Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyalifali
aktív tag
válasz blakey #19245 üzenetére
Pendriv-ról bebootol, a jó dtb felmásolva, SSH-n már elérem, kiadom az alábbi parancsot:
##############################################
# LibreELEC #
# https://libreelec.tv #
##############################################LibreELEC (community): 8.90.4 (S905.arm)
LibreELEC:~ # dd if=/dev/zero of=/dev/dtb bs=256k count=1
1+0 records in
1+0 records out
262144 bytes (256.0KB) copied, 0.048498 seconds, 5.2MB/s
LibreELEC:~ # dd if=/flash/dtb.img of=/dev/dtb bs=256k
0+1 records in
0+1 records out
40695 bytes (39.7KB) copied, 0.045226 seconds, 878.7KB/s
LibreELEC:~ #újraindítom belső tároloról, és a logónál áll.
Nem jól csinálom?
Köszi!VaNmIT
-
nyalifali
aktív tag
válasz nyalifali #19251 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, back2basic.
Újraraktam, legközelebb több időt töltök a hiba kereséssel.Nem kísértem a sorsot, hogy a párom észreveszi hogy nem működik, a hétfői gyalog halott sorozatot úgy gondolta, hogy a boxon nézi később meg, szorul a hurok, inkább újrahúztam
VaNmIT
-
bobalazs
nagyúr
Ha akartok használni egy jó addont szinkronos filmekhez sorozatokhoz, ajánlom az exoshark addont.
-
-
bobalazs
nagyúr
válasz lord.lakli #19260 üzenetére
Nem próbálom ki,mert ha nem tudom a nevét, ahogy ma jártam hogy;nem jutott eszembe, nem találom meg.
Ha viszont kulcsszavakra keresek rá mint addon, szinkronos, stb. mindjárt logikus hogy megvan amit keresek, és használni akarok.
Amit itt látok többnyire, az a movieshark , exodus , ezek jelenleg fail kategória, szvsz.. -
zoltan6
őstag
válasz bobalazs #19261 üzenetére
Az exodusból jött létre az exoshark,a movieshark meg teljesen jól működik,csak meg kell szokni a felületét,használjuk itt sokan teljes megelégedéssel,sokszor az adott sorozatból csak ott van elérhető tartalom.
De szerintem olvasd el az összefoglalót,meg pár hónapra visszamenőleg a hozzászólásokat. -
PistiSan
addikt
Ms repót zip-ből tudtam csak telepíteni, az appok gondolom attól frissülnek majd folyamatosan, de az ms repóval mi van? Néha nézek rá, hát ha van újabb zip?
Mellékes addon ajánló:
Nekem a euronews a kedvencem most.[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
Exoshark , Covenant addon használatánál amikor egy filmet meg akarok nézni az openload lehetőség egyszer sem működik , tovább lép. másnál is ez van vagy nálam van a bibi , esetleg user hiba?
( android boxon és pc-n is fenn álló hiba- Kodi 17.6)[ Szerkesztve ]
-
Fagyi
aktív tag
Movie Sharkban ha bekedvencelek egy sorozatot nem indul a kedvencekből, csak úgy ha az évadokat adom hozzá egyesével. Ennek így kell lennie?
https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
Alfalaca
csendes tag
Üdv
Az alábbi hibával találkozott már valaki?
Kodi-ban mikor elindítok bármilyen filmet fekete lesz a kép, hang van. Ha megnyomom a windows gombot akkor megjelenik a tálca és ez esetben a háttérben már látom a videót. Újabb windows gombra vissza a Kodiban ahol tökéletes a kép és a hang is. Film leállításakor ismét ez van. Nincs kép -> gombnyomás -> háttérben megjelenik a kép.Hardveres oldalon nem történt változás. Szoftveres oldalon lehet, hogy a háttérben lefutott egy windows frissítés mert éjjel valamiért villogott a külső vinyó ( tehát ment a gép ). A hiba megjelenése után frissítettem a legújabb Kodi-ra de az sem oldotta meg a problémát.
Ötlete esetleg valakinek? Minden beállítást átnéztem 5x, de nem találom az okot. Ha más megoldás nem lesz akkor a legutóbbi windows updatet ha tényleg volt akkor törlöm. De ez nem végleges megoldás mert folyamatosan frissíteni akar majd.
Windows 10+Kodi ( mindez egy Asrock Beebox-on fut, windowsban minden filmlejátszás tökéletes, ott nincs ilyen jellegű hiba )
-
szabi__memo
nagyúr
Rég jártam itt. movie- vagy exosh.rk ma a jobb?
Vagy mindegyik megy és okés? Köszi -
Jony2420
tag
megkérhetnék valakit aki kitenné a linket a Kodi 18 Leila-ra hogy letöthessem, má 4 napja keresem de valahogy egyik link sem él amit a neten találtam. a segitséget köszönöm.
-
aky01
tag
-
zoltan6
őstag
válasz Alfalaca #19270 üzenetére
Többen is szenvedünk ezzel sajnos,én már mindent megpróbáltam,már ott tartok hogy visszarakok rá egy win7-et vagy 8-at,valamelyik windows frissítés okozza,eddig én is irtottam tűzzel-vassal a frissítéseket,de ma engem is az fogadott hogy felrakta a legfrissebb buildet,és csak hang van a lejátszásoknál
-
zeon.hu
nagyúr
SPMC vajon miért nem játssza le automatikusan a következő videót, ha be van állítva?
Vagy ez a kiegészítőn is múlik (indavideó)?#?*@&!
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Xiaomi mi box3 készüléken használom a Kodit. A problémám az, hogy amikor a NAS-ról törlök filmet, sorozatrészt, a kodi movie/series menüben megmaradnak a törölt elemek. Ha a videók/fájlok menüelemen frissítem a mappát, akkor sok általában kiszedi a nem oda való tartalmat, de jó lenne, ha automata lenne.
Van erre valami plugin? Vagy ez manuálisan oldható csak meg?
-
zoltan6
őstag
-
Borisz76
veterán
válasz zoltan6 #19284 üzenetére
Eddig nem mentem el....
Én a Windows verziót használom ( v18 )...ott működik a link ezért gondoltam, hogy a Pi-s link is él.
Ezek szerint nem, vagy a linkeken kell szétnézni hátha....
De gondolom ezt már végigzongoráztad.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
blakey
titán
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
S905X-es TVbox-ot használok LibreELEC-el, ami magyar nyelvre van állítva.
Azt szeretném megtudni, hogy pl. ExoShark-ban, ha filmcímre keresek, akkor azt hogyan lehet beállítani, hogy az ott lévő billentyűzeten megjelenjen a hosszú "ó" betű?
Köszi! -
gárr
csendes tag
Valahogy lehet soros porton keresztül távirányítani, vezérelni a Kodi-t?
Jelenleg egy Wetek Play 2 -öt használok LibreELEC-el, későbbiekben szeretnék építeni egy HTPC-t.
Sehol nem találok ilyen jellegű infót! -
PistiSan
addikt
Telefonnal, illetve távirányítóval is lehet vezérelni, én az utóbbit használom 99% ban, ha komolyabb dolog kell akkor marad a yatse mobil app.
Távirányítóból ezt használom kb 2 hete, eddig nagyon bevált. [link] a bekapcsoló gombbal be nem, csak ki kapcsolni tudom az eszközt, nem kell semmit telepíteni, be dugod és működik.[ Szerkesztve ]
-
Sirjames73
csendes tag
válasz zoltan6 #19282 üzenetére
Kicsit olvasni is kellene a fórumokat:
LibreElec oldalán:
InstallingYou need a working LibreELEC system in order to install a test build. If you are starting from scratch, use an official LibreELEC disk image to create a working system on your SD card. Once you have a working system, install the test build by copying the tar file into your Update folder and reboot.
Tehát kell egy müködő 17-es és abból frissíts.
Itt találsz hozzá:
[link] -
gárr
csendes tag
válasz PistiSan #19290 üzenetére
Ezeket a megoldásokat ismerem.
Van egy olyan távirányításra is használható eszközöm, aminek vannak infra és soros kimenetei, mivel ezt használom a teljes híradástechnika vezérlésére, célszerű lenne erre is, így nem kellene külön távirányító. Természetesen ha máshogy nem megy, használom az infra kimenetet, de el akartam kerülni a készülék elejére ragasztott kis jeladókat! -
zoltan6
őstag
válasz Sirjames73 #19293 üzenetére
Az olvasással még nem is lenne gondom,csak magyarul lenne 17.6-os kodi van fenn abból nem lehet frissíteni.De már nem is lényeges,a gyerek szerette volna csak kipróbálni a netflixet.
A linkelt fórumot meg nézegettem,de nem lettem tőle okosabb. -
dugesz77
őstag
válasz Sirjames73 #19293 üzenetére
Én a múltkor találtam egy egész jó módszert és nagyon jól működő tiszta 18 -as Kodi telepítő sd lehet így létrehozni , nem kell előtte a 17-et felrakni (Rpi2-nél legalább is működik):
There is a way to install a really clean Milhouse build from scratch:
1. Decompress an official OpenElec disc image to your sd-card
2. On the sd-card delete 'kernel.img'
3. Open your favourite Milhouse-build with WinRar or a similar archive tool that can handle .tar archives
3. Go to 'target' folder inside the .tar archive
4. Extract 'KERNEL' and 'SYSTEM' to the root folder of your sd-card and overwrite the original 'SYSTEM'
5. Rename 'KERNEL' to 'kernel.img'
6. Go to '3rdparty/bootloader' folder inside the .tar archive
7. Copy everything inside this folder (including the 'overlays'-folder) to the root of your sd-card by overwriting the original files
Done! A clean Milhouse-build from scratch. If it won't boot, you probably haven't renamed 'KERNEL' to 'kernel.img' Wink
-
retesz147
addikt
Opensubtitles addon csak nálam döglött be? Hibával kiáll.
Nálatok működik?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Jony2420
tag
válasz Martin Eden #19274 üzenetére
Köszi a linket
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest