Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:55:58

LOGOUT.hu

KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45746) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!

Hozzászólások

(#24554) tannoyfan válasza Kiskopika (#24551) üzenetére


tannoyfan
tag

Helló, én a kodi mellett a következőket használom:

Sonarr - sorozat kereső/nyilvántartó
Radarr - film kereső/nyilvántartó
Jackett - Proxy, ami a Sonarr/Radarr által lekérdezett műsorokat megkeresi a torrent oldalakon
Bazarr - feliratletöltő, együttműködik a Sonarr/Radarr párossal
Deluge - torrent kliens

Mindenki küön docker konténerben fut, a nas-ra dolgozik.

Sorozatot a sonarr-ban, filmet a radarr-ban lehet hozzáadni, webes felületen. A hozzáadott műsorokhoz be lehet állítani akár a minőséget, akár a release-ert, akitől szeretnénk beszerezni a médiát. Ezek után az adott szoftver szól a jackett-nek, aki a beállított oldalakon megnézi, elérhető-e a keresett stuff, majd odaadja a deluge-nak, ami letölti. Ha a letöltés kész, a sonarr/radarr beteszi a megfelelő mappába (series/movies pl.), majd szól a bazarr-nak, hogy adott műsor megvan. Ekkor a bazarr leszedi a megadott helyekről a legjobban passzoló feliratot.
A sonarr/radarr/bazarr triónak lehet állítani notification-t, ha elkészülnek egy dologgal, szólnak a kodi-nak, hogy firssítse a library-t, lehet üzenetet küldeni a kodi képernyőre, illetve még ezer helyre, nekem telegram-on küldik mobilra, ha valami készen van.

Mindez képes a jövőbe is nézni, ha adott sorozat éppen fut, akkor naptárba gyűjtik, mikor jön a következő rész, a jackett csak akkor fogja keresni torrent oldalakon, ha már lement a rész. Oda lehet adni olyan sorozatot/filmet neki, ami még csak trailer-ként elérhető, majd ha megvolt a "premier", a jackett elkezdi keresni. Ami fent van az imdb-n vagy tvdb-n, az már hozzáadható.

Ha ezeket sikerül összereszelni, akkor csak annyi a teendőd, hogy a kívánt műsort odaadod az adott szoftvernek, és vársz. Az is megadható, mi az elvárt minőség, így ha leszed egy 720p-web-dl verzió valamiből, és megjelenik mondjuk 720p-bluray formában, akkor lecseréli a jobbra. Beállítható cut-off minőség, amikor már nem keres jobbat.

Ezek így egy rendszert képeznek, sajnos külön-külön nem nagyon használhatóak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.