Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
Ne az előző linkről való fájlt telepíts fel, mert az az aptoide kezelőprogramot teszi fel, hanem ezt tedd fel, (ez utóbbi csak kb.9 MB) ez a közvetlen m3-hu-archivum.apk linkje. Nálam jól megy a telón, eddig még.
[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
Én most a Filmió-t használom Androidos telón, és onnan küldöm át a mesét, vagy filmet szintén Androidos boxra.
Ingyenes regisztrációval most elérhető egy halom film az ünnepek miatt/alatt.
Így használom az M3-at is, mert telefonon lévő app több dolgot lát mint a boxon lévő tévés M3 alkalmazás. -
nfsu17
veterán
Egy picit én is elvesztettem már a fonalat, de majd kijavítanak, ha nem így van.
Az m3 áttért "valami másra" 1-2 hete, amit vargalex javított is.
Csak aztán kiderült utána, hogy igazából nincs olyan CE (meg win se) (inputstream adaptive=ISA), amivel menne is. Talán a kulcsot nem sikerül megszereznie, legalábbis erre utalnak a hibaüzeneteink.
Viszont android box/TV alatt (ahol ugye nem szükséges az ISA külön), ott működik az addon, ezt blakey írta. [link]
Bár mástól még nem olvastuk, hogy jó, de ezek alapján egy google tv rendszeren (akár egy TCL tévé) kodi+m3 addonnal mennie kellene. De még akár egy Firestick/MiBoxS alatt is.
Csak hangosan gondolkodom. Nincs ilyen rendszerem.Aztán ott az m3 adatbázis.
Ezt Smithy kollégának köszönhettük anno, igazából tudjukmimiatt hozta létre.
Bár az m3 oldalról lekerültek a videók pár nap után, de az URL a "háttérben" (=weblapon) még fent volt.
Értsd: mint ha csak a parancsikont törölnéd win-en, a program attól még mögötte ott lesz.Aztán Hege1234 úr kreált hozzá addont.
[link]Most viszont azt mondják, hogy nem csak a "parancsikon" tűnik el az m3 oldalról, hanem mögötte a videó is. Tehát csak mindig az van, amit látsz az oldalon. Az a kb 150 cím.
Köv. héten megint tesznek bele, vesznek el belőle.
De nincs meg már ez a "trükk", hogy a link él, max nem látod a weblapon, de az adatbázis eltette archívba, amit te hónapokkal később meg is tudtál keresni a keresőjével.
Ezért nincs értelme hozzá addont kreálni (javítani), mert csak azt tudná, mint az m3 addon.
Én ennyit értettem meg az elmúlt hetekből. -
brazos
senior tag
Gyakorlatilag, amikor az M3 a netre került, már akkor eleve volt olyan korlát, hogy csak a közösségi pontokban, kultúrházakban, könyvtárak netes részlegében lehetett csak az online műsort nézni, ehhez az érintett egységek saját lérési kódot kaptak, míg az otthonról történő m3 nézés erősen lekorlátozott volt. Sőt, ha jól emlékszem a visszanézhető műsorok is le voltak az egyéni nézésnél korlátozva, azokat is csak a fent említett helyeken lehetett nézni. Ez amúgy eleve egy ngy baromság volt a részükről, hiszen állami pénzből jöttek létre, és eleve elvárható lenne tőlük, hogy az egyén, aki amúgy adót is fizet ám, rendesen! - főleg, ha távol lakik az említett közösségi helyektől, szóval ha otthon van működő net-elérése, akkor egy film, vagy régi sorozat, tv-film, színházi közvetítés újbóli megtekintéséhez ne kelljen már egy kieső faluból, tanyáról azért begyalogolni, autózni(jobb esetben, ha van neki autója) a közösségi házba műsort nézni. Az odáig oké, hogy a kulturális centrumokban is van/lehet ilyen lehetőséggel élni, de ne csak az mnjn, az otthoni onlin nézést meg lekorlátozzák, nonszensz megoldás volt, már az induláskor is, nagy marha volt, aki ezt így kitalálta! És mivel a widevine-drm lehetőséget ad az ún. Video on Demand (VoD) szolgáltatásra, -ez lehet ingyenes, vagy fizetős megoldás- amelynek útján igény szerinti videó és hanganyagokat, filmeket, archivált eseményeket, lehet egy központi adatbankból letölteni, igény szerinti időben. De ehhez saját kód kell, enélkül meg nem megy a dolog. és még annak is lehet örülni, hogy ez most még nem fizetős szolgáltatás az M részéről, csak saját kódhoz van kötve. Amit ugye a fent említett közösségi helyek megkaptak, és ott lehet VoD tartalmat nézni. Hogy ez az otthoni-egyéni felhasználónál miért van még mindig értelmetlen módon lekorlátozva, az rejtély. De a mai világban nem meglepő húzás.......hogy ott rohadjanak meg.
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
-
brazos
senior tag
Az iptv simple csak a konkrét m3u fájlt játssza(helyi, vagy hálózati link) arra nincs kialakítva, hogy a felhasználói névvel bejelentkezzen egy oldalra, és ott lekeresse neked a legfrissebb m3u verziót. Elvileg a Kodi-ban létezik egy iptv manager progi, ezt én sosem használtam, így nem tudom, hogy az most már mire képes, lehet azzal ezt a lekeresést meg lehet oldani. De ha nem, akkor csak egy saját scriptet kell erre a feladatra írni, íratni valakivel.
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
Amennyiben azon a http-s címen bejelentkezik a beregisztrált felhasználó, valószínűleg fog kapni egy netes, vagy letölthető m3u fájlt(gondolom én) amit be tud tölteni az iptv simple-be, vagy távoli url címként, vagy, ha letöltötte saját gépre az m3u fájlt, akkor helyi fájlként kell azt megadni.
Ha nem kap a szolgáltatótól külön netes, vagy letölthető m3u fájlt, hanem csak a szolgáltató weboldalán lehet nézni az egyes streamokat, akkor macera van, mert azokat így nem lehet belefűzni a simple client-be. Mert akkor előtte be kell(kéne valahogy) jelentkezni a szolgáltató weboldalára, azt viszont az simple client nem fogja nekd megcsinálni, mivel az csak egy sima, szabványos m3u-s címlistát jelenít meg a Kodi-ban a TV műsor pont alatt.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
nfsu17
veterán
Csak Digi előfizuja van abban nincs benne.
Mármint milyen előfizu az? Digi kábel? Vmi alapcsomag? Műhold?
Digionline? Azon tényleg nincsKábelen van
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
Nem tudom, én sem értem az árképzésüket. Ráadásul nem egyértelmű a GYIK-ban leírtak sem, elsőre. Először az írják, kell az alapcsomag, utána meg azt, hogy a premium meg mindent tartalmaz, nem egyértelmű, ezt velük kell letisztázni. A minőségre nem tudok mit mondani, az itt-ott tv-t is csak azért említettem meg, mert láttam a weboldalukon, hogy elérhető benne a két kérdéses csatorna, én nem vagyok előfizetőjük.
[ Szerkesztve ]
-
urgoz
aktív tag
Nekem ugyan csak free csomag van, de a generált m3u8 lista mellett ott van az EPG fájl is (windows alatt c:\Users\XYZ\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\plugin.video.mindigo\mindigo_xmltv.xml) Sőt, ha az IPTV Simple-ben bekapcsolod a Catchup funkciót, akkor vissza is lehet nézni a régebbi műsorokat az EPG-ből.
Az viszont tény, hogy csak 4 napot grabbel le, pedig a mindigon 14 napos műsorújság van. Jó lenne, ha visszafelé mindent leszedne, hogy vissza lehessen nézni a műsorokat.[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
Az onlinestream az onlinestream weboldal API-jából dolgozik. Ha az oldalra nem raknak friss linkeket, akkor nem fog sok csatorna működni Kodiból sem. Ez van sajnos. Ingyen ebéd nincs. Egy ideig kockázatosan játszottak azzal, hogy a sweettv-s próbaidős linkeket adták tovább, de ahogy kitiltotta őket a platform, maradt az a pár közszolgálati csatorna a kínálatban, ami amúgy is elérhető az interneten. Amúgy a kiegészítő nálam szépen működik, szóval többet nem tudunk tenni az ügy érdekében.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
cSuwwi
senior tag
A githubra fog felkerülni egy publikus repoba ha minden jól megy. Ugyanúgy pár naponként fog frissülni, csak a github cdn-je szolgálja ki azt a pár statikus fájlt, így nem fogják túlterhelni a rendszereit.
Ez a terv, aztán majd meglátjuk, de valami változás biztosan lesz. -
urgoz
aktív tag
Én az epgshare01-et használom.
https://epgshare01.online/epgshare01/
Pár dolog innen is hiányzik, de az üzemeltető eddig minden kérésemre reagált. Csatorna nevek nem igazán stimmelnek, ezért célszerű a tvg-id tag-et használni a listádban.Jó lenne egy grabber, ami az új részletes sweet epg-t leszedi....
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
nincsen
a sweet tv elég random módon írja a csatorna neveit
a 115 csatornájukból
105-öt célszerű átírni, hogy működjön a Watervawe-es epg-vel..
(a maradék 10 csatorna pedig nincsen benne az epg-be)hozzáadom majd a legutolsó módosított magyar sweet-hez, hogy az epg nevek stimmeljenek..
-
1stVikman
senior tag
Én a generált playlist.txt-t lementettem, kiterjesztést átírtam m3u-ra és betallóztam iptv simple client - be. Waterwave-es epg van alatta, csak ugye a csatornanevek miatt sok dolgot nem talál.
Pl. RTL hez a német RTL műsorát teszi. Anno kézzel szerkesztettem a csatorna neveket (mikor orosz ip tv-vel kísérletezgettem) , utána elég sok csatornához jó volt, de macera.
Aztán megvettem a sweet-et.
Boxra az az előnye, hogy telepíthető a tv-s és a telefonos app is. Utóbbiban már hegesztik a normális epg-t, ahol nem csak a műsor címe, hanem leírása is elérhető lesz. És könnyebb karban tartani is, néha frissíteni kézzel, ha arra jár az ismerős. Illetve ha ki lépne, akkor meg csak a telefonról beadni a kódot és megy is tovább.
Szerintem annyit kéne csak tenni tv boxra, hogy főképernyőre 2 ikon, sweet meg kodi. És akkor idős szülő is tudja, ha tv akkor sweet, ha filmek akkor meg a másik.
Pláne, ha CE-n el tud navigálni a különböző addonok között, akkor szerintem , a fenti megoldás még egyszerűbb lenne. -
cof
veterán
Listát nem tudsz vele generálni, azért van a webszerver amit meg kell nyitni böngészőben. Én mondjuk kapásból helyi LAN-ra kértem a listát mert a localhost-nál csak adott gépen lehet nézni amin fut a szerver. Előbbi esetben meg bárhol, a helyi hálózaton.
Még arra leszek kíváncsi, hogy Kodi újraindítás nélkül is menni fog-e huzamosabb ideig, jó lenne akkor. De gondolom az történik, hogy a webszerverrel kommunikál mikor elindítunk egy csatornát és így mindig friss tokent kap.
EPG-t látom kértél hozzá WaterWave-tól, sajnos a fullos ami neki van DIGI + UPC még így is sok a hiányos a csatorna nevek miatt.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
Ma már bejelentkezett a sweet.tv add-on és a webszerver is sikeres belépést írt ki. Akkor az lehetett a gond amit urgoz is írt feletted, hogy letiltották az IP-t rövid időre. Nálam mondjuk a reg. is friss volt, bár ennek ellenére Windows alatt simán generálódott a lista.
Viszont a webszervert böngészőben nézve nálam a playlist az üres.Ez is meggyógyult egy Kodi újraindítással. Szintén urgoz hozzászólásában volt az infó.[ Szerkesztve ]
-
urgoz
aktív tag
Megnéztem, ez nálam működik, be tudok jelentkezni. Ha túl gyakran lépegetsz ki-be, akkor egy egy időre tiltják az ip-det. Nem lehet, hogy ebbe szaladtál bele? Mert velem már előfordult... Mondjuk nem tudom, hogy mennyi időre, mert dinamikus ipm van, és inkább megújítottam...
Ha sikerült belépned, akkor indítsd újra a kodit, mert addig nem megy.
Vagyis a szerver maga megy, de a sweet lista üres, és még ha van is mentett listád, az se fog menni. De ezt írja is a kis infó ablak belépésnél. -
cof
veterán
Mondjuk nem tudom ez, hogy működött mert amikor én néztem akkor Windows alól VLC-vel néztem régen. Hege féle script generált playlist-et, de egy idő után lejár a token és már nem megy a stream. Ha ez is így működött akkor az sem egy jó megoldás nálad hosszútávon, hogy kiadod a kezedből a box-ot és majd nem tudja újra legenerálni a friss listát akinek szánod. Talán 1-2 napot ment így ha nem nézted, ha igen akkor kicsit tovább. Olyasmi megoldás lenne jó mint anno a HorizonGO kiegészítő volt, ott a lista a kiegészítőt hívta meg és így mindig friss linkeket kaptál, mellette meg az IPTV Simple Client és az EPG előnye is ott volt.
-
-
cof
veterán
Igen néztem azt is, nem sikerül bejelentkezni ott sem.
Viszont maga a webszerver megy, ha CE-re tetted és gépről érnéd el akkor ugye nem localhost-ot kell írni, mert az helyi IP, a 127.0.0.1 megfelelője, hanem a CE gép IP címét. Na de mindegy addig, amíg nem lép be, mert lista se készülhet. Meg állítsd át a localhost-ról helyi IP-re a beállításában is a host-ot.
Most megnéztem a fentebbi urllib3 linket és bedobtam a sweettv.py-be, hogy ne legyen HTTPS ellenőrzés, még mindig hibára fut, viszont a log-ban semmi nincs, szintén a webszerver se ír a log-ba semmit.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Érdekes egyébként mert kipróbáltam a kiegészítőt CE 19.2 és Windows Kodi 20.1 alatt is, és mind a két helyen hibára fut, bár úgy látom nem kiegészítő hiba.
2024-04-18 21:02:58.848 T:820 error <general>: C:\Users\...\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.bottle\lib\bottle.py:3265: DeprecationWarning: Absolute template path names are deprecated.
self.filename = self.search(self.name, self.lookup)
2024-04-18 21:04:01.526 T:5156 error <general>: C:\Users\...\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.urllib3\lib\urllib3\connectionpool.py:1099: InsecureRequestWarning: Unverified HTTPS request is being made to host 'api.sweet.tv'. Adding certificate verification is strongly advised. See: https://urllib3.readthedocs.io/en/latest/advanced-usage.html#tls-warnings
warnings.warn(Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Indiant
addikt
[service.iptv.web.server-1.22.0.2.zip]
..be vagyok regisztrálva -
zsiga68
őstag
Ez az amit fordítottam: [plugin.video.sweettvpl-0.7.1.zip]
-
Hege1234
addikt
az ami még e-mail/jelszóval működött az nincs meg valakinek?
simán python-ból a mail/pass-os script-em kiadja az m3u8 listát
[kép]
szóval a régi api az még mindig működik..de ezt, hogy kódot kell megadni, eltérő módon működik és nem tudom, hogyan változtassam vissza újra mail-es megoldásra..
-
Mr Dini
addikt
Értem. Hát inkább arra kéne rájönni, hogy a CE Kodi miért felejti el az addonok beállításait, mert ez más kiegészítőket is negatívan fog érinteni. Mondom, nálam Linuxon sosem kell újra belépni, megy flottul a kiegészítő napokon át.
De tüneti kezelésnek át lehet írni a token handlert saját formátumra, ami tuti nem veszik el. Hátha valaki megcsinálja neked. Sajnos én eléggé el vagyok havazva most az egyetemmel/versennyel, de ha kicsit lazulnak a dolgok és pont eszembe jut, megcsinálhatom...
Szerk.: még egy ötlet. Szűz telepítésen, más addonok nélkül is csinálja? Mert a settings objectek elég furák Kodin. Ha valami kiegészítő hozzáfér a beállításaihoz, akkor a másikét simán visszaállíthatja régebbi állapotokra, mert nem thread safe. Azt tudom még elképzelni, hogy van valami háttérfolyamat fent, ami írkálna a beállításokba.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Szerintem azért nem kaptál részletesebb választ, mert nem nagyon foglalkoztak szerintem a platform kiegészítőjének a fejlesztésével innen sokan. Kicsit elvesztem a verziókban, de ha jól emlékszem, a "0.71 zsiga" verzió abból a gyors moddolt verzióból született, amit én osztottam meg anno. Ami meg annak lett az eredménye, hogy a lengyel kiegészítő csak a usernév/jelszó logint támogatta, amit ellehetetlenítettek a sweettv-sek, mert captcha került a login oldalra, amit Kodi alól nem tudunk megoldani.
Hirtelen felindulásra született az a verzió, ami zip formában kering a neten. Egy üres órámban nézegettem meg, hogy az LG TV-s app hogy lép be és hegesztettem be. De már akkor is jeleztem, hogy nem akarnám hosszabb távon támogatni a kiegészítőt. Elég rossz a kód és macera mindig trialra regisztrálni.
Viszont a kedvedért ma megnéztem és minden OK volt nálam Linux alól. Belépett, ahogy kell neki és refresh tokent is szerzett, miután 10800 másodperc (3 óra) után lejárt a régi token... Először arra gondoltam, hogy itt is az a Kodi bug lehet, hogy több szálon akarja a kiegészítő elérni a beállításokat, mint amibe a VodkaTV esetében is belefutottam, de úgy tűnik nincs ilyesmiről szó. A kiegészítő ezen része hibátlannak tűnik nekem. A CE háza táján nézelődnék bugok irányába. Vagy ha tényleg ilyen fontos, valahogy át lehetne írni az addont, hogy ne beállításokban tárolja a tokeneket, hanem valahol máshol.
De jó lenne a hibáról is többet tudni. Mi az, hogy kilép? Megint bekéri a kódot? Logban van valami? Hibára fut?
Ui.: A Yettel TV is ment mindenféle platformon, ahol elérhető a Google féle Widevine legalább L3 certtel. Hacsak azóta nem szigorítottak.
[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
Valóban. Most frissen kipróbáltam és nekem is ezt a hibát dobta.
Ami azért is érdekes, mert a tavaly nyáron generált playlist.m3u most is ugyanúgy működik iptv simple client - be téve.
Szóval nem tudom mit változtattak a sweet.tv-nél vagy mit kéne az addonnál, de bejelentkezésnél elbukik. Androidos telefonon futó 20.5 nexus alatt próbáltam. -
blakey
titán
Elképzelhető, hogy ugyanaz vagy hasonló a probléma, mint a VodkaTV-nél, CE Kodi alatt nem működik, Android TV Kodi alatt hibátlan. Gondolom valami DRM vagy Widevine gondja van. Bár lehet, hogy teljesen más a gond. Sajnos nem tudok segíteni
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
1stVikman
senior tag
Ezt próbáltad már?
[link]
Playlistet csinál, amit betehetsz pl. Iptv simple client - be. Nekem ment Leia alatt, de aztán inkább a saját kliensét használtam és használom azóta is, pedig epg miatt érdekesebb volt a kodi - s megoldás. Csak hát ha leállna, akkor asszony nem tudná nézni.
Van rendes előfizetésem, így a legegyszerűbb nekünk a saját droidos app.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
NEM szinkronos filmek kellenek. - Akkor miért kérdeztél a szinkronoskról "Tud vki olyan kiegészítőt amiben szinkronos filmek és sorozatok vannak?", szerinted ez mire vonatkozik, hogy nem szinkronost keresel?
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Filmpspa, dmdamedia és még néhány, amit nem használok, de talán jók.
-
hunaqua
addikt
Sajnos nincs. Múltkor csinált vele valamit "vargalex" és akkor működött sokáig,de úgy tudom most nem jó.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
Igen, de nem biztos, hogy jó ötlet olyannak, aki többet vár el egy Koditó.
-
Mr Dini
addikt
Csak a kedvedért módosítottam az addont.
Chrome userek jobb klikkel, majd mentés máskénttel tudják csak menteni a zipet, mert nincs HTTPS támogatás az ATW ingyenes tárhelyén. v0.7.1 az enyém.
Módosítottam a logint a TV-s kódos megoldásra, szóval nincs szükség usernévre és jelszóra, csak a zöld Zaloguj menüre kell menni. Ez előhoz egy ablakot egy kóddal, amit a mobil appban, illetve a weboldalukon a profil beállításoknál és az eszközök alatt be lehet írni.
Részemről nem lesz hosszútávú támogatás.
-
Hege1234
addikt
sweet.tv-hez minden szükséges token a cookie-ban van tárolva
ami a refresh_token vagy az access_token
a refresh token is elég hozzá, hogy lehessen m3u8 listát generálni
(win alól script-el nem para mert a böngészőből könnyű kinézni a tokent..)ez a token a cookie-ban akkor változik, ha kijelentkezés történik a régi pedig használhatatlan lesz..
mivel már nem lehet user/pass-al lekérni
így passz, hogy kodi alól hogyan lehetne összehozni..@vargalex vagy aki még szokott fejleszteni, mivel nincs js-es böngésző a kodi-ban ilyenkor a cookie-t le lehet valahogy máshogy kérni kodi alól?
(ingyenes a reg 15 napra..) -
zsiga68
őstag
-
mexel
veterán
Közben majdnem megvan a sweettv magyar verziója, lefordítottam amit tudtam, mp3 listát generál elvileg és van műsorújság is, még tesztelem mert nem biztos hogy minden jó lett.
Szerk: Zsiga köszi, nem látam közben megcsináltam De ahogy látom az még a 0.1-es, én a 0.7-est csináltam meg
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Szerintem az felejtős lesz a sweet.tv-s linkekkel mivel elvileg egy időben 4 eszközön nézheted. Inkább mondd, hogy nincs mint hol jó hol nem.
Amúgy miért nem dobnak fel a tetőre egy MindigTV antennát ha annyira TV-zni akarnak? Gondolom az időseknek elég az az alap pár csatorna ami ott ingyenes. M1 meg 0-24 megy Youtube-on élőbe ha az kell.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
15 naponként újra regizni...
10 másodperc. Mikor utoljára néztem akkor még megerősítő mail sem kellett, szóval teljesen random címet is be lehet írni ami nem is létezik.
WaterWave EPG megy. Ha nem passzolnak a csatorna nevek akkor fel kell venni a kapcsolatot a készítővel akár itt PH-n, hogy csináljon egy listát a sweet.tv-s nevekhez is, hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
nincs közöm az onlinestream addon-hoz se az epg-hez..
amiket írtam azok mind a sweet.tv-hez kapcsolódtakami még kapcsolódhatott az onlinestreamhez [link]
az csak annyi, hogy a videó linkeket nyeri ki az onlinestream oldalból,
de az addonhoz itt sincs köze semmihez..
--------------amúgy az onlinestream addon-ba ott ahol nincsen epg
pl. RTL Klub az az onlinestream oldalon csak annyi, hogy RTL
és mivel az RTL kódnév az epg-ben az a német RTL
így gondolom emiatt van a kavarodás
vagyis ezt csak fatalista22 hsz alapján gondolom mert más
nem írta, hogy német lenne -
Kenderice
senior tag
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés