Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
válasz Winner_hun #23469 üzenetére
Ilyenkor eleve nem azt feltételezed, hogy a pocsolyát mérgezik meg, hanem hogy az eldobott méreg esőzés után beleoldódik a vízbe. Szerintem olyan példákat hozol ami nem vethető össze a mérgezés jelenségével. Bele van kódolva minden élőlénybe, hogy amivel egyszer megszívja attól utána tartani fog. Sőt ez a génjeinkbe is bele tud kódolódni, azaz az utódaink már ösztönösen tartani fognak bizonyos dolgoktól. Én nem parázom túl a dolgot, mert bár kicsi az esélye, hogy gond lesz belőle azért nem szeretem, de nem is tiltom minden áron. Ha éppen ott vagyok és kicsi a pocsolya és már a sarat issza az nem jó, az se jó ha nagy hancúr után teleissza magát, szóval összességében semmilyen szempontból nem jó ha pocsolyát isznak. De én ezt nem nevezném túlparázásnak. Egyébként meg azok akik nem aggódnak emiatt eléggé azok könnyen belefutnak, minden nap pusztulnak el kutyák pl babesia és mérgezés miatt. Ezt vitatod?
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- SEGWAY-NINEBOT KickScooter F2 Pro (1km futástávval)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- Kábeldob új hosszabbító 40m réz kábel villanyvezeték 4db konnektor elosztó
- Sensibo Sky wifis okos klíma távvezérlő, újszerű
- CSB GP 7Ah 12V UPS akkumulátor GP1272 F2 35W/Cell
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest