Új hozzászólás Aktív témák

• monti0222w

addikt

válasz z123456789 #28602 üzenetére

Nem tudom, van a telepen egy 40 kiló feletti amstaff, a gazdája vagy 105 kilós munkás ember, szóval nem egy elpuhult emberről beszélünk és őt is képes elrántani a kutya, ismerem a kutyát nagyon erős egyed, szóval kíváncsi lennék rá te hogyan kezelnéd le ha elborul az agya!? Szerencsére emberekkel nagyon normális, velem nagy haver, állatokkal meg is-is a viszonya, de én azt látom hogy nagyon jó indulatú, csak a nevelésére jobban rá kellett volna menni. :K
    Mint írtam, az jó ha partner a másik gazda is, mert együtt könnyebben boldogultok a szétválasztásnál, pl, időigényesebb, ha mindketten a saját kutyátokat annyira elhúzzátok a másiktól ha egy idő után enged akkor ne tudjon új jó fogást fogni, és te is tudsz a sajátodon annyit húzni hátra felé meg a másik gazda is, de mint írtam ehhez partnerség kell. Vannak fajták amiket ki lehet billenteni a talicskázós módszerrel is, gondolom tudod miről beszélek?! Sajna ez pit amstaffnál nem válik be mert hátra tud kapni. kipróbáltam, szóval ezt tudom, arra jó lenne hogy elrántsd a másiktól, de kockáztatod hogy ezzel azt hogy megkap téged. :K

Új hozzászólás Aktív témák