Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz
Idiofil #13447 üzenetére
Nem sz@r beltenyészetből kell venni,igaz nem is olcsó,de akkor is,ha megnézed az én kutyámat picit feljebb kell görgetni akkor láthatod,hogy 11éves lététre elég jól tartja magát szerintem.(persze a gazda mindig elfogult az ebével
)És jó hogyha rendes táplálékot kap gondolok a főt rizsre 200ft/kg igaz kell főzni,de ennyiért nem kapsz jó minőségű kutyatápot illetve a rizs lazán kenterbe veri a legdrágább tápokat is mint pl az eukanuba!Emellett ha ad neki az ember magneB6-ot akkor az is sokat segít illetve a megfelelő fekhely nem szabad,hogy télen a mínuszba a hideg földön kövön feküdjön kell neki egy 1k láptörlő vagy beengedni a garázsba/lakásba!Soknak tűnik ez így egyszerre de ezeket betartva nem lesz nagy gond.
madmike:A kutya természete teljesen 2 komponensű alapvetően van jó és rossz természetű kutya!Ebbe most nem mennék bele lényegesebben!De fontos,hogy hogy bánnak a kutyával az új helyén!Én speciel egyszer nem ütöttem meg a kutyámat,és ez nem,sarkítás egyszer sem!! Meg is van az eredménye teljesen barátságos ha a fülét tisztítom azt is hagyja ha szemét azt is és még a tányérjába is belenyúlhatok nem harap nem morog nagyon jól szituált kutya lett!De ez sajnos visszafelé is simán elsülhet egy jó természetű kutyából is lehet rossz terméstű!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest