Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Szia! Bent van már normal játékokban és aramon ki tudod próbálni. Nem rossz, de én mivel nem így kezdtem, nem tudom megszokni.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Szia!
Health stackereket csak late gameben tudom megverni személy szerint, antiheal-max hp alapú damázs, és ldr kombóval ADC-ként vagy egy teemoval is fel lehet aprítani egy mundot, ha segítenek a társaid.Ettől függetlenül mint a worlds is mutatja, geci broken, és ezzel valamit kezdeni kell. Az, hogy tank lévén 2 hiteli az ADC-t az brutál. 0 mobility Assassin 2 tap, kurva sok HP-val. Red kayn ditto, de a sylas is geci broken.
AP Twitch is fura
-
Ganz-[HUN]
addikt
Én se tudom mi van most, smolderrel hirtelen nagyon rossz lettem kb a semmiből, nem tudtam carryzni, és lanen is nagyon sok hibát vétettem. Akkor azután átmentem Ashe-re, és azzal tudnék carryzni, de egyszerűen nem megy. Vagy ez, vagy kiszopok lanen, mert vagy én vagyok rosszabb, vagy a supportom james bond cosplayt csinál (007, 0 asssists, 0 kills, 7 missed hooks). Iron 1, 47LP-ig sikerült letornázni tegnap este, Bronz-teteje MMR-em volt, mostmár Iron közepe. Bronzban élvezhető volt a játék, és ott 50%WR körül mozogtam. Itt ironban, mintha retardált botokkal játszanék. Nem tudom mi történik ilyenkor a match makinggel. Naughty list match making vagy mi ez? Szar voltál konzisztenesen 5-10 meccsen keresztül valamiért? Na takarodj 3 elóval lejjebb? WTF?
https://op.gg/lol/summoners/eune/casualdehid-T%C5%90GY?queue_type=SOLORANKED

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
grimm2015
üzenetére
mivel az apró makróbeli részleteket nem írja le, lehet fos op scoreod, attól függetlenül nyered a játékot mert mondjuk csináltál egy cheese taktikát, elterelted a jg figyelmét egy jól kiterelt int/suicide taktikával (legyen mondjuk ez egy mundo), ami a kis gép fejének nettó negatív. De addig a csapatod elhoz egy draket, vagy ezt-azt-amazt.
tldr, op score = irreleváns. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Azért kellenek a support itemek, mert a törkékeny glass cannon ADC-det életben kell tartani többek között. Ha damagelni szeretnél és carryzni a rallyba, egyel arrébb kell ülni a sofőr ülésbe, és bepickelni az ADC lanet és maget hozni oda navigálás helyett. Ha nem supportot buildelsz supportként, az enemy ADC-nek ez egy előny. Supportnak nem a damage output a lényege. Sose volt az.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Igen.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Én Lillia OTP-ként Skillcappedes (khm....Agurin) """0 KPR-es afk farm""" taxxal így játszok egy amúgy Bronz-ironban egy amúgy 50%-os WR-es championnal. Tulajdonképpen csak várom hogy a számba repüljön a galamb. Ha szembe jön valami, gankelek.
Klednek nagy az outplay potenciálja, Sejuani ha nincs csapatod kutyaszar lehet mert nincs sebzése, a lényeg az, hogy ha megvan egy champpel a mastery, bármi jó lehet ha jó a mikro és makro játékod.
Supportnál ez nyalóka, mert az ADC coinflip, JG-nél pedig az egész team coin flip, és ha nem olyan champet hozol ami solo carryzni tud, akkor potenciálisan cumi. Ezért nem működik nekem rankedbe a lillia, viszont amikor 3-an 4-en vagyunk csapattal akkor mindig win.

Plusz, ezzekkel a taktikával mindenkit rongyosra lehet verni topon:
https://www.youtube.com/watch?v=lsPK2SHtvUs&t=727s&pp=ygULc2tpbGxjYXBwZWQ%3DEz a tegnapi termés. Senkinek nincs fogalmas se arról, hogy hogyan kell toplanen dolgozni ebben az eloban. Ha rongyosra nem is verek mindenkit, a lanet rendszerint nyerem, vagy minimálisan bukom, amit végül egy power spike-kal a feje tetejére állítok és vissza hozom (lásd az utolsó morde x yasuo). A tornyomat leborította, de miután meglett az acélbetkós bakancs, és a tüske vért, 1v1-be szétszedtem és végig pusholtam inhibitorig a tornyot.

TL;DR: Bármi játszható bizonyos értelemszerű szabályokon és counteringen/draftingon belül.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy ordenáré loose streaket, látszólag nyerhetetlen játékokkal. Elkezdtem még egy hete skillcapped-et nézni, ami sokat segített, lett egy 60+%-os WR-em kb egyből, és most pedig felhozhatatlanul beszakadt az MMR-em. Haverral játszottunk most 3-mat és kiragelt a botrányosan szar játékosainktól. JG main mellett tettem le a voksom.
Valaki tudna segíteni (nem boostra gondolok, hanem tanács adás jellegű meccsekre) hogy kijussak ebből a pokolból? akár csak replayeket átnézni, vagy bármi.
Amivel még mindig nagy bajba vagyok, az a decision making. Mikor menjek farmolni, mikor menjek TF-be. Sokszor olyan vagyok mint a fejetlen csirke, nem merek lépni semerre se emiatt.
Túlságosan priorizálom az objekíveket, már betegesen.
Voltam régen silver is (goldot ne nézt, az boost), de Iron 4 még sose. És fénysebességgel halladok at Rozsda 4 0 LP felé.
[óóóópé dot géégé linkem]
Szar vagyok, de ennyire nem....Köszönöm szépen előre is.
PS:
Ez jutott most eszembe erről:
[csutub far cry 4 cry for help] -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Kell VSync, vagy valami freesync/gsync monitor. Anélkül akadozni is fog.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
oof 100
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Szerintem nem feltétlenül hasznos egy adc és egy közelharcos sebzését össze hasonlítani: te nem feltétlen tudsz úgy pokeolni, mint egy nagy ranges tristana. Neked (szerintem) a sebzésed jelentős része burst damage, míg az övé poke damázs.
Grim: Szívás. Ha Ctrl ward, és a piros radarward luxus, akkor ez van.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Mondja már meg valaki mi a f*szomra jó a rohadt APC support yoloq-ba ha autofillel a gyerek? Utána meg ugat hogy miért nem csinálsz semmit ADC? Miérnemmész? Reportadc meg minden. Nem játszom valami jól de 10/1db normális APC supportot kaptam eddig bárkitől is.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Carlytoo
üzenetére
Jaja, neked ez nem bonyolult

Csak nekem, akinek fele annyi agysejtje van valami okból kifolyólag
h
Nekem ez ha vért hugyoznék sem menne.Farcry 5-öztem tegnap, és ott van a pofám elött az enemy. Szugerálom, de egyáltalán nem látom. Sniperrel. Forduljak szerintetek orvoshoz?
-
Ganz-[HUN]
addikt
csövi
clashbe várok invet ha van team
casualdehid -
Ganz-[HUN]
addikt
és itt vagyok én aki k*rvára leszar mindent csak normalozik

örülök hogy esténként van időm 2 meccsre, és végigröhögni hogy egy vak fasz vagyok. Nemhogy még sírni rajtuk

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Én és egy pár haver is
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Tegnap jött ellenem egy Vladimir. Kiafkolltam mert rengar és én elbasztuk. Ő adott neki egy kéket, meg kapott 2p-nél 2 killt. Mert gankelni kell levél 2-n a levél 3 vladot úgy hogy a veigarnak nincs mániája. Talán 0/5-nél afkolhattam ki...
Vladimirnél egy champet se utalok jobban. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ha pentakillben nem is, de rageszegény új évet kívánok mindenkinek.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Megragadom az alkalmat és én is kellemes ünnepeket kívánok mindekinek
Köszönöm szépen!
-
Ganz-[HUN]
addikt
Most azért csalódtam a lolban. Nincs havas pálya az idén
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
casualdehid mint mindig, fill, de ne top, Adc mid pref.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Mámmegen' új hős jön? (Sett)
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Malwarebytes ha vírus kérdés.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Az végülis így nem rossz deal.
A proccot dobd akkor a kukába ha nagyon ramaty lenne
Az akkor tényleg finom lapi lehet.
Edit: Azt hittem hogy öcséd vagy 15-20 éves valamiért

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Csatlakozom a 65. sz. hsz-hez. Nyugodtan mehet az X64, mert csak magadat szopatod a későbbiekben. És mint mondtam, Win8.1 support miatt. Meg kell szokni a hülyeségeket és kész. Bázison 50-60FPS, kilépsz botlénre és 55-40, tf-nél meg már olyan 25-30 körül. Játszhatónak minősíthető, de nem sportszerű egyáltalán. Jó esély van arra hogy a gép hibája miatt nehéz dolga lesz sokszor.
Nagyon remélem hogy nem adtál ki 5000ft-nál többet a komplett konfigért. Ha igen, sírj a pénzedért az eladónál.
i3 3220 nyugodtan mehet (3-4k-ért kb hozzád vágják, alaplap egy év garral van 5k-ért perpill ha-n), IGP tökéletes lenne mindenre IS lowon (márha minden alatt LoL-t értünk
) . Teljesen játszható, és ott a win10 mellett szóló érvek mindegike, upgrade path (akár i7), valódi Sata 3, és AHCI támogatás SSD miatt. Meg egy FSP, Delta, vagy hasonló tápot akár SSD helyett IS meg KELL venni ha nem akarsz tüzet/bosszúságot az új tulajnak (szintén 5k). Ha valami hardveres help kell, privátban keress meg ezittareklámhelye. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Felejtsd el, XP-n nem fut.
Athlon II X2 250-en irdatlanul gáz volt.
Core 2 Quad Q6600-on tűrhető kateg. ha 3.4GHz-re meg van rántva. Egy SSD kötelező. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Dodge

QSS, Zhonya, flash, banshee -
Ganz-[HUN]
addikt
Kicsit sok lesz a letál nem?
-
Ganz-[HUN]
addikt
srácok mikor fog a season összesítő stat bekerülni?

ilynre gondolok hogy aki ellen a leg kevesebbet nyertél, idei legjobb hősöd, meg az ilyen season végi cuccokra gondolok.
-
Ganz-[HUN]
addikt
s4.
-
Ganz-[HUN]
addikt
háorm a magyar igazság

sikerült a 3. win is a 3. promómban

Meglett idén is az S4.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Toltam egy flexet titóval, 80x LP-vel. Bukom a lanemet (de nem feedeltem nyéllé a meccset) de a game win, erre a következő note vár:
"Bejutoattál egy rugalmas 5v5 feljutási sorozatba, és 2 játék nélküli győzelmet írunk jóvá neked! A következő meccsek alapján dől el, hogy sikerül -e tovább lépned"
Wtf riot?
-
Ganz-[HUN]
addikt
Srácok komolyan? Senki?

Vasárnap este?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Gentlelelele
üzenetére
Az állat a saját hibájából tanul. A homo sapiens sapiens abból se
...legalabbis Dehid bátyátok (jómagam aki nem ismerné) nem tanul sose
Általában rajtam mennek el a játékok. Vaaaagyiiiiis....az a rohadt Jinx boton folyton feedel. KHM KVÁJGONDZSINKSZ
-
Ganz-[HUN]
addikt
Project Yinarancs esszencia :P :DDD -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Dehidbátyád kész
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Valamiért nálam ha lopni akarok mostnanában folyamat misflashelek.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Srácok, RP már megvan, 12-e van, de a skinek még sehol sincsenek. Hova dugdosták őket el?

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
napoleon2323
üzenetére
F*ck...
-
Ganz-[HUN]
addikt
Mindenki goldban én meg rohadtok bronzban, és megkönnyeztem hogy kaptam egy wint (B1 85LP, +27LP)

nemmintha annyira megszaggattam volna magam, munka miatt nem volt időm és most kezdek visszaszokni a játékra. -
Ganz-[HUN]
addikt
Szerintem fun, így hogy nukeék elmagyarázták az alapjait.
Itemeket még így sem értem teljesen, de ettől függetlenül élvezetes. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Xeon W3550, 4GB Ram, HD6850 volt a hackintoshban.
-
-
Ganz-[HUN]
addikt
Köszi a mai gamet srácok! Nagyon nagy volt, pláne az utolsó

GG mindenkinek -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
DioRobber
üzenetére
Ha rangsorolt szerintem megérdemelte, mert nem tryhardolt végig, és próbálta a legjobbat kihozni. Így az egészet mentálisan le run it downlota. Sokszor volt olyan meccsem amit az utolsó 3 percben nyertünk meg mert elbaszták, overextend, Ace, Baron, Inhib, win.
Ha normal, akkor meg miért kapja fel ennyire a vizet egy normalon?
Verjük el a nyulat.
Edit: chat bannra gondolok.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Carlytoo: Gentle-llel flexelünk. Utána mehet ha nem leszek dög fáradt. Holnap krez vizsga
-
Ganz-[HUN]
addikt
Chromium alapú lesz az új kliens? Nagyon kíváncsi vagyok rá!
-
Ganz-[HUN]
addikt
valaki mondja már meg hogy mi a tetves p***áért van az hogy a promoig pillanat alatt eljutok, a promót meg rendszeresen szinte lehetetlenül nehézzé kell tenni ennek a rohadt játéknak
Bronzosok vagyunk az ismerősömmel, és Platos promot kell teljesítenem silverért? Na ez remek! És csodálkozok hogy miért gyűlölik sokan ezt a nyüves gamet.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezjó