Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4386) Thoty válasza Lien (#4380) üzenetére


Thoty
senior tag

"viszont a bal én úgy érzem máig így 2+ hét után sem javult (80%-os) és nem hiszem, hogy nagyon javulni fog. Kicsikét homályos/kettős látásom van vele."
Ez elvileg a szemszárazság miatt van. Én még mindig küzdök vele, lassan egy éve volt a műtétem, szóval 2 hét után még ne várj csodákat :( . A bal szemem a Corneregel ellenére többször annyira kiszáradt már éjjel, hogy a reggeli első kinyitáskor felsértem a hámréteget a bal szememen. Ez volt kb másfél hete is, előtte 2-3 napig már egész jól láttam a bal szememmel is, aztán reggel megint elb.szódott... ilyenkor kb. 30%-os az a szemem. Most megint azt várom, hogy helyrejöjjön magától, mert a dokinő javaslata az volt három hónapja, hogy ha nem jön helyre magától, akkor lekaparja a felső hámréteget, aztán majd begyógyul, de ezt a mostani helyzetben nem szívesen lépem meg.
Egyébként nekem mintha attól javulna, hogy egyre kevesebbet csepegtetek, de erre azért nem bíztatnék senkit (főleg nem friss műtétest), be kell tartani az orvosi utasításokat.
Eleve még csepegteted a Tobradexet is gondolom, aminek az egyik hatása, hogy lassítja a gyógyulást, hogy ezzel megakadályozza a hegesedést.
Szóval türelem :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.