Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
makoss
veterán
válasz macilaci78 #15897 üzenetére
A jobb oldali régi hagyományos, a bal oldali teljesítménye kellene, ne nem pontosan olyan, mert ez ormótlan, nagy, csúnya.
Valami dizájnos kellene ebben a teljesítményben ha van.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
macilaci78
nagyúr
válasz makoss #15898 üzenetére
Hát nem tudom, hogy az e14, vagy az e27 volt-e előbb, ma már mindkettő a régi hagyományos kategóriába esik, szóval még mindig nem jutottunk előrébb.
Egy golflabda méretében nem fogod megkapni egy sárgadinnye méretű lámpa fényerejét. Vagyis de, elvégre a ledreflektorok pénzérményi fénykibocsátó felületen 50W-ot is tudnak. Mögötte meg van kéttenyérnyi hűtőborda...
Vedd a csavart kompaktot, amit felettem ajánlottak, de a méretet illetően ne lepődj meg.
Öcsém a jobb oldali fizimiskájával vett pici gömpledet a csillárjaiba, a nappali-étkezőben van összesen 8 darab egy kb 7×4 méteres helyiségben és félhomály van.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Chaser
legenda
Valoszinuleg a technika neve, most mar megjegyzem
Kozben kikalkulaltam h megis lesz, van egy hely ahova megfelelo falilampaval tokeletesen illeszkedik, szalagos-peremes vilagitast akartam, de legalabb egy epitenivaloval kevesebb, es lesz egy ilyenem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
erre azt mondom elhiszek én sok mindent, de ilyennél azt hiszem el ha a papíron 5 év gar van, érdekes, ledekre 2-3 évet ad a philips, beugrott volt már ilyenünk régen, csak valami noname, azok hullottak, annyira olcsóak azok sem voltak, de akkoriban még nem voltam benne a témában
higanyt se tudtam, sztem volt konkrétan olyan, h összeroppant a kezemben, jó tudni mi jött ki belőle ( :
no mind1, ha nincs más alternatíva akkor nincs_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
makoss
veterán
Jó volna ha jó volna
De volt már olyan izzóm ami lassan érte el a kívánt fényerőt, de abból elég volt!(#15919) pjen: Mivel nappaliba kell, és dizájnos, egyet lehet kipróbálok. De ha netán van olyan ami dizájnos és 0 a várakozási idő, és tud olyat valaki, az linkelje!
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
titán
válasz makoss #15920 üzenetére
Az általan nézett fénycső gyári adatlapja szerint a maximális fényerőt minimum 5, maximum 40 másodperc alatt éri el. A másik nézett led izzóé alapból 0.5 másodperc alatt. Utóbbi sugárzási szöge 200 fok. Utóbbi 3 év, előbbi 1 év jótállásos. A led kapcsolási ciklusa 50000, átlagos élettartama 15 ezer óra, a fénycsőé 8000/8000. Ki kellene próbálni.
-
Chaser
legenda
Mindennek megorzlom a blokkjat/garpapirjat amire vam gar, nem 100ft-os izzok vannak most sem a lakasban, ha annyira biznanak az 50e ora meg tarsai elettartamvan, also hangon 10 evet adnanak minden ledes izzora, ez valahogy nem igy van
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
titán
-
Chaser
legenda
Csak hasra utottem,nem veletlen nem adnak 10 evet kb semmire, az ember varhato elettartama is 80-90 ev, kiveve ha kozben meghal pl 20 evesen ( : ami elromolhat el is romlik, a kerdes csak a ket allapot kozti idotartam ami az elromlaskor derul ki...
-
makoss
veterán
-
Chaser
legenda
válasz ginola #15934 üzenetére
kíváncsi lennék h lehet rosszul összerakni? 30-40 különböző kiállítva, ezek 90%-a villog, van amelyik kevésbé, van amelyik nagyon, a többfokozatú sima kapcsolós dimmelősök is random vibrálnak, van olyan fokozat ahol nem, van ahol igen
ha rosszul van összerakva mind villog sztem, nem láttam osramot itthon, de mivel ott sem villogott mind lehet neked pont olyanod/olyanjaid vannak, mint megtudtuk valakinél vtac is tökéletes, másoknál meg nem, akár ugyanaz a széria
érdekes, philipset bárhol láttam az nem villogott_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz ginola #15936 üzenetére
nemfogomdeköszi'! nálam szalagok és panelek lesznek, utóbbiak philips, abban nem csalódtam, ellenben nem felejtettem el, ha járok obiban és lesz időm levideózom az osram "kiállítást"
- feltételezem, ha már direkt osram részleg, valaki a képviselettől leokézza -
gondolom ezt is rosszul rakták össze
lehet neked épp mákod volt, ha jól sejtem nem 30-40 fajta izzót használsz a lakásban, majd mennem kell az slightledhez, ott még megnézek pár osram izzót_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
ginola
addikt
válasz Chaser #15937 üzenetére
Csak a miheztartás végett
Philips villogás
Ezek szerint minden Philips villog a teóriád szerint és neked mákod volt, hogy nálad nem[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz ginola #15938 üzenetére
mint mondtam nekem nem volt vele rossz tapasztalatom, előfordulhat elvétve ott is, de osramnál ne fogjuk már rá "rossz telepítésre", itt aki philipsről nyilatkozott csak pozitívan tette, slightlednél majd megnézek pár osramot, eglo panelt is ott néztem, az sem kis név, csúnyán villogott
-
n_stolz
tag
Rendeltem anno egy webáruházból kültéri LED szalagot (3528 120-as term fehér.) 5méteres tekercsben.
A kalkulátoruk alapján rendeltem hozzá egy tápot, 12W/1A-est ajánlottak, nem számolgattam utána...Bekötöttem a szalagot a táppal, erre ütemesen villog Gondolom kevés a kraft...
Mennyi az ajánlott tápkapacitás? (kb 4m-re fogom visszavágni a szalagot)
Köszi!
n_stolz
-
Chaser
legenda
húha, nekem van egy csoda dobozom, amibe minden garanciapapírt belerakok, brit tudósok megállapították, h én kulvaokos' vagyok - ( : -
n_stolz
méterenként 8-9w-ot számolj rá, és tegyél rá 15%-ot, 4m-nél felkerekítve 40w, ha 50-nek vesszük akkor atom biztos, meanwellnek vannak kültéri tápjai is, v delta ami szintén kapható itthon is, mindkettő megfizethető, ha nincs 50-es akkor eggyel nagyobbat nézzszerk:
ha nem kültéren használod ez tökéletes hozzá[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
a jogszabályokat egyelőre nem az üzletek hozzák, a garanciához sem a dobboz, sem egyéb csomagolás nem szükséges
amennyiben a dobozon volt az azonosító IJB esete áll fenn az eladó részére, pont nem érdekel, ha nem cserél panaszkönyv, fogyvéd, fbi-cia-nasa, és persze homár...érdekes, velem nem szoktak kekeckedni ha ügyet intézek ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest