- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
válasz
jézusom #33199 üzenetére
Igazából nem neked szól a kérdés, de a te válaszod alapján merült fel bennem a kérdés.
Ellenzitek a Flexi pórázt? Ugyanis mi is azt használjuk. A kutyát elengedni nem merjük (még) de jó látni, amikor egy nagyobb füves helyen ugrál a fűben, kicsit messzebb szimatolgat és még egy kicsit futni is tud a póráz hosszáig. Igen, olvastam, hogy így a kutya nehezebben irányítható és hogy nem érzi a póráz tényleges végét, de ha egy kutya viszonylag kevés korrekcióval is irányítható, akkor nem jobb neki a flexi? igazából csak a nagyobb, füves területen bandukol el, a járdán a lábunkhoz viszonylag közel sétál. (max egy méterre előttünk)
A párom szerint hagyni kell, hadd menjen csak előttünk is, mert a séta róla szól, nem rólunk.
-
flegga92
senior tag
válasz
saelin #33197 üzenetére
Szia!
1. Száraz minőségi táp, lehetőleg minél több hústartalommal (pedigree és társait el kell felejteni)
2. Macska alomra szerintem nehéz lesz rászoktatni. Nálunk pelusra pisil, de csak a lány, a fiú inkább lent pisil. Kutyapelenka helyett ajánlom a Senisoft betegalátétet, sokkal olcsóbb és jobb nedvszívó képességű. Tena nem igazán alkalmas rá és drága is.
3. Télen kell neki ruha, nálunk a lakásban is van, mert napközben csak 20 fok van bent. Ha nem ódzkodsz a kínai rendeléstől, akkor inkább onnan vegyél a 3$ feletti kategóriából, azok jó minőségűek. Itthon ezeket 3-4000 körül szokták árulni.
4. Kistestű kutyának hám ajánlott inkább főleg míg pici. Viszont ha nagyon húz benne, akkor nyakörv kell és a flexi pórázt el kell felejteni. Ha megtanult rendesen sétálni lehet próbálkozni a hámmal.
5. Minél hamarabb érdemes vinni, 8-10 hónapos kora körül már lehet. Ne húzzátok sokáig, nálunk az egyik kutya jelleme nagyon megváltozott.
6. Erre csak ennyit tudok mondani:
Viccet félre téve, kutyája válogatja, de ennél a fajtánál inkább az a jellemző, hogy állandóan ugat. Valamennyire nevelés kérdése is, ne hagyjátok neki.
Kutyaovi majd suli, amint lehet vinni. -
saelin
veterán
Sziasztok!
Főként eddig macskát tartottam, de úgy látszik jön a lakásba egy chihuahua is. Még nem tudom fiú vagy lány lesz-e... Annyi biztos, hogy 4 hetes kor környékén lehet.
Normál esetben nem értetlenkednék kutyákkal kapcsolatban (régen volt egy pincsim), csak ez a jószág olyan apró, hogy egy csomó kérdést felvet.
1. Száraz vagy húskozerv táp domináljon nála?
2. Mivel ilyen apró, simán betaníthatnám a macska alomjára, és akkor nem kellene félni hogy amíg nem vagyok otthon bepiszkít.
3. Télen gondolom ha levinném sétálni, akkor kell neki valami kis ruha, hogy meg ne fázzon szegény.
4. Sétálni nyakörv vagy a hám ajánlott inkább? Én a termete miatt logikusabbnak találom a hámot. Télire szerintem találnék valami meleg textil cuccot neki.
5. Ivartalanítani mikortól lehet vinni? A lány cicám 7 hónaposan már tüzelt és kb akörül le is lett kezelve.
6. Mivel kutya... Mennyire ugatós ez a fajta?Vicc csak, de bérházban lakunk és van egy macskánk is. Nem tudom hogy jönnek majd ki, mert a cica egyedül nőtt fel egészen mostanáig (2 éves). Az első pár napon biztos őszülni fogok.
Más most hirtelen nem jut eszembe. Ha mégis majd úgyis beírom ide.
Addig böngészgetem az angol oldalakat a chihuahua tartással kapcsolatban. -
jézusom
addikt
#Benir8: lidlis konzernél minden jobb, de a brit-et én is ajánlom, viszont inkább szárazat vegyél, ha nincs pénz.
Kéne egy kis segÍtség. Jött email, van frankó ATAXXA nevezetű spot on, ugyan az mint az Advantix de olcsóbb. Nekem azt mondta az állat orvos, hogy ez jó a szúnyogok ellen. Na de kilistázok a kedvencek.netnél a szúnyog elleni készÍtményeket, nem dobja, csak a VERMICONt. Hogy gondoljátok, melyiket vennétek?
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Kutya száraztápot szeretnék leváltani LIDL-es Bellosanról és Orlandó konzevről.
Ki milyen ajánl egy éves, közepes termetű kutyának?
Nem szeretnék a legdrágábbat venni, melyik az a következő jó lépés a jelenlegi tápról? -
Sziasztok!
Létezik bevált ultrahangos "ugatásgátló" készülék? Vagy esetleg nyakörv? Kisebb testű kutyára lenne. Nem saját, tehát a neveld meg részt ugorjuk át. Nem tudok mit csinálni, az a szomszéd baszik mindenre.
Köszönöm szépen!
-
-
monti0222w
addikt
válasz
pvt.peter #33187 üzenetére
Nem is kell elhamarkodni mivel a kutyázás szerintem komoly felelőssegel jár, sajnos tapasztaltam nem egyszer az ismeretségi körben hogy elhoznak kiskutyát 1-2 évre utána meg lepasszolják őket.
Könyv ajánló szerintem: Cesar Millan neki vannak jó könyvei, olyat kell keresni ami az alapoktól kezdi a nevelést, Korom Gábor: neked ugatok című könyve, szerintem szintén nagyon jó!
Bár, egy kutya sulinál nincs jobb a tanuláshoz, egymás kiismeréséhez. -
-
hyggelig
senior tag
válasz
pvt.peter #33183 üzenetére
Szia! Nekem is Roló az első kutyám, és nekem is van még mit tanulnom, de egy fontos tanácsot adnék.
Ha menhelyről hozol haza kutyát, akkor először gondold át, hogy te milyen életét élsz és milyen kutyára van időd és energiád. Szerencsére a menhelyek nagy része foglalkozik annyira a kutyákkal, hogy ismerjék az alapvető tulajdonságaikat.
Mi például sokat dolgozunk és nem nagyon élünk aktív életet, ezért egy viszonylag nyugodt, kis mozgásigényű, magában is ellevő kutyát választottunk. Szerencsére még a dohányzóasztalról sem veszi le a kaját, nem rág és szobatiszta is volt. Így is levisszük sétálni naponta háromszor, de legalább tudjuk neki biztosítani, hogy estére el is fáradjon, anélkül, hogy órákig labdát dobálnánk neki.
Láttam egy tréner videót, miben elmondták, hogy első kutyának nem dominánsat érdemes választani. Szerencsére ezt is megmondják a menhelyen.
És igen! Légy következetes. Persze nagyon könnyű mondani, csinálni már nehezebb.Kötelesség, de százszor többet kapsz vissza tőlük l. Nagyon megéri
OH, és mindenkinek köszönöm a segítséget. Igazán jó ezt a topikot olvasni. Sokat tanul az ember tőletek
-
jézusom
addikt
válasz
pvt.peter #33183 üzenetére
Ha így állsz neki, és ide jöttél, biztosan jó lesz a kutyával :) torrenten vannak ebookok, de igazából majd rájössz, van egy alap ami ugyan az az összes iskolánál. Légy következetes, állíts be szabályokat, és foglalkozz vele! A kutya igénye, hogy a gazdi megmondja mi a teendő :) a gyakorlati dolgok kajáltatás stb. Azt itt sokan mondják majd, de kaját ne tescoból :D
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Szeretnék kérni tőletek tanácsot kutyatartással kapcsolatban, ugyanis sosem volt még kutyám (bár mindig is szerettem volna).
Még nincs meg a konkrét kutya, annyi biztos, hogy menhelyről lenne elhozva és mivel panelba kerülne ezért csak kis/kisebb testű kutya jöhet majd szóba.
Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy milyen irodalmat ajánlanátok egy kezdő kutyatartónak, amiből kiindulva feltudnék szedni némi tudást, hogy mit hogyan kellene majd csinálnom, mind neveléssel, etetéssel, stb. kapcsolatban.Köszönöm a segítséget.
-
flegga92
senior tag
válasz
hyggelig #33177 üzenetére
Egyen csak minőségi száraz tapot, legtobb nedves kaja tele van nyomva minden vacakkal. Eleg csak megnézni a széklet mennyiséget. Csak szárazzal etetve kb fele akkora lett, most nyersezünk, igy kb negyed akkora a végtermék.
Eleinte nálunk is felesbe kapták a nedveset és a szárazat, aztán elkezdtek válogatni. Mondta az állatorvos, hogy kapjon csak szárazat. Persze nem nagyon akartak megenni. Megoldas az lett, hogy kitettem a kaját, ha nem kezdett el enni 5 perc alatt akkor elvettem. Este megint leraktam, ha nem ette elvettem. Hidd el másnap reggel jó volt a száraz is.
Ezt játszottuk egy hétig, azota esznek. Néha rájuk jön megint a hülyeség, akkor 1-2 nap koplalás és megy minden ahogy kell. -
Vesa
veterán
válasz
hyggelig #33177 üzenetére
"A nedves tápot imádja, azt azonnal felszippantja,"
Ha jól emlékszem, ezt Te írtad korábban is, hogy azzal etettétek. Nos, a jelek szerint már rászokott és mivel a szag intenzívebb, persze, hogy arra vágyik. Azonban hosszabb távon ez kifejezetten káros a kuytára nézve, de ezt már kifejtettük korábban.
Teljesen le kell állni a konzervvel, különben mindig az lesz, hogy inkább kivárja mert tudja, hogy néha azért még kap. Így, hogy már el lett rontva, kicsit több határozottságot igényel a dolog, de le lehet szoktatni erről.
-
hyggelig
senior tag
A kajával hadilábon állunk. A száraz tápot nem eszi meg, csak ha este rájön, hogy nem kap mást, de akkor megeszi az egészet. Reggel kiöntjük a szárazat, meg se szagolja, de kap reggel és amikor visszajöttünk a sétából kisebb falatokat (nem csak jutalomfalatot, hanem pl. szárított húst, meg nem evett szalámit) A nedves tápot imádja, azt azonnal felszippantja, de nem akarjuk csak azzal etetni, így azt csak heti kb 2-szer kap csak.
Lehet, egy kicsit elkapattuk az elején, amikor csak finomabbnál-finomabb falatokat kapott.A párom főleg házak között sétáltatja és kisebb mértékben fás, füves területen. Én pont fordítva. Lehet, ez a gond.
(#33176) jézusom az én kutyum egyáltalán nem játszik. Viszont van egy elméletünk. Azt gondoljuk, hogy mivel nem volt vele foglalkozva kölyök korában (az állatvédők törött medencével, 2 napja szenvedve, sörétekkel a testében, találták és nagyon félős volt, biztos sokat verték), és a menhelyen az volt a jutalom, hogy valaki kivitte sétálni, ezért, ha észreveszi, hogy öltözünk, sereg, pörög, táncol, vakkant, csóvál, ugrál. Ez neki a játék. Még így is kakil, ha velem van, talán 1-2-szer fordult elő, hogy nem
-
-
Kobe
veterán
válasz
hyggelig #33174 üzenetére
A mikor mellett az is fontos merre setaltatja az ember.... Ha nem ismeros teruleten jar, neadjisten olyan teruleten ahol teli van dominansabb ebek szagaval a kornyek akkor siman szoronghat tole es max akkor kulazik amikor mar kikacsint a vege mert annyira kell neki
A masik meg a kaja rendszeressege, hiaba rendszeres a seta, ha nem rendszeresen kap kajst akkor nem lesz az emesztese sem rendszeres (gyakran fel ora eltolodasok is tudnak szamitani a reggeliben / vacsiban) -
hyggelig
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
A probléma kb 4-5 napja áll fenn. kb két hónapja örökbe fogadott kutyánkat háromszor visszük le sétálni. Reggel olyan 9 körül, délután 5 körül és este 10 körül. Idáig egy-egy alkalmat leszámítva mindig rendesen kakilt. Reggel és este a párom viszi le a kutyát, délután én, azonban a kutya nem kakil mostanában, amikor a párom viszi le. Hétvégén én vittem le reggel, akkor is volt kaki. Nem értjük, mitől van, mert a kutya jókedvű, az ő szintjén, energikus.
Valami negatív élmény érhette a párommal, amiért mellette nem mer? Vagy ez normális?
Kb. másfél hete új tápot kap (Brit). Lehet ettől van?Köszönöm előre is a segítséget.
-
notika77
senior tag
válasz
jézusom #33172 üzenetére
Kölyökkorában prémium tápokkal etettem. Kb. 2 éves korától főtt húsokkal (belsőség, farhát, étteremből különböző rántott és főtt hús maradékok). Majd ~10 évesen tértünk át a diétás ("májvédő") Royal Canin tápra egy betegséget követően, amikor a májával is problémát fedezett fel az orvos. Majd jött a cukorbetegség, ijedtség és próbálkozás a különböző diétákkal.
Olvastam különféle dolgokat (pl. ketogén diéta embernél), érdeklődtem állatorvosoknál, kiképzőknél, de egyik sem tudott 100%-os választ adni arra, hogy miért alakult ki vagy mivel lehetne csökkenteni a napi 70NE-s inzulinadagot. Próbáltam visszatérni a főtt húshoz, de ez már nekem is gondot okozott (logisztika) és az adagját sem sikerült "fixre" belőnöm, hogy ne ingadozzon túl nagyokat a vércukorszintje a különböző szintű napi fizikai aktivitással. A könnyebb porciózhatóság volt a fő oka, hogy miért a táp lett a befutó.
Csak hússal etetve kicsit kevesebb inzulint kellett neki adnom, de a májfunkciója újra romlani kezdett a laborvizsgálat szerint, szóval ez is a táp felé mozdított. Táppal egy idő után a napi többszöri vércukorszint méréstől eljutottunk a hetenkénti, majd 10-14 naponkénti mérésekig, kiegészítve az extra aktivitás (pl. úszás, egész napos séta) közbeni-utáni méréssekkel.ui.: megismertem egy embert, aki kölyökkoruktól csak nyers hússal eteti a kutyáit és neki is van egy cukorbeteg kutyája. Ő is injekciózza, szóval az sem véd a cukorbetegség ellen.
Bátornál a diabétesz a májbetegség (laborvizsgálattal és ultrahanggal is jól látható májkárosodás) után jött elő, mikor a húsról tápra tértünk át. De lehet, hogy a máj mellett a hasnyálmirigy is károsodott és ezért alakult ki a cukorbetegség. -
notika77
senior tag
válasz
sellerbuyer #33170 üzenetére
11 éves korában lett cukros, még majdnem 3 évet sikerült hosszabbítani. Gyorsan ráment mind a két szemére a hályog, az egyik szemét sikerült műtéttel helyrehozni, a másik nem sikerült. Pár éves korában mindkét hátsó lábát műtettem diszplázia miatt. Nem kevés pénzbe került, hogy megérje a 14. évét.
A cukorbetegségre tényleg oda kell figyelni és akkor nem halálos.
Bátor sem közvetlenül abba halt bele, hanem elesett és szerintem a combcsontfej rezekción átesett csípője sérült meg valahogy, ezért nem tudott ráállni a hátsó lábaira. Nem volt lehetőségem a 60+km-re lévő városi állatkórházba bevinni. 3 napig evett, ivott, segítséggel dolgát végezte, de 4. nap feladta és a ötödikre már nem ébredt fel. -
sellerbuyer
őstag
válasz
notika77 #33169 üzenetére
Szia! Enyém inzulinos, de Actrapidot adok neki tollal. Ha 14 évesen ment el, akkor mondható, hogy szépen kitöltötte a korát. Állítólag a cukorbeteg kutyáknál ez nem jellemző, az enyémnek sem ígért hosszú életet az orvos, de azért én bizakodó vagyok. Szerencsére cukorbetegségben otthon vagyok, szóval tudok rá vigyázni, bár elég problémás eset szegénykém.
-
notika77
senior tag
Sziasztok! Van itt cukorbeteg kutya? Sajnos az enyém 14 éves korában elment és maradt 5 üvegcse Caninsulin utána.
-
Cyberpunk
félisten
Szemét toklász bele ment a kutya jobb szemébe. Én észre sem vettem, csak hogy be van neki gyulladva. Elvittem orvoshoz az kiszúrta hamar, most cseppeket kap. Vigyázni kell, tele van vele minden.
-
Vesa
veterán
"Mennyire szarok ezek?"
Nagyon!
Jutalomfalatnak legjobb a virsli! Masszív illat, imádják az ízét és nem kell rágni, ami pl. oktatásnál kifejezetten ideális, mert a rágás nem vonja el a kutya figyelmét a feladatról.
-
jézusom
addikt
válasz
Cyberpunk #33163 üzenetére
Szerintem pont nem jó, ha amúgy is kapja. Jutifalatnak olyan kell ami gyors, nem rágódik rajta egy percig se, sokkal pontosabban lehet egy adott szituaciót jutalmazni. Ez eleg fontos. Egy kis virslikarika, vagy töpörtyű darab, vagy darabka sajt, amit én használtam.
Most nézem, hogy ilyen dentastixről beszélünk. Teljesen más kategória, semmi köze a tanítashoz, ez amolyan rágóka inkább, nem jutalmazásra való. -
törölt tag
Valaki etet a Pedigree jutalomfalatokkal? Mennyire szarok ezek?
A Biscrok meg a Markies egész pofásnak tűnik és olcsó is, de valahogy pofátlanságnak érzem a Real Nature meg Carnilove jutalomfalat után ilyet adni nekik. -
törölt tag
Vet-P-Im szirup (Plerasan) van olyan jó, mint a Vetri DMG? Öreg kutyának kéne adnom valamit, eddig néha Vetri DMG-t kapott, de már gyakrabban kéne kapnia és a 25 ezres gyógyszert akkora gyakorisággal nem igazán tudom kifizetni, a Plerasan feleannyiba se kerül.
-
törölt tag
válasz
szotyika77 #33158 üzenetére
Van bőrkaparós is kiegészítőbe. Vérből csinálnak allergiatesztet, először egy ellenanyagtesztet össz-IgE koncentrációt, ha az magas akkor jöhet a kategóriateszt, az ételekre meg a növényekre valót mindenképp érdemes megcsináltatni ha a többit nem is, ha allergiagyanú van és komoly a helyzet. Csak úgy vakon nem érdemes, mivel van vagy 40-50 ezer pénz.
Mivel az amire a szervezet ellenanyagot termel a vérben még nem feltétlen jelent vakarózó, szőrhullajtó tünetet is, így a bőrkaparós jön utána, hogy kizárja a fals eredményeket a vérvizsgálatból. Nagyon ritkán csinálják állatoknál a bőrkarcolósat, mert inkább a gazda kizárásos alapon folytatja otthon tesztelgetéssel.Létezik rizsre is allergiás kutya, bár ritka.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztaltátok már azt, hogy a rizsre allergiás a kutyátok? Vagy létezik a kutyáknál rizsallergia?
Múlthéten mióta voltunk a dokinál csak sima főtt rizset evett vasárnap reggelig, és olyan szinten vakarja és rágja magát, hogy ilyet még egyik kutyámnál sem tapasztaltam, viszont vasárnap óta nem adok neki rizset, és már most sokkal kevesebbet vakarja magát. -
Dorian
félisten
Kènyszeres mancs-nyalogatásnak milyen egyèb oka lehet allergiás kìvül? Korábban volt neki ilyen rövidebb ideig, aztán megszűnt, most jò fèl èv mùlva megint. Pont ugyanazt eszi, tehát ezt kizárnám. Bár jut eszembe, előtte kiszökött egy macska után, lehet, h a macskaszőrre?
vagy belement vmi szùròsba, mert hòt' retkesen, büdösen jött haza...
-
jézusom
addikt
válasz
szotyika77 #33154 üzenetére
Allergia teszt embereknel is kizárasos alapon van. Nem tudom pontosan, de amire gyanakszol kizarod, vagy pont azt adsz neki x ideig. Odafigyelessel kiderithető :) nem jut eszembe eme módszer neve.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
Micsurin #33153 üzenetére
Csiga egyáltalán nincs az udvaron, még sosem találkoztam vele, pedig rendszeresen kint vagyok. A múltkor találkozott egy szép nagy darab békával, de azt ugatta inkább mint megkóstolta volna
Voltunk ma vissza az állatorvosnál, vettek tőle ismét vért, meg tesztelték Giardiára, minden teszt negatív lett, a véreredménye jobb mint a múlthéten, pedig az antibiotikumon és a 3 napos vitaminkúrán kívül nem evett mást. Kapott ma is egy jó nagy adag infúziót, illetve folyékony antibiotikumot, és elkezdünk egy 5 napos antibiotikum kúrát, meg egy 10 napos vitaminkúrát. Amikor ma hazavittem, már sokkal jobb kedve volt, evett is egy kis minimális rizset, azóta pedig horkolva alszik. Szerdán lesz hasi ultrahang, hátha utána többet tudunk.
A vedlés azért van, mert dobja le a téli bundát, viszont a viszketésre ők sem tudtak semmit se mondani. Tápot nem váltottunk, mióta hozzánk került csak Brit Care tápokat eszik.
Tényleg! Allergia tesztet lehet csináltatni kutyáknak, ami megmutatja, hogy milyen ételre/növényre allergiás?Ja, és közben el is kezdődött az első tüzelése, szóval most minden összejött szegénynek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szotyika77 #33152 üzenetére
Nálunk a nagy produkált hasonló már már alien nyál szerű székletet. Valami fertőzés volt antibiotikumot kapott és nagyon gyenge húslevessel lett etetve. 1-1,5 hét alatt rendbe jött.
Allergia passz.
Csigából nem falhatott be? Vagy valami dögből?
Mi rendszeresen szórunk le csigaszárítót (kis zöld/kék rizs szerű szemek, rá mennek kiszáradnak) ritkán ha nincs ideje senkinek összeszedni reggel az ott maradt csigákat akkor a nagy elrágja őket olyankor van 1 max 2 napig hányás vagy hasmenés.
Döglött békától sikerült még zöldes székletet produkálnia, napokig őrizgethette a kertbe és rághatta mire este kint dumált a család a pergola alatt és előhozta... -
szotyika77
aktív tag
válasz
Micsurin #33146 üzenetére
+ jézusom
Köszi a választ mindkettőtöknek!
Hétfőig antibiotikumot kell adnom neki, ezért gondoltam azt hogy napi 1x, a gyógyszer beadásakor adnék neki enni.Viszont arra is figyelmes lettem, hogy ahogy simogatom hullik a szőre. Van most vedlési időszak és normális, vagy aggódjak?
Illetve amit észrevettem még az az, hogy rágja a körmeit és a mancsa végét illetve a lábait. Tudomásom szerint ez allergiára mutató jel, szerintetek mi lehet?
Illetve nemtudom hogy jelent e valamit, de a végterméke híg, nyálkás és olivazöld színű. Sajnos a dokival csak hétfőn tudok beszélni, ha addig nem javul megyünk vissza hozzá. -
monti0222w
addikt
[kép]
Akkor íme a biewerek is teljes létszámmal.
Nem éppen bull and terrierek, de aranyosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LEGO klub
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest