- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibczy66
újonc
Most frissítettem az Sony Androidos Tv-t.
Kodi 20.0 volt rajta most one-zsinor feltolta rá a 20.3-at
Néztem a Kodi repository-ba a program kiegészítők közt van egy Kodi verzio közötti váltásra alkalmas app, a felsorolásai között ott van az áhított 20.03 as verzio is ám a letöltés nem működik.
a 20.03 -ban meg hiába írom be a filmpapa beállításai közé jól a belépési fiókot és a jelszót az url: https:\\letoltes.club "Hibás vagy rossz a jelszó" ír.
Ha ellenőrzitek valami nem kóser és érdekesség böngészőben is!
Navigálj el a Filmpapa oldalára: https://letoltes.club/
Tételezzük fel hogy be vagy jelentkezve!
- Jelentkezz ki!
- Most próbálj újra bejelentkezni !
Kidob: "A megadott felhasználói név érvénytelen." Hagyd úgy az oldalt!
- Nyiss új lapot, és navigálj a "https://letoltes.club/wp-login.php" oldalra!
- Add meg és Jelentkezz be a Filmpapa accountod-val. Egy wp-admin oldalra jutsz
a főoldal helyett! (Ez szerintem a hiba lényege)
- Most válts vissza a másik lapra ahol előbb nem sikerült a belépés!
- Frissítsd meg az oldalt! BUMM ! Bent vagy.
Szerintem a KODI ezt a php oldalt nem tudja kezelni, ezért hibára dob. -
vargalex
Topikgazda
válasz
Tibczy66 #45595 üzenetére
Ha az új verziókat felrakod, akkor meg kell, hogy javuljon...
-
Tibczy66
újonc
válasz
Csillagember #45588 üzenetére
Köszi a megfejtést.
-
Aldorfin
tag
légyszi segítsetek, boxon kodi 20.3 sem streamshark, sem filmpapa nem megy. regisztráltam, beolvassa a filmeket/sorozatokat, felirat enhgedélyezve, de amikor indítania kéne a filmet, hibát jelez. régi motoros vagyok kodizom 7-8 éve kb, de ez most kifog rajtam. ugyanezzel a verzióval használom a Chromeboookon, ott zökkenőmentesen megy minden. utolsó próbálkozás mielőtt újra rakom az egészet.
opensubtitle előfizetéses lett?
(stremiot használja valaki?)KÖSZ!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Csillagember #45591 üzenetére
Köszönöm a jelzést. Sajnos a hiba több mostanában kiadott kiegészítőt is érintett.
Így a Movieshark repo-ba felkerült a dmdamedia kiegészítő 1.0.28-as verziója, a FilmPapa HD kiegészítő 1.0.44-es verziója, valamint a netmozi kiegészítő 1.0.25-ös verziója. A változások:- ResolveURL feloldás bugfix
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Csillagember #45585 üzenetére
Most találtam egy feliratos filmet, ahol sikertelen a felirat letöltése (tegnap nem találtam ilyet), így megállt a folyamat. Most is sikertelen a letöltés, de nem áll meg.
Felkerült a Movieshark repo-ba a FilmPapa kiegészítő 1.0.43-as verziója. A változások:- BugFix, typo
-
janky1216
csendes tag
Kedves Felhasználók!
Ha szeretnétek, hogy a Mr. Dini által készített StreamShark addon egy nagyon frappáns "ikon" képpel köszönjön vissza rátok, amikor megnyitjátok az addont, akkor kérlek benneteket, hogy szavazzatok az általam készitett képre! (Természetesen csak akkor, ha tetszik is nektek!)
Az enyém az Option 2!
https://strawpoll.com/XOgONMxoXn3
Előre is, nagyon köszönöm!
-
Csillagember
kezdő
válasz
Csillagember #45585 üzenetére
Jaj,megint rájöttem valamire,ha nincs bekapcsolva Filmpapa beállításokban a Felirat letöltésének kísérlete,akkor nem játszik le semmit.
-
aldebaran
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy az intelligens lejátszási lista -kat hol tárolja, melyik fájlban a CE?
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Mivel a dmda.media oldal enyhített kicsit a követelményeken, így a Movieshark repo-ba felkerült a dmdamedia kiegészítő 1.0.27-es verziója. A változások:
- A bejelentkezés opcionális
Ugyanis az oldal annyiban enyhített, hogy bejelentkezés (és így regisztráció) nélkül is elérhetővé tett 1 forrást a filmekhez. Ezentúl a kiegészítőben sem kötelező bejelentkezni, de a megszorításra első alkalommal (ha nincs megadva bejelentkezési adat) figyelmeztet is.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Stealth #45581 üzenetére
Ha nem az oldalukon nézed, akkor a reklámbevételektől elesnek amiért jellemzően csinálják az egészet (nem szívjóságból vannak feltöltve a tartalmak). Ilyenkor mivel máshogy nem tudják befolyásolni, hogy ne leecheljék a tartalmaikat, változtatnak az oldal strukúráján, hogy egy időre megakasszák ezt a folyamatot. Domain változás pedig azért is lehet, mert a jogtulajdonos utánuk nyúlhat pl. a domain elvételével, ilyenkor más címre teszik. Röviden ennyi.
Van egy külföldi torrent oldal (kisebb, talán spanyol) ami kb. már a létező összes domain végződésről elérhető volt, kb. 2-3 naponta van új domainje. Olyan is amiről nem is gondolnád hogy létezik. Biztos ez a hobbijuk
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Természetesen minden egyszerre történik, így a wofvideo oldala is változott.
A Movieshark repo-ba felkerült a wofvideo kiegészítő 1.0.17-es verziója. A változások:
- Forrás változás követése
-
Nem írom be egyesével mindenkinek, de fantasztikusak vagytok!
-
Trükki
lelkes újonc
Nagyon szépen köszi
-
Trükki
lelkes újonc
Sziasztok! A sorozatok.net miért nem müködik tud erről valaki!! Előre is köszi!!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Csillagember #45569 üzenetére
Köszönöm a jelzést! A Részletes információ előtöltésének funkciója az, hogy így lesz az adott filmhez rögtön a listázásban leírás és ahol van megadva, hossz információ. Viszont így lassabb is a listázás, hiszen mindent találathoz (vagy egy oldalon szereplő filmhez) még egy lekérés megy a szerver felé. Én ez utóbbi miatt nem szoktam bekapcsolni, így nem tűnt fel a hiba.
A Movieshark repo-ba felkerült a FilmPapa HD kiegészítő 1.0.42-es verziója, ami javítja ezt a hibát. A változások:
- BugFix
-
-
Stealth
senior tag
válasz
vargalex #45561 üzenetére
Köszi!
Beregeltem weben, de az addon nem indul el a TV-n.
Ezek vannak a logban:
file=open("/home/gavarga/dmdamedia.txt","W")
FileNotFounderror:[Errno 2] No such file or directory
Getdirectory - error getting plugin://plugin.video.dmdamedia
CGUIMediaWindow: :Getdirectory(plugin://plugin.video.dmdamedia/)failed -
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
A Movieshark repo-ba felkerült a Dmdamedia kiegészítő 1.0.25-ös verziója. A változások:
- Forrás változás követése
Az oldalon a filmek megtekintése regisztrációhoz kötött, így a kiegészítő beállításaiban (ha még nincs beállítva, akkor induláskor megnyitja azt) megadandó adatok. Az oldal jelenleg a https://dmda.media/ URL-en érhető el.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Csillagember #45557 üzenetére
Most kipróbáltam, a 7. oldalig lapoztam, teljesen normálisan működik:
Illetve rákerestem a "a korona" kifejezésre, ott van a találatok között:
Milyen rendszeren használod?
-
seger
addikt
válasz
Arolotifar #45556 üzenetére
Nem, mert app-ban nem látszik!
De már ezzel segítettél. Köszi¹
-
aldebaran
addikt
Van valamilyen lehetőség, hogy ne a CE / Kodi csinálja a képekhez a Thumbnail-eket?
Az a baj, hogy ha bekapcsolom a jó minőségű thumbnail készítést, akkor a felhasználói felület mindig újraindul, ha meg nem kapcsolom be, az álló képekhez ilyet generál:
-
Csillagember
kezdő
-
seger
addikt
válasz
lionshamlet #45554 üzenetére
Honnan tölthető?
-
seger
addikt
dmdmedia helyett mi az ajánlott? Vagy mi a megoldás.
-
cris78
őstag
Valakinek valami ötlete van, hogy az elementunban a magyar privát trackerben, ha beírom a felhasználó nevem, jelszavam. Mégsem keres az oldalon, találatot nem dob ki keresésre filmet.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Krampi #45549 üzenetére
https://letoltes.club/ az oldal jelenlegi címe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mozilla Firefox
- The First Berserker: Khazan
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest