Új hozzászólás Aktív témák

• FatalEror

addikt

válasz Idiofil #13447 üzenetére

Nem sz@r beltenyészetből kell venni,igaz nem is olcsó,de akkor is,ha megnézed az én kutyámat picit feljebb kell görgetni akkor láthatod,hogy 11éves lététre elég jól tartja magát szerintem.(persze a gazda mindig elfogult az ebével :B)És jó hogyha rendes táplálékot kap gondolok a főt rizsre 200ft/kg igaz kell főzni,de ennyiért nem kapsz jó minőségű kutyatápot illetve a rizs lazán kenterbe veri a legdrágább tápokat is mint pl az eukanuba!Emellett ha ad neki az ember magneB6-ot akkor az is sokat segít illetve a megfelelő fekhely nem szabad,hogy télen a mínuszba a hideg földön kövön feküdjön kell neki egy 1k láptörlő vagy beengedni a garázsba/lakásba!Soknak tűnik ez így egyszerre de ezeket betartva nem lesz nagy gond.

madmike:A kutya természete teljesen 2 komponensű alapvetően van jó és rossz természetű kutya!Ebbe most nem mennék bele lényegesebben!De fontos,hogy hogy bánnak a kutyával az új helyén!Én speciel egyszer nem ütöttem meg a kutyámat,és ez nem,sarkítás egyszer sem!! Meg is van az eredménye teljesen barátságos ha a fülét tisztítom azt is hagyja ha szemét azt is és még a tányérjába is belenyúlhatok nem harap nem morog nagyon jól szituált kutya lett!De ez sajnos visszafelé is simán elsülhet egy jó természetű kutyából is lehet rossz terméstű!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés