Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5466) Hurkans


Hurkans
csendes tag

Sziasztok!

Megérkezett a WD Red 4tb + Sharkoon Swift Case Pro és össze is raktam már tegnap óta másolgatok rá és használom. Volt egy apró gikszer, ami miatt kicsit megcsúsztam, mivel pendrive-nál már tud NTFS-re írni a MacOS, azonban meghajtóknál nem, így az először feltett NTFS-t újra kellett formázzam exFAT-ra, ami elvitte a tegnapi napot teljesen.

Azonban, hogy a házról is írjak tökéletesen működik, ha az ember mozgatja tényleg mozog benne picit a rack, de nem vészes, és nem zavaró. (nyilván nem rángatja, dobálja az ember, valószínűleg így azért nem lesz baja)
Amúgy elég jó minőségűnek tűnik, az egyetlen problémám a racket tartó 2 pici csavarral volt azok elég minimálisan mennek be sajnos ami furcsa volt, de hát ez van.

A sebességet az alábbi képekkel illusztrálva látszik, hogy szinte egyáltalán nem lassít a ház a 3.0-ával szépen átadja a teljes sebességet mind MacOS-en mind Windowson.

Melegedés alulról hűtéssel értendő, mivel a számítógépházam tetején van és biztos, ami biztos azért kicsit megy az alatta lévő venti, de egész napos használattal és másolással sem melegedett 33 fölé így, ami elég jónak tűnik. Egy 1 tb és egy 2 tb winchester van a gépben, azok kb ugyanennyire melegedtek a másolgatás közben, szóval úgy tűnik jó lesz ez a ház.

Nagyon köszönöm a segítséget a kiválasztásban még egyszer!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.