Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
marked one94
őstag
válasz Nova96 #31793 üzenetére
Láthatatlanba szerintem ne vegyél, azért is mondom, hogy próbálj ki minél több karaktert mert hátha az egyik megtetszik + kipróbálod az összes lane-t, meg ha ellened lesz akkor tudod hogy milyen képességei lesznek.
Meg ajánlatos az összes 450es karaktereket megvenni. Ja meg lv 20 után a rúnákra is gyűjthetsz.You'll Never Walk Alone
-
gali777
őstag
-
bluefire55
csendes tag
válasz Nova96 #33164 üzenetére
Udyr-ra attack speed is kellene, de kha-ra meg jarvan-ra (Seal of armor, Glyph of magic resist, Mark of attack damage, Quint of attack damage) tehát kb egy adc-s rúnasor jó rájuk
hugi0: Az ahri elég gyatrán kezdett, de "belejött", az első baronnal csak Nami élte túl, na az izgalmas volt
jól játszott mind két team[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
válasz Nova96 #33189 üzenetére
Ha RP-ért vetted én ígyis úgyis visszaadnám, az RP-ből vennék Skin-t és 1 heti játékkal összeszedném a 6300 IP-t a hős megvételére De ez csak én vagyok. Arra figyelj, hogy véges mennyiségű refundod van, úgyhogy örökké nem tudod csinálni.
Rengar jungle jelenleg kicsit nehéz az elején. Wraitheknél 6-ból 2-szer meghalok.. -persze így hogy megmarad a redbuff nem olyan nagy gáz, de mégis...-
Be Victorious!
-
-
JLHFans
tag
válasz Nova96 #33438 üzenetére
Elvileg lehetne, mert lehet Amumut is AP Amumura csinálni, csak szerintem nem az igazi, max akkor szabad ha nem nagyon van más AP dmg a csapatban.
Fiddlet AP carry, Amumu meg nálam full tank, az ő szerepe szerintem helyesen az, hogy nyomjon egy Q t lehetoleg 3-4-5 ember közé, majd elnyomja az ultiját és ha kell hősi halált haljon mig a többiek elintézik az enemyt ehhez pedig nem árt ha birja egy ideig -
Mottie
őstag
válasz Nova96 #34685 üzenetére
ADC - ből Corki szvsz jó döntés, de Caitlyn se nehéz, ellenben mindkettejüknek van saját escapeje.
Supportból igazán a te játékstílusodtól függ.
Ha beugrálni szeretsz és fulltankban az ellen képébe mászni, akkor Leona. Ha Pokeolgatni a ADC-t védeni akkor Nami, Janna, Morgana. Ha pedig full AP-ban akarod leolvasztani az ellena rcáról a mosolyt akkor Zyra.
Javaslom olyan champeket vegyél akikkel szeretsz játszani, úgy gond nem lehet.
Be Victorious!
-
Plasticbomb
addikt
válasz Nova96 #35871 üzenetére
Nem rossz. Most így, hajnalok hajnalán eszembe jutott menni egyet a first winért, BOT game. Nasus topra mentem. Melléjött Katarinával a gyerek,midre Master YI Botra meg Vayne. Írtam a Katarinának, hogy lehetőleg nyúljon be minden miniont, hogy tudjak Stackelni. Ehhez képest pillanatokon belül 3/0ban voltam,ő meg,mintha meg sem tudott volna szólalni. 20 perc körül már egyértelmű volt, hogy ezt a gamet én fogom lehozni Nasussal. A többiek kb a botok szintjén játszottak. Onnantól Carry Nasust építettem, végére 48%nyi életlopással. 48/2/8. Ilyet még nem játszottam Nasussal. Ahányszor vissza mentem bázisra, az enyéim annyi alkalommal sorba haltak. A botok szabályosan visszaverték őket. Visszaértem, egyből minden botot letaroltam. Egy qval a fél hpt vissza tölteni megfizethetetlen.
Hangsúlyozom, ez csak egy bot game volt a first winért, meglepetés botszintű csapattársakkal.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
-
Mottie
őstag
válasz Nova96 #37134 üzenetére
Ki tudja mi a határ ami után mer spoler nélkül lehet beszélni egy meccsről
Nekem speciel minden TSM meccset fájt nézni. Ugyanaz történt újra meg újra. A jungler csak kóvályog össze vissza, Dyrust szétcampelik, gg. Én azt vártam volna, hogy: 1. Látjuk, hogy Dyrus a focus, akkor egy 4 man push, vagy valami, amire mostanában nem számítanak
2. Tudjuk, hogy Dyrust fogják focusolni, mert így kaptunk ki eddig is.. Akkor mi lenne ha váratlanul mi is megjelennénk ketten ott és a 3v3 máris nem olyan durva, mint a 1v3.De nagyjából ezt el is mondják a kommentátorok. Kíváncsi vagyok sikerül-e fejlődniük valamit Worlds-ig.
Most pedig hátha húz egy nagyot a FNC[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
bluefire55
csendes tag
válasz Nova96 #37852 üzenetére
Mindkettő, bár én inkább topposnak mondanám, mivel nem is olyan régen bard érkezett a support szerepre, és szerintem elég tankos is topra. Gyakorlatilag 2 tp-vel rendelkezik. Érdekes champ lesz meg kell mondani, főleg a trollok körében Mindenesetre topposként várom.
Ami negatív dolog, hogy a passzív megint egy stackelős dolog lett ami nem nagy újdonság
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Nova96 #39145 üzenetére
Lehet. Mindesetre nekem egyelőre (Yasuo) nagyon tetszik ez a skincsalád, szóval tárt karokkal várom.
Közben szépen biztosan mászom felfelé ezzel az undorító rohadt tehénnel. Egy hét alatt 200LP, de remélem meg sem állok diamondig
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Solad
addikt
-
VitaD5
tag
válasz Nova96 #40476 üzenetére
Champ kite potenciállal. (Quinn, Gnar, Teemo, GP stb.) Hard lane bully. (Teemo )
Kite-olást segítő item-ek. (Frozen Mallet, Rylai, Black Cleaver, Trynity, Randuin, Iceborn, BoTRK, sőt még talán Youumu.)
Ha ezekkel sem tudsz távolságot tartani, akkor valószínüleg az igazság kardjába leled halálod.
Vagy akár Master Yi lategame. Ha megvan a lategame, nincs az a pénz, hogy kibírja azt a Garen. Csak ulti mielőtt silence-el. gg ez
[ Szerkesztve ]
Yar Har fiddle di dee
-
RangerFox
veterán
válasz Nova96 #40476 üzenetére
Gnar, teemo, jayce, quinn pick
Egy páncélt veszel meg 5 potit kezdésnek, és kéred a junglist hogy gankeljen earlyben. Nagyon könnyen meg lehet fogni, de elég ha arra figyelsz, hogy ha jön feléd q-val akkor aa-val leviszed a hpját. Távolsági, pokeolós champ kell ellene és kész -
Beni97
őstag
válasz Nova96 #40479 üzenetére
Én Gnar-ral szoktam ellene menni. Egyedül nem igen erősködök neki, néha dobálom, hogy azért a passzívja ne legyen aktív, általában last hitelek a minionokra, és ha jön a jungle segíteni nekem akkor kb 90%-ban sikerül megölni.
Csak figyelni kell arra is hogy ha slowolod akkor a q-val leszedi magáról. Először meg kell várni, hogy elnyomja a q-t és utána adni neki a cc-t
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest