag

Megnéztem Kernerauditorban mi a helyzet. A little magok minimum frekvenciája 1400on volt. Ez magyarázhatja a problémámat, nyilván hogy most lejjebb vettem majd most fog látszódni a hatás??!
Kérdés másnak mire van alapból állítva a minimum. Egyáltalán ha ez a probléma akkor 1:, hogy a francba állítódott át? 2: hogyan maradt ez így végtelen wipeolás után? Ha valaki jobban ért ehhez és látja a rációt akkor légyszíves röviden elmagyarázhatná. Köszi

(#2098) tthom válasza paolinho (#2095) üzenetére


tthom
senior tag

Ott hagytam a gyári appot nyitva, egyszercsak leszedett egy frissebb változatot. Na, ezzel már eljutottam odáig, hogy bekapcsol, meg a navigáció megy, de az OK gomb sehogy sem akarja.. Pedig az nem ártana. :D

(#2099) drdagi


drdagi
csendes tag

https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-t3839737
Kijött a 9.0 Pixel experience.
Kommentek alapján működik a cucc. Vállalkozó szelleműek tesztelhetnék ;)
Nekem most annyira tetszik a miui, sajnálni fogom amikor lecserélem pie-ra :(

(#2100) bfvik


bfvik
csendes tag

Tisztelt fórumtársak!
Egy pro3 x720 telóm van. Szeretném a hozzáértők segítségét kérni! Feltettem a miui 10-es romot, nem tetszett, és vissza akartam térni az 5.9.28 v4 cuoco92 romra. Itt kezdődtek a problémák. Nem ment fel semmilyen rom.
Teljesen vissza kellett térnem az alapokhoz. A leírás alapján felment a grossoshop 18S rom. És azóta nem érzékeli a sim kártyákat...Most az 5.9.28 v4 cuoco92 rom van rajta, nem érzékeli a simeket és a play store nem indul, csak villan egyet....
Kérlek segítsetek!

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.