Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:55:58

LOGOUT.hu

KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45746) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!

Hozzászólások

(#45201) consono válasza csubyy (#45200) üzenetére


consono
nagyúr

Igen. És ma úgy tűnik különösen alacsonyan van a színvonal...

"In God we trust. All others must bring data"

(#45202) brazos válasza Mr Dini (#45199) üzenetére


brazos
senior tag

Nekem csak egy nagy problémám van, éspedig az 1.1.35-ös addon verzióval ment rendesen a cucc, bele is tudtam lépni, meg mozizni is, ma lefrissült az 1.1.36-ra, na, ez már be sem enged lépni az addonba, a fentebb általad jelzett 1.00.045-ös verziót meg sehol sem lelel a repóba. Metahandler frissítve van, de így sem enged belépni. Vissza tudom valahogy tenni a 1.1.35-ös verziót?: - mert azzal legalább működött a cucc 32 bites Linux és Kodi-19.1 alatt.(python3.9_3.9.5-3ubuntu0_21.04.1_i386)

[ Szerkesztve ]

(#45203) brazos


brazos
senior tag

Megpróbálom az egészet törölni, és újrarakni...hátha.
Így se lett jó, továbbra sem enged belépni az 1.1.36-os verzió, ha lehet, vaahogy elérni az 1..35-ös addont, az jó lenne, mert azzal még ment a cucc, köszi.

[ Szerkesztve ]

(#45204) Arolotifar


Arolotifar
őstag

Jó lenne, ha a modi csinálna valami "gyökérkezelést" a topicban, mert ez már sok...

"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."

(#45205) Mr Dini válasza brazos (#45202) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Szia!

A linket nem szeretném megint megosztani, publikusan pedig végképp nem. Max ha nagyon nem megy, átküldöm privátban. Egyébként a repository linkből visszatörölve a zip és a repo mappát eljutsz a repó gyökerébe, ahonnan le tudod tölteni a régebbi verziókat. Egyelőre nem töröltem a régebbi verziókat pont azért, mert az egész projekt ilyen fiatal.

De jobban örülnék neki, ha megoldást keresnénk, nem downgradere folyamodnánk. Kaptam egy másik jelzést privátban, amit innen is köszönök, hogy 19.5 alatt sem ment. Megnéztem, valóban. Javítottam 19.5 alatt és felraktam az 1.00.046-ot a script moduljából. Megnéznéd kérlek, hogy nálad működik-e updatelve? Ha rámész, hogy frissítések keresése, akkor magától fel kell, hogy frissítse a modult (vigyázz, nem a videó kiegészítő fog frissülni, hanem egy függősége).

[ Szerkesztve ]

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#45206) Aryes válasza tobias40 (#45197) üzenetére


Aryes
nagyúr

Feltételezem, hogy a jó szándék vezérelte, hogy ezt leírta, csak épp nem tudta, hogy nem egy ismeretlen szerző ki tudja milyen kódjáról van szó. Első olvasásra nekem is ökölbe szorult a térdem ettől a hozzászólástól :DDD és alap esetben, ha nem egy itteni régi motoros addonjáról lenne szó, a gyanakvás helyénvaló is lenne, tekintve, hogy az eredeti exodus addon, ha jól tudom, maga is tartalmazott kártékony kódot, szóval a téma nem épp légből kapott. De Mr. Dini kolléga áldásos tevékenységét ismerjük egy jó ideje. :))

[ Szerkesztve ]

(#45207) brazos válasza Mr Dini (#45205) üzenetére


brazos
senior tag

OK, köszi szépen az útbaigazítást, a biztonság kedvéért azért betáraztam a cuccokat, és mivel teljesen leszedtem a dolgot a kodiról az előbb, így most újra kell telepítenem azt repóstól együtt, meglátjuk, hogy sikerül ezen a régi kodi-verzión.

[ Szerkesztve ]

(#45208) brazos válasza Mr Dini (#45205) üzenetére


brazos
senior tag

Nos, a nagy helyzet az, hogy nálam a kodi-19.1 alatt csak úgy lehet célt érni, hogy én minden szükséges függőségi elemet előbb kézzel feltelepítettem a kodira, (jó, hogy Linux alatt ez nekem nem okozott gondot) és csak ezek után tettem fel a repóból a videókból az SShark-1.1.36-ot, és így már simán működik nálam is a cucc, lásd a mellékelt képet. Másképp nem jó, ha csak simán a repóból teszem fel, az van, amit az előbb leírtam. Így viszont a kézi függőségek feltételével, és végül a repóból az 1.1.36-os telepítéssel már megy a Kodi-19.1 alatt is nálam a cucc, kicsit ugyan macerás igy a telepítés, de ezt azért kellett így csinálnom, mert hiába frissítettem rá a repóra, nem történt semmi, a repóban meg a script eleve meg sem jelent, és a többi függőség sem. A fentebb reklamált atv addonban meg a videók nálam simán működnek.

[ Szerkesztve ]

(#45209) Mr Dini válasza brazos (#45208) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

És ez korábban nem jött elő?

Mindenesetre köszi a beszámolót és örülök, hogy sikerült, még akkor is, ha csak ilyen körülményesen sikerült felrakni.

A kedvedért felraktam egy 19.1-et a tesztelős telefonomra, felraktam rá a repo zipet, megjelent szépen az SS a videó kiegészítők alatt és gond nélkül tudtam telepíteni. A tartalmak is elindulnak mind. Ami érdekes az az, hogy ezen a verzión a függőségek alatt nem listázza a metahandlert, meg a többi modult, viszont szépen felrakja ezeket a háttérben és nekem ment is a kiegészítő. A frissítés is sikeres volt. Szóval ötletem sincs, mi okozhatta. Nem addon, hanem Kodi/rendszer bug lehet ez. A logra kéne ránézni esetleg. A jövőben macerás lesz pakolgatni az updateket kézzel, repóból ideálisabb lenne telepíteni...

[ Szerkesztve ]

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#45210) brazos válasza Mr Dini (#45205) üzenetére


brazos
senior tag

Még egy dolog, én kézzel azonnal az 1.00.046-ot a script modult tettem fel zipként, meg az artwork és metadata zip-eket is, és a metahandler-ből eleve már az 5.0.3-as verziót tettem fel, bár linuxos beidegződés miatt előtte még biztonság kedvéért azért az 5.0.2-es handlert is feltettem. (azután erre frissítettem rá az 5.0.3-ast) Szóval én így értem célt.

(#45211) brazos válasza Mr Dini (#45209) üzenetére


brazos
senior tag

... Ami érdekes az az, hogy ezen a verzión a függőségek alatt nem listázza a metahandlert, meg a többi modult, viszont szépen felrakja ezeket a háttérben és nekem ment is a kiegészítő. ...
Sajnos nálam ezen a linux verzión futó 19.1-es kodiban szintén nem listázza ki a metahandlert, és a függőket sem, és ezeket nem is rakja fel a háttérben, és ezért nem tudtam a mai 1.1.36-ra frissült verzióba sem belépni. Igen, lehet, hogy ez a 32bites Linux gond lesz. (én a régi python verzióra gondolok, mert már többször az tett be más esetben is)

[ Szerkesztve ]

(#45212) brazos válasza Mr Dini (#45209) üzenetére


brazos
senior tag

A mostani kézzel telepítéskori logból kimásolt részt betettem egy txt-be, ebben érdekes módon már csak egyszer említ python hibát, amúgy semmi gondot nem látok benne.

(#45213) paolinho válasza brazos (#45193) üzenetére


paolinho
őstag

Oksa, regisztrálok. De a Kodi-ban hol lehet beadni neki ezeket az adatokat?

(#45214) paolinho válasza paolinho (#45213) üzenetére


paolinho
őstag

Na meg is lett:
Kiegészítők/Saját kiegészítők/Feliratok
Ott az Opensubtitles.org - Beállítás menüpontja alatt lehetett megadni az adatokat. :)

(#45215) paolinho


paolinho
őstag

Annak mi az oka, illetve a megoldása, ha egy Kiegészítő (pl. a Moviedrive) telepítése során azt az üzenetet kapom, hogy "A(z) xbmc.python (3.0.0 verzió) függőség nem elégíthető ki."?

(#45216) Hege1234 válasza paolinho (#45215) üzenetére


Hege1234
addikt

python 3-at hiányolja
ha jól követtem vissza a hozzászólásaidat akkor
te még leia-n vagy ami python 2.7-et használ

Matrix, Nexus, Omega amik python 3-at használnak

a Moviedrive, Animedrive még mindig problémás mert "ereszt" valahol és az oldal látja, hogy Kodi-val van használva
szóval nem tudom ezt, hogyan tudnám javítani..

[ Szerkesztve ]

(#45217) vargalex válasza paolinho (#45215) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Ha repo-ból telepítenéd és nem közvetlenül a letöltött zip-et, akkor nem is látnád, mint telepíthető kiegészítő, hiszen be van állítva a python 3.0.0 függőség.

Alex

(#45218) paolinho válasza Hege1234 (#45216) üzenetére


paolinho
őstag

Köszi szépen, akkor nem piszkálom ezeket!
Vargalex: Neked is köszi az infót!

Más. Még mindig a feliratokkal kínlódom. Most, hogy beregisztráltam az Opensubtitles.org-ra, már kapok felirat lehetőséget onnan, de csak angol nyelvre. Ilyenkor nincs más nyelv ott, vagy azt is be kell állítani valahol, hogy számomra csak a magyar releváns?

[ Szerkesztve ]

(#45219) divan válasza paolinho (#45218) üzenetére


divan
senior tag

Igen, a Kodi beállításaiban tudod beállítani.
[kép]

(#45220) paolinho válasza divan (#45219) üzenetére


paolinho
őstag

Köszi szépen!

(#45221) paolinho


paolinho
őstag

Még mindig felirat problémám lenne. Az miért lehet, hogy most hogy sikerült rendben mindent beállítanom az Opensubtitles.org igényeinek megfelelően, amikor rámegyek a feliratra folyamatosan az alábbi szöveg jelenik meg a képernyőn alul a felirat helyén?

(#45222) Stealth válasza paolinho (#45221) üzenetére


Stealth
aktív tag

Azért, ami oda van írva.
Csak VIP tagok kapnak feliratot. Olvass vissza, írták ezt már itt.

-= Stealth =-

(#45223) PpenoO


PpenoO
őstag

RTL+ tartalom másnál is változott? Jelenleg a hírműsorok menüpont nem elérhető nálam (android tv, 20.2 hivatalos release).

(#45224) vargalex válasza PpenoO (#45223) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Nálam az látszik ott is, ami a weboldalon... Szintén Kodi 20.2, Arch Linux. Illetve Kodi 19.5 CoreELEC 19.5-Matrix alatt is jó.

[ Szerkesztve ]

Alex

(#45225) brazos válasza Stealth (#45222) üzenetére


brazos
senior tag

Ennek egy változata az, ami már közkézen forog, hogy egyes magyar feliratokban a film elején oda/kiírják, hogy regisztrálj, és megszűnnek a reklámok.....

(#45226) DrKapocs


DrKapocs
őstag

Sziasztok! Sajnos semmennyire sem értek a Kodihoz, most próbálkozom vele legelőször andoridos tv boxon. Próbáltam feltenni az MS Repót az itt leírtak szerint. Letöltöttem a zip-et, a leírtak szerint hozzáadtam, de lényegében véve semmi változás sincs. A Videók - Kiegészítők közé már nem kerül be semmi sem. Nincs különleges igényem, de vonzó számomra, hogy közvetlenül a sorozatarát, mozicsillag, stb. oldalakról streemeljek videókat. Működik még egyáltalán az MS repó vagy én rontok el valamit? (A Youtube kiegészítőt sikeresen hozzáadtam, azzal nem volt gond.) Bárminemű segítséget szívesen fogadok! :R

(#45227) vargalex válasza DrKapocs (#45226) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Ha felraktad a repo-t, akkor a Kiegészítők -> Telepítés tárolóból menüpontban a MovieShark repository -> Videó kiegészítők alatt találod a telepíthető kiegészítőket.
Sorozatbarát nincs, sajnos évek óta tabu, nagyon a Kodi ellen (vagyis a webes, azaz reklámbevételt termelő használat mellett) vannak.

Alex

(#45228) paolinho válasza Stealth (#45222) üzenetére


paolinho
őstag

Arra esetleg volna valami tipp, hogy honnan lehetne fellelni az Opensubtitles.com addont?

(#45229) blakey válasza paolinho (#45228) üzenetére


blakey
titán

Ahonnan a másikat, Kodi tárolóból.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#45230) DrKapocs válasza vargalex (#45227) üzenetére


DrKapocs
őstag

Hát, már uninstall volt a Kodira, annyira felhúzott. Utána visszaraktam; "nehogy már kifogjon rajtam" címszóval... Végül sikerült nagy kínkeservesen. Köszönöm a segítséged! :R Ez egy nagyon nem egyszerű app.

(#45231) paolinho válasza blakey (#45229) üzenetére


paolinho
őstag

Ott nálam nem jelenik meg a listában, csak az org.

(#45232) blakey válasza paolinho (#45231) üzenetére


blakey
titán

Akkor te továbbra is régi Kodit használsz. Lassan semmi sem lesz elérhető arra a Kodira.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#45233) paolinho válasza blakey (#45232) üzenetére


paolinho
őstag

Igen, a 9.2.8-ast.
Cserélnem kellene esetleg valamire, ami felmegy a nem túl fiatal Beelink M18-asomra? Mi ajánlott erre a típusra?

(#45234) ®abstract® válasza paolinho (#45233) üzenetére


®abstract®
őstag

a tipust nem ismerem de nekem 9 s droidon & ringyoz 10 ben mennek az addonok 19.5 & 20 & 20.2 v. alatt is :K szoval ezeket tudom ajanlani.

Szavahihetőség manapság ritka kincs.

(#45235) neo81 válasza paolinho (#45233) üzenetére


neo81
senior tag

LibreELEC: [link]

(#45239) DrKapocs


DrKapocs
őstag

Nézzétek el nekem, totál láma vagyok a Kodihoz, viszont tegnap sikeresen telepítettem (köszönöm a segítséget) az MS Repót. Nagyon tetszik. Tudnátok ajánlani valami hasonlóan hasznos kiegészítőt? Főleg magyar tartalom érdekelne, filmezésre. De bármi hasznos érdekel, angol nyelvű is.

(#45245) paolinho válasza neo81 (#45235) üzenetére


paolinho
őstag

Nekem a Beelink M18 Amlogic S905 2gb/16gb az eszközöm. Amit belinkeltél, az konkrétan ehhez való? Ezt tiszta telepítéssel tudom feltenni microSD-ről, vagy lehet kvázi frissíteni erre valahogy, hogy a beállításaim ne vesszenek el?

(#45246) Mr Dini


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Sziasztok!

Raktam a repóba egy StreamShark frissítést. A modulja 1.00.047-re frissült, a kiegészítő pedig 1.1.37-re. Sok változás nem volt, csak a forrásokat finomítottam. Pl a netmozi esetében kiszedem a minőséget az extra infó részből és eszerint próbálom rendezni.

Illetve Hege1234 észrevételének köszönhetően a filmpapa keresőt is javítottam, hogy kevesebb eséllyel dobjon be rossz találatokat az adott filmre. Ugyanitt megjegyezném, hogy jelenleg a netmozi és a dmdamedia forrás kivételével egyik sem tud pontosan keresni, simán lehet, hogy van két hasonló című film és a rosszat dobja be. Sajnos a másik két forrásnál csak a cím és évszám alapján látok találatokat, ami nem mindig elég. Most próbálom nézni, hogy az adott film címe megegyezik-e a találattal, illetve az évszám is és ha igen, akkor azt adom vissza találatnak. Ha nem egyezik az évszám, de a cím igen, akkor azt, végül pedig próbálkozom azonos évszámmal a találatokban. Sajnos ez ilyen. Ha valakit zavar, hogy néha nem az adott filmre dob találatot a forrás, akkor a kiegészítő beállításaiban le lehet tiltani a forrást.

Illetve bekerült a mozicsillag forrás is. Borzasztó a keresője, mert érzékeny az írásjelekre keresésnél, de igyekeztem mindenféle trükkel javítani a keresési hatékonyságát. Jó sok forrás jön innen, szóval kellemes. :) A minőségeket is igyekeztem kiszedni az oldal infói alapján:

Támogat sorozatokat is.

Illetve bekerül a cápás ikon, amit ametzalaci készített. Szerintem állat lett (szó szerint)! Köszönet érte! :C

[ Szerkesztve ]

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#45247) neo81 válasza paolinho (#45245) üzenetére


neo81
senior tag

Tiszta telepítés, és csak micro SD-ről vagy pendrive-ról megy, a belső memóriára nem lehet rátenni.

(#45248) paolinho válasza neo81 (#45247) üzenetére


paolinho
őstag

Köszi szépen! :R

(#45249) ®abstract® válasza Mr Dini (#45246) üzenetére


®abstract®
őstag

:R profizmus kérem szépen :K
ha keresek valamire azt mindig csak siman igy= vegtelen tortenet stb. no problem.

Szavahihetőség manapság ritka kincs.

(#45250) vargalex válasza Mr Dini (#45246) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Esetleg a Filmpapa esetén lehetne nézni az IMDB pontszámot is...

Alex

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.