Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4158) King Unique válasza pinnacle (#4155) üzenetére


King Unique
titán

Az új modellben már ASM1153E chip van, amelyet a gyártó oldalán is említenek. Illetve a firmware szintén erre utal, ugyanis az újabb ASMedia chip(ek)nél szokott lenni 14-es kezdetű (2014-es) verzió. Egyébként maga a vezérlőchip nyilván a PCB-n van, mint pl. a korábbi modell esetében is. Ha nem a tetején, akkor az alján helyezkedik el. De csak ezért most felesleges szétszedni, mert egész biztosan ASM1153E van benne.

Arról már korábban volt szó, hogy az ún. másodlagos környezetben nem garantált ugyanaz a működés, amely az elsődlegesben. Illetve pl. a másik külső házas topikban is szóba került a leállítási funkciók működése kapcsán. Igaz, akkor csak egy sima set-top box alatt lett kipróbálva, de ez a lényegen nem sokat változtat.

Tehát ez ügyben inkább az Amlogic S905, S912 processzoros készülékek, vagy esetleg a Milyen asztali médialejátszót? topikokban kellene érdeklődni. Illetve ezekben lehetne rákérdezni, hogy mások az adott készülékhez pontosan milyen kompakt külső HDD-ket / külső házakat használnak, amelyeknél működnek az említett funkciók.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.