Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Ez a Dogmeleg tetszik
, végül is, a Kutyameleg, szó szerinti fordításban
Egyébként ilyenkor nem egészséges kinnt lenni a melegben, mert könnyen leég az ember, illetve a nagy hőségtől rosszul lehet. Persze abban segít a s(z)ör(piiiii), de ugye azt lehet a gép előtt is szürcsölni.
Persze Robaj esetében nem túl szerencsés, mikor egészen véletlenül ráfekszik a ventri gombjára kérődzés közben, ami a sokadik eset után kissé irritáló lehet.
Bezzeg, Corps-éknál mikor voltam én is egyszer beugrózni, azokon a formákon behaltam...kb végig szakadtam a röhögéstől, közbbe meg aláztuk az ellent nagyon kegyetlenül.
Ja, movieval kapcsolatban: felcsillant a remény, mivel ma kézhez kaptam az érettségi bizonyítványomat, nem is akármilyen jegyekkel
! És valszeg ma hozzájutok a sony vegas 6.0-hoz is, úgyhogy valszeg belekezdek a múviba. Trailer-szerűségnek Zsadi részlegéből fogok egy kisebb részletet előállitani előreláthatólag, remélem akinek van demoja, és nincs akadályoztatva azok továbbításában, az kedvet kap hozzá, mert a dolgok jelen állása szerint max egy Zsadi-Robaj-flash movie jönne ki a nyersanyagból..
Ja, Robaj, igérted a nfly elleni cb war demoinak fragjeit még jórégen, azt most szivesen venném.
Joe, őszinte részvétem a meló miatt, és remélem mielőbb sikerül több szabadidőhöz jutnod! Addig is, tartsd be a munkatörvénykönyv előírásait! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, végül is, a Kutyameleg, szó szerinti fordításban
Persze Robaj esetében nem túl szerencsés, mikor egészen véletlenül ráfekszik a ventri gombjára kérődzés közben, ami a sokadik eset után kissé irritáló lehet.
! És valszeg ma hozzájutok a sony vegas 6.0-hoz is, úgyhogy valszeg belekezdek a múviba. Trailer-szerűségnek Zsadi részlegéből fogok egy kisebb részletet előállitani előreláthatólag, remélem akinek van demoja, és nincs akadályoztatva azok továbbításában, az kedvet kap hozzá, mert a dolgok jelen állása szerint max egy Zsadi-Robaj-flash movie jönne ki a nyersanyagból..