- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
válasz
bajnokpityu #27502 üzenetére
Ez így képmutatás! Betiltják, de semmi szankció nincs, és teljesen elfogadott. A tiltásnak akkor lenne elrettentő ereje, ha be se tehetné a lábát kiállításra olyan kutyával. Hát ezért vagyok felháborodva!
Rivaul: Ismerek olyan kutyát akinek sajnos ollóval estek neki otthon. Később megszabadultak tőle, mert barátságos volt a kutyákkal, és ugye viadalokra szánták. Egyébként a legbéketűrőbb, legnyugodtabb kutya akit valaha láttam. És ezért ez nagy szó tőlem, a prekoncepcióim miatt.
Siriusb Vannak nagyon jó keverékek, meg kevésbé jó fajtakutyák ez tény, de én már nem szeretnék keverék kutyát. Ha lesz másik kutyám akkor border lesz, vagy olyan fajta amibe szerelmes leszek. A belgák nagyon tetszenek (nem a mali) de mindenesetre pontos elképzeléseim vannak a számomra megfelelő kutya habitusát illetően, ami egy keveréknél végérvényben kiszámíthatatlan. Az első bekezdéseddel nagyon egyetértek.
rwin5 Hát régen nyilvá telken elfogadott volt a vágás. Ez egy modern dilemma.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest