Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz hemaka #30921 üzenetére
Darius - The Might of Noxus... inkább mégse. Eltérő a két champ eléggé, Darius odab*sz bárkinek tanknak építve is. Sőt, annak kell építeni, hacsak nincs piszok módon felfeedelve. Felrakja mind az öt bleeding jelzőt és kész. Arra nem emlékszem, hogy az true damage-e, mint Twitch mérgezése, de az ultija, a Noxian Guillotine az. A true damage-es hősök megbecsülendők, mivel azt nem lehet kivédeni, csak Kayle ultival (meg Poppy ultival, de azt csak ugye rá érvényes és 1vs1 esetén szart se ér)(meg egy jól időzített Shen ulti is ad annyit, hogy ne terülj ki).
A Noxian Guillotine-t két féleképpen lehet blokkolni. Az előbb említett Kayle ultival vagy egy nagyon jól időzített silemce-szel. Nagyon nagy skill és összpontosítás kell ahhoz, hogy Kayle-ként a megfelelő időben lődd el az ultit, mert ha túl korán rakod, akkor nemes egyszerűséggel megvárja amíg lejár, túl későn... nos túl későn nem lehet bevetni. Silence-elni "egyszerűbb" valamivel. Amikor low hp-s Darius focusa, akkor elnémítod. Ha birka, akkor nem veszi észre, hogy az R+jobbklikk párosból csak a jobbklikk, azaz gyakorlatban egy basic attack valósult meg, akkor egy értelmes csapat adhat akkora focust, hogy ott is maradjon. Egy elfeedelt Dariusnál nincs rosszabb, mikor beveti magát a teamfight közepébe, "nem fognak rajta" a spellek és ütések, van damage-e és többször be tudja vetni a Noxian Guillotine-t.
Hm, lehet meg is veszem én is. Bár profi meneteken elég ritkán (egyszer se?) látni
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz hemaka #30933 üzenetére
Mivel van elég sebzése, így én nem is gondoltam, hogy nem tanknak építsem. Tankként sanszosabban túlélsz egy gankelést és teamfightban is meghatározóbb szereped lesz (szerintem). Egy Hydra, Frozen Mallet és a többi mind tank item.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
cbr688
senior tag
válasz hemaka #30977 üzenetére
egyik legegyszerűbb adc-nek tartom, jó a range ,amit meg tudsz növelni q-val, slow root, tehát escape-je is van plusz global ulti, érdemes megvenni, nem igényel komolyabb skillt mint ez vagy quinn, beépített attack speed növelője van, kicsit olyan mint miss fortune, azzal is nagyon könnyű sztem...
-
félisten
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz hemaka #32345 üzenetére
Természetesen ha ilyenkor nem hyper carry tolsz akkor esélyed nincs egyedül megnyerni.
Hyper carry: Akali, Katarina, Zed, Annie, Ryze, Kha'Zix, Kog'Maw, Vayne. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Az a lényeg, hogy olyan championt kell pickelj ami képes hihetetlen sebzést kitolni és ez mellé ne tudjanak elkapni. Köztudott, hogy a fókusz és silver az két egymástól egy egész galaxisra álló fogalom. Ha össze tudod zavarni őket akkor nyertél. Sokat játszottam smurfön. Keveset vesztettem. Volt egy Vayne main smurf accountom is amin még mindig Vayne az első a skillscore listán. Bár visszaadtam annak akitől kaptam és ő 3/11 meccseket játszik vele. 4026 volt a skillscore úgy, hogy gold II volt az account és alapvetően 46 meccset játszottam le vele akkor még support main játékosként.EUNE: iNeeko
-
marked one94
őstag
válasz hemaka #32345 üzenetére
Lux-al mentem a legtöbbet. [link]
Meg volt 1 meccs Cait-el az is valami 32/4-ben végeztem. Ja meg Jarvan-al volt 6 meccs. Meg volt hogy én is kipróbáltam mást Vi, Twich, Garen meg még valakit., de a fő pick Lux meg Jarvan volt.
2x kaptam ki akkor is azért mert 1x supportnak kellet mennem. 1x meg én is szarul játszottam
maszekember: Elhiszem hogy te jól játszol nasus-al de vele elég nehéz lehozni egy meccset. Inkább Irelia, vagy Riven, vagy mostanság egyre több Akali top van.
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
JLHFans
tag
válasz hemaka #32367 üzenetére
Miért csak nekem ad ilyen mocskos gecilada tetu idiota egysejtu faszfejeket ???????????????????????????????????????????????? Elnézést de már megszoktam hogy mikor feljutasert megyek 1 vagy 2 afk vagy 10 perc alatt 0-6 os topos jon Mindig ES/VAGY trollpick, de ilyet meg nem kaptam hogy jatek elejetol fogva direkt bemegy a torony ala és szidja mindenki anyjat es ahanyszor ujjaeled szendekos harakirit kovet el vegul 0-53 al zar......... dogolne meg az osszes csaladtagja Nem szokasom felidegesiteni magam ezen, de ez......tulmegy minden hataron...
-
-
tepenzed
őstag
válasz hemaka #32756 üzenetére
nem,nekem egyszerűen csak 10/6 alkalommal fekete a kép a betöltés helyett és teljes kliens bezárást kell csináljak feladatkezelőben. És van hogy még azután is beadja xD
igaz hogy szarrá van moddolva a lolom:custom skinek,uj map betája,custom announcer pack,custom kliens
[ Szerkesztve ]
-
JLHFans
tag
-
sutyesz96
őstag
válasz hemaka #33056 üzenetére
Az a baj hogy nem érted a problémám.
Nekem folyamatosan, MINDIG ezt csinálja (játék alatt is). Van amikor ez a szám 5 másodpercre is felugrik, ami azért nem kevés idő alatt mondjuk egy ranked meccs alatt. Volt hogy ezért verték be a turretem.
Ezzel konkrétan hátrányból indulok az enemyhez képest.No matter what, you keep finding something to fight for.
-
bluefire55
csendes tag
válasz hemaka #33369 üzenetére
Sona piszok jó supp, na és hogy miért?:-Poke-ol, nem lehet tőle normális farmot végezni.
-Könnyű menekülés a speed aurával.
-Op heal + pajzs, de ha ezek ellenére is meghaltok az sem baj mert akkora farm előnyben van az adc-d.
-Lateban felcuccolva kb 20 sec alatt fullra visszatölti a hp-d
-Remek stun és Teamfight
Kell ennél több? -
hugi0
őstag
válasz hemaka #33776 üzenetére
Nekem jatek kozben kiirta -
Nem emlekszem angolul hogy van, de ilyesmit jelent:"inaktivitas miatt ki kell lepj a jatekbol"
- termeszetesen utanna ranyomtam a reconectre.
A jatek vegen be kellet irjam "I agree".Ugyhogy nem csak sokan voltak a szerveren, de a sejtesem az, hogy volt a rito-nak joakaroja is, aki piszkalta a szervereket.
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Kasya
nagyúr
válasz hemaka #34189 üzenetére
Amerikaban sok helyen van 100 koruli ping, amire panaszkodtak jatekosok. Ezt Twitchen en magam is latni szoktam (persze ott lehet a feltoltes is betesz).
EU-ban se lenne rossz egy normalizalas. Westen Hollandiaban pl 15-os massziv pingem volt, mig itthon meg Easten 45-65 kozott. -
Hunbeast87
senior tag
válasz hemaka #34337 üzenetére
Hozzáteszem, hogy nem régen kezdtem el ismét a játékot, nagyon hosszú szünet után. Warwick, Ashe és Draven, egyelőre csak ők vannak meg 10es szinten (Draven ráadásul ajándék volt barátomtól)..Abszolút semmi szükségem sincs WW skinre egy Draven skinnek milliószor jobban örültem volna.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest