Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Igen, Openelec van telepítve. Mitől más...
Céleszköz, kisebb helyet foglal a rendszer, jóval kisebb a hardverigénye, kevésbé terheli a processzort, kevésbé terpeszkedik el a memórián, (eleve androiddal terhelni egy vasat csak azért, hogy azon kodi fusson, nincs túl sok értelme) s ha ezen a vonalon indulunk el, mert hogy ENCORE kimondottan Kodi miatt akart egy eszközt, akkor nem kényelmesebb, ha bekapcsolsz egy boxot, s a Kodi bootol be, s persze teszi ezt pár másodperc alatt? Van kadenciahelyes lejátszás, automatikus a frekvenciaváltás. Mindenféle addon és egyéb nélkül készíthetsz teljes rendszer mentést, beleértve a telepített kiegészítőket, az adatbázisod stb. Ez így általánosságban az OE vs. kodi-android témakörben, biztos van még ezer előnye, túl tudományosan nem tudok belemenni a témába. Wetek előnyei közé lehet sorolni (szembeállítva egy tucat androidos boxal) egyrészt az általad említett tunert, másrészt, több op.rendszer használatát, e2, ubuntu stb. (meg a szeretett android), OTA frissítés, akár automatikusan, magyarul kapsz szoftveres támogatást.Értem mit szeretnél mondani azzal, hogy "ha jól látom dual core". Igen, de nem minden ám a magok száma, önmagában nem váltod meg vele a világot. Értem én, hogy akár 4K, de ha nincs rá igény, akkor mitől több egy hardverben jóval erősebb androidos box a Weteknél, ha egyszer a Wetek OE-vel megbirkózik akár BD iso-val is, a szerény (és valóban szerény) 2 magos processzorával, s szintén szerény GPU-val?
Lehet, hogy androidos boxok terén is türelmetlen voltam, 4 évig küzdöttem velük, majd feladtam. Soha ne mondd, hogy soha, de soha többet... -
Mike88
senior tag
Jaaaaa.... bocs, igen, félreértettelek. Erre viszont nem tudok válaszolni, egyáltalán nincsenek tapasztalataim ebben a témakörben, érdemes egy kicsit jobban utánaolvasni esetleg freaktab-on, ha érdekel a téma, biztos lehet találni beszámolókat tapasztalatokról. Igen, a támogatás az nyilván érv mellette, egy alaphelyzetben androidos kínai boxnál ugyebár nincs támogatott oe, azt (ha mondhatom ilyen ronda szóval) úgy kókányolják rá, de ez még önmagában nem jelenti azt, hogy az nem jól használható, hogy lenne bármi nyűgje is, hisz a custom rom-ok is tudnak egész jól sikerülni. Pár évvel ezelőtt kimondottan jó időtöltésnek tartottam ezeket a... ha mondhatom úgy "félkész" dolgokat, ismerkedésre tök jó volt, most úgy vagyok vele, hogy amit akkor megismertem, azt akarom, de normális formában, készterméket szeretnék vásárolni, igaz baromira hiány van ebből. Amúgy várható ebben az évben, hogy hardverben korszerűbb boxok is piacra kerülnek a Wetektől, de nem hinném, hogy lázba hozna, mert nincs rá szükségem. A stabilitásról és gyorsaságról annyit tudok mondani, hogy Wetek-en minden röccenés mentes, szóval én nem tapasztaltam fagyást, elmélázást, ilyesmit és kellően gyorsnak érzem, a főmenüben való navigálásra lehetett volna panaszkodni 1-2 skinnél, ha nagyon szőrszál hasogatóan állunk hozzá, de ez a 6.0.3 óta orvosolva van.
-
tthom
senior tag
Annyiból, hogy hivatalos supportal van rá az Openelec, tehát frissítik egy darabig. Valamint van benne akár integrált műhold tuner, kettő, ami elég drágás, ha külön akarod megvenni másik boxhoz USB verzióban. Természetesen a DVB-T az nem egy extra drága.. Bár ha azt nézed, hogy ez MXQ S85, amire van önszorgalomból gyártott Openelec, 12e + 2x2e a dvbt vevő, az már 16e, szóval ahhoz képest egy hivatalosan támogatott doboz 20ért se vészes.. De igazából a műholdtuneres, ami megéri, ha valakinek pont az kell..
-
interstate76
addikt
-
alkohol23
csendes tag
Egyszer itt van ez: GitHub itt jobb oldalt fenn a Download ZIP.
Vagy innen válaszd The Original zip1 files : Windows kodi_16.0.pvr.iptvsimple.zip
Az hogy 16.0 a fájlok neve, Te pedig 16.1-et használsz, elvileg nem befolyásolja a dolgot, nálam is ez a helyzet.
Én ezeket használom, és nem volt vele gond. Csak EPG gondjaim voltak, de hála a nagyszerű közösségnek ami itt van, egykettőre megoldódott az is
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Simán megoldható, de kell hozzá némi szerkesztgetés.
Erre találsz egy how-to-t: L:https://www.krausmueller.de/en/infrared-remote-wetek-openelec][link]
Én egy Logitech távirányítóval használom a Playem Mondjuk nekem nem kellett végigszenvednem a fenti procedúrát, mert egy kész konfigon módosítottam picit.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
huliganboy
addikt
Te nem értesz a linuxhoz??? Háát nekem annak idején a coolpad-nál a műveid sokat segítettek, amiért ezúton is hálás vagyok!!
Ez a videó esetleg nem segít?
Vagy maga a távirányító hozzáadása okoz most még gondot? Ha igen próbáld ki a MCERemote appot, hát ha segít...[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
Az Openelec saját wiki oldala nem segít?
-
sepsi0
őstag
Nálam tökéletes android boxon és HTPC-n.
Egy valamit lehet felróni, az a csatorna váltás lassúsága... Viszont cserébe pontos és jó a műsor újság. UPC-nél egy normális felvételt nem lehetett beállítani...
Szerintem nálad lesz valami baj.
Mondjuk a gyári távirányítót érdemes jobbra cserélni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest