Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21582) TheProb


TheProb
veterán

Sziasztok!

Volt még valaki esetleg Paskal Garden-ben lakást nézni? Ha igen, neki milyen benyomásai voltak?
Tegnap megnéztem pár lakást, de hát nem voltam elcsöppenve. A lakások többsége olyan, mint egy bunker, alig van fény. A bejárató ajtók úgy néznek ki, mint 40 éve a szoci divat faajtói. Ránézésre a beállók többségére csak rokkant kocsival lehet beférni. A kaputelefon szintén a legalja paneles kategória. A csempék csak helyenként követik a síkot, egymáshoz viszonyítva, stb. De ezzel szemben bátran verik a mellüket az eladók, hogy milyen minőségi a projekt. Illetve a lépcsőházban kóvályogva nagyon zavarban voltam, mert nem tudtam eldönteni, hogy mi az amit véglegesnek szántak és mi az, amit még vakolni, burkolni, festeni, stb. terveznek.

Kicsit gyanús is volt, mikor egy hajléktalannak kinéző, feleségével érkező, Parkside-os géppel sétáló "szaki" érkezett felvenni a munkát. Látszólag villanyász pozícióban.

Összességében marhára nem tudom, hogy mi legyen a lakásvásárlós projektemmel. Jelenleg már ott tartok, hogy 50-55m-ig kéne kitolni a keretet, hogy értelmes méretű (45-50nm) és elrendezésű lakást találhassak. És gyakorlatilag heti szinten nőnek az árak és már erősen fontolgatom, hogy inkább hagyom a 3.14csába az egészet, mert egyszerűen egyre kevésbé van gyomrom ilyen árakon olyan lakást venni, ami kompromisszumos. Tökre megörültem ennek a ZOP-nak, de egyre kevésbé látom, hogy profitálni fogok tudni belőle...

Nem jövőbe látást kérek, de ki mit tippel a következő néhány évre az ingatlanpiaccal kapcsolatban? Meddig fújódik még ez az eszméletlen lufi? Érdemes lehet várni vagy a csillagos égbe fognak menni az árak?

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.