Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Rossz topikba írtam.először
Kodi-ban lehet olyat, hogy ne puffereljen?
Konkrétan MyTv addon duplán töltődik, s emiatt 2x ismétli 30mp csatorna indításkor, s utána kimerevedik a kép, s kb. 1½perc mire észheztér lejátszás.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Melack
veterán
Feleségem kérdését tolmácsolnám: TLC-hez van vmi kiegészítő, vagy lehet valamelyik add-onban magyarul nézni Kodi alatt?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
tkomlosi
aktív tag
annyi, ami furcsa, hogy az HBO GO kiegészítő dependecies fülön azt írja, hogy az inputstream.adaptive unavailable, pedig engedélyezve van a kiegészítő.
tipp valakinek, hogy mi a baja?
köszi
-
Aethel
aktív tag
Üdv nektek!
Android TV-s Kodival próbálom összekalapálni a libtorrentes kiegészítőket, de sajna mindig kidob hibával. Ha Deluge-s verzíóval vagy más torrentessel próbálom, akkor beenged, tudok keresgélni meg minden. Persze letölteni nem mert nem fut egyik torrent program sem sehol.
Nade ha a sima verziót próbálom, akkor a "kizstorrent" nem akar futni. Feltettem a leírásban linkelt libtorrentet zipből, fel is ment bár az sem indul el, ledob ezzel: Failed to import python libtorrent.
Keresgéltem itt a fórumon, már másnak is volt ilyen problémája ahogy láttam, ott megoldódott valamilyen router beállítással de nem külföldről próbálkozom, illetve minden tűzfal ki van lőve a nettől a TV-ig.
Minden a legfrissebb, lehet pont ez a baj?
Kerestem a naplót ahova elvileg a hibát köpné de a Kodi naplójában semmi nincs ezzel kapcsolatban. Van esetleg egy másik napló fájl is valahol?
-
Jony2420
tag
válasz tkomlosi #19205 üzenetére
hát,hogy bevaljam aj igazat, nekem sem megy ,elég siralmasan van összetákolva ez a HBOGO kiegészitő ( igazán maximális tisztelet a fejlesztő előtt) de van még mit javitani rajta ,ez a verzió olyan Demo, és csak a kodi 18 leilával indul,sajnos, azt hiszem majd a Kodi 19 Neptun-nal fog indulni hibamentesen addigra elkészűl a HBOGO finál verzió
-
Mr Dini
addikt
válasz Aethel #19207 üzenetére
Szia!
Az Android és a bináris addonok/könyvtárak betöltése veszett ügy. Valamelyik verzióig működik, de egy Androidos korlátozás miatt az SD kártyáról/belső tárhelyről nem tudsz ilyeneket használni (ugyanis noexec-cel van csatolva). Maximum root mellett tudod használni.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
tomsky
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget ha kérhetnék!Telepítettem a számomra érdekes pluginokat,(mozicsillag,inda,stb),de nem találom,így nem is tudom el indítani!
Csak tv adások vannak!Üdv!
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok. valaki tudna segíteni huncoretv beállításában ?
-
-
Jony2420
tag
válasz LouiS22 #19210 üzenetére
Figyelj semmi roszat nemirtam, csak megirtam a véleményemet a kiegészitőről, ez van...ez a fórum nem csak ,, miért , minek ? hogyan ? segitség- ről szól,akár egy vélemény nyilvánitásról...... igen lehet, hogy én vagy valaki más ir egy jobbat, egy dinamikusabbat , és majd aki fogja használni, tesztelni, nyugodtan megirhatja a véleményét, hogy mi is az ahol a hibákat kilehet javitani, csak igy lehet programot fejleszteni, de attóĺ még ugyan ugy tiszteletbe tartom a fejlesztőt, és hálás köszönet a munkájáért.
-
LouiS22
veterán
válasz Jony2420 #19216 üzenetére
Egyébiránt a kiegészítő tökéletesen működik. Igen, két kattintás beállítani, de ha követed a leírást és teljesülnek a szintén világosan megfogalmazott követelmények, akkor műödnie kell és működni is fog.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Aethel
aktív tag
válasz Mr Dini #19209 üzenetére
Köszönöm a választ!
Van egy NAS itthon, beüzemeltem rajta a Deluge-t. Belőttem mindent rajta ahogy kell.
NCTV Deluge elindit, belép szépen, válogatok a stuffok között:
Viszont ha elindítanék egy filmet, Hiba történt a Deluge megszólításakor. Errno 111
Ez miylen hibára utalhat?Alapvetően kicsit nem értem hogy az ideiglenes, illetve letöltendő fájloknak miért kell helyet megadnom a kiegészítőn belüli beállításokban. Naívan azt gondolnám hogy 1:1-ben átad mindent a hálózaton futó Deluge-nak ahol már konfigolva vannak ezek a dolgok.
Persze megadtam neki belső tárhelyes elérési utat, hogy oda szemetelhet.
-
Mr Dini
addikt
válasz Aethel #19219 üzenetére
Ha jól tudom - bár ebben KIZS kolléga a kompetens személy -, az addon mindenképp leszedi libtorrenttel lokálisan a torrentet (ezért tud 'streamelni' [a gyakorlatban nem egészen stream]). Másik kliensnek csak a visszaseedelés miatt adhatja át a kiegészítő a fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
Aethel
aktív tag
válasz Mr Dini #19220 üzenetére
Értem, végül is nem probléma, csak mint érdekesség érdekelt
Lőttem egy képet a beállításokról, hátha valami fatális dolgot írtam el.
A NAS-n futó Deluge-n belül engedélyeztem a Remote Connections, illetve 58846-os portra van rakva ahogy kell.
Próbáltam így is a címet: 192.168.1.70:8112, így viszont Errno 7-t dobott.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz Aethel #19221 üzenetére
Próbáld ki ezt az addont. Ez is Go alapú, azaz bináris, de nagyobb eséllyel működhet. Ahogy néztem (nem próbáltam), a magos provider sem gond neki, csak be kell patchelni ezt a PRt.
És bár Ő is mindenképp cachel, a NAS-ra is ráküldheti szintén seed céljából a
linux iso fájlodlegálisan beszerezhető dokufimed...Egyébként meg ha már Droidos a box, én mindenképp rootolással indítanék. Utána pedig csak egy újracsatolás az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Aethel
aktív tag
válasz Mr Dini #19222 üzenetére
Köszi! Kipróbáltam, szépen felment majd be is állítottam a magot de sajna bármelyik dokufilm elindításakor azt írja "Nem sikerült egy linket sem találni"
Ha a publikus forrásokat bent hagyom, akkor talál szépen sok mindent de ugye egyik sem magyar content.
Sebaj, használom a NAS-t mint letöltő aztán onnan helyi hálón leosztom a leszedett cuccot majd simán lejátszom DLNA-n keresztül.
Csak hajtott a kíváncsiság hogy működik "ingame" Kodiban a filmkeresés/nézés. Meg ugye kényelmesebb mint külön gépen elindítani a töltést stb.
Bár a Deluge-s KIZS féle addont még próbálgatom, hátha sikerül összehoznom valahogy.
Sajnos nem külső droidos boxom van, hanem egy Philips Smart TV, android rendszerrel. Egyébként meglepően stabil és pörgős, megszerettem. Ez az első dolog ami kifogott vele. Próbáltam utánanézni hogy lehetne rootolni, de nem igen találtam használható infót.
Egy gyors kérdés, a "be kell patchelni" -t úgy értetted hogy leszedem zippelve a script.elementum.burst 0.0.16-os verzióját és csak simán Kodin belül telepítés ZIP-ből?
[ Szerkesztve ]
-
-
kovabor
tag
Sziasztok, lehet már feltették párszor a kérdést, és lehet, hogy van rá megoldás, de...
A youtube addon miért nem akar bejelentkezni? Jobban mondva elmegyek a,
youtube.com/activate
ami átdob a
https://accounts.google.com/signin/oauth/usercode?flowName=DeviceOAuth
beírom a kódot, végigviszem, stb, aztán úőjra kezdi a KODI-n, hogy írjam be a kódot....
Előre is hálás köszönetem
-
kmarci25
veterán
-
bajint
csendes tag
A Noizy shark működik valakinél? Regisztráltam az oldalon,ugyanazzal a bővítményben is,visszajeleztek, de nem indul el egy videó sem.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Médialejátszó építésén gondolkodom, és célszoftverként a KODI-t találtam megfelelőnek.
Csak HD filmek (Home szerverről), valamint Youtube lejátszásra lesz használva.
4K tartalmak nem igazán érdekelnek, nem vagyok annyira filmmániás, leginkább sorozatokat nézek...A kütyün kimondottan csak a KODI futna, boot után az indulna, tehát nem kell rajta semmi Win/Linux/egyéb használhatóság...
Azon gondolkodtam, hogy elég lenne egy Raspberry Pi 3 B+ is, vagy jobban járnék egy ilyen HTPC-vel:
- [Asrock J3455-ITX]
- 4GB RAM
- PikoPSU + LED tápegységPicivel drágábban jönne ki a HTPC verzió (~20ezer HUF-al), de erősebb is (és ha a későbbiek úgy hozzák, jobban használható másra is)...
Ki melyiket ajánlaná, és miért?
THX
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
bajint
csendes tag
válasz Norbi.Sz #19231 üzenetére
Szerintem a pi.
Kicsi,nem igényel igazán számottevő áramot,ha kicsit utánajársz rájössz mennyi mindenre használható még. A Kodihoz van külön operációs rendszere amin csak a KODI fut.A tv saját távirányítójával irányítom,semmi mókolás.(Samsung K sorozat azt hiszem).
A HTPC-t szerintem másra nem igazán lehet használni. -
zoltan6
őstag
válasz Norbi.Sz #19231 üzenetére
Nekem egyik szobába htpc van,másikban rpi 3.Nem tudok nagy különbséget tenni köztük.A htpc előnye,hogy windows van rajta,így néha tudok rajta böngészni,netezni ágyból.A rpi3 előnye,hogy működik tv távirányítóról hdmi CEC-el.Mindkettő használható,én is főképp sorozatokra használom online,vagy sorozatokra,filmekre nasról.
-
castiels
addikt
Transmission-nál hogyan tudom azt megoldani, ha nem otthoni internetelérést használok akkor is elérjem az otthoni boxot?
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz bajint #19233 üzenetére
Hajlok rá, mert egyébként van itthon olyan kombóm, amit írtam HTPC-nek, csak azt használom Home szerverként, több HDD-vel, így azt nem bontom meg...
Mire használható még a Pi? Nem igazán foglalkoztam még vele, mondanál/mondanátok pár gyakorlati példát?
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
Sziasztok. RTL most, működő kiegészítőt melyik repoból lehet telepíteni?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mgergo76
tag
válasz Norbi.Sz #19236 üzenetére
Nekem RPi3 van a tv hátoldalára felrögzítve egy 3TB-s HDD társaságában.
Alapjába véve fut rajta egy torrent szerver (0-24), tehát a visszaosztási aránnyal nincs semmi gondom. Erről egyből tudom nézni a letöltött filmeket, illetve tudom hallgatni a zenéket. Ha szükséges tudok rajta Youtube videókat keresni és nézni.
Hamarosan beizzítom rajta az Ambiligh addon-t is úgyhogy a filmnézési élményen is javítok egy kicsit.És mindezt minimális áramfogyasztás mellett.
Üdv: Gergő
-
nyalifali
aktív tag
Kinyírtam a Kodimat?
Röviden, gondoltam frissítettem 8.90.5-re a RTLMOST akadás miatt, 8.90.4-ről.
Szar dtb-t adtam meg, XDA: don't panic!
Boot flash, elindul az s905x, mielőtt hálózatot választhatnék az egész motyó újraindul. (és csak a TV távirányítóra hajlandó reagáni mután elindult...)
Kábell próbálkozzak?[ Szerkesztve ]
VaNmIT
-
blakey
titán
válasz nyalifali #19242 üzenetére
Az RTl nem a Kodi miatt akad, a 8.90.5 hibás. Cserélj manuálisan dtb-t és ha megvan akkor tedd vissza a 8.90.4-et.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz nyalifali #19244 üzenetére
Kiveszed a pendrive-ot, manuálisan dtb-t cserélsz, ha úgy sem jó akkor találnod kell valamilyen módot, hogy egyszerűen megoldd a frissítést, kábel megoldás sokmindenre.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz nyalifali #19246 üzenetére
Akkor a TV-n kapcsold ki a CEC-t amig megoldod a problémát.
-
nyalifali
aktív tag
Oké, elsőre köszönöm.
Leülök, gondolkodom.VaNmIT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest