- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz castiels #47520 üzenetére
Azért annyira nem nehéz megtalálni
[https://github.com/CoreELEC/CoreELEC/releases/tag/19.5-Matrix] -
őstag
-
pilot-csaba
csendes tag
válasz castiels #38552 üzenetére
3 db Android TV-Box van a közelemben (nálunk + a szülőknél). Mindháromra ma műtöttem fel a HBO MAX-ot, és az első bejelentkezésnél nekem is megakadt. (logot nem néztem) KODI újraindítás után már simán elindúlt. Röviddel utána raktam fel a többire, és azoknál már rögtön elindúlt hiba nélkül. Én ezt account problémának azonosítottam.
-
blakey
titán
válasz castiels #38554 üzenetére
Nem, már írtam (a másik topikban is) és hónapok óta írjuk, Leia esetében a CE 9.2.8 a jó, semmi más, korábbi.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ORCA58
addikt
válasz castiels #38554 üzenetére
Kínai boxon a HBO Max megy Leia és Matrix alatt is. A Tegnapi hibát -az egyszer elkezdett filmet nem indította újra- már javították is. A HBO-Go még úgy működik, hogy a keresőbe beírom a címet. Onnan indul 1080p-ben, már ha az adott tartalom fent volt a HBO-Go-n. Gondolom ez nem sokáig marad így.
-
blakey
titán
válasz castiels #38501 üzenetére
Az HBO Go-t március 8-án az HBO MAX váltja.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Castell
aktív tag
válasz castiels #36626 üzenetére
Én Mátrixra a haramadikat töltöttem le (764 kb). Rárakod egy pendrivera vagy samban keresztül bemásolod mondjuk a downloads mappába, majd kodin belül telepítés zip fájlból és a bettalózod a fájlt.
Megmarad minden beállításod, most tesztelem én is amúgy, nálam akadozott ezzel a próbaverzióval is, de az alábbiak segítettek:
Telepítés után töröltem a cache-t és a temp mappát, a cache méretét felemeltem 100 mb-ra, és bepipáltam az use mpeg dash opciót és a max. felbontást beállítottam itt 720 p-re.
Így minden videó pöccre indul és nem akad.
-
blakey
titán
válasz castiels #36385 üzenetére
Ne zavard össze, LibreELEC-et használ.
-
blakey
titán
válasz castiels #36363 üzenetére
Miért nem próbálod ki a legfrissebb Nightly-t?
-
brazos
senior tag
-
blakey
titán
válasz castiels #36348 üzenetére
CoreELEC-hez a saját repoból érhető el a megfelelő kiegészítő, [link]
-
brazos
senior tag
válasz castiels #36348 üzenetére
A linkelt Github zip lehet, hogy matrix kompatibilis, de ezt te közvetlenül nem tudod használni a Kodi-ban, mivel ez ún. forrásfájl, amit még le is kell fordítani arra a rendszerrre, amin majd használni akarod. Bontsd ki a zip-et, és látni fogod benne, hogy ezt még le kell fordítani.(make install) Ezért szürkül ki a kodi alatt.
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
-
blakey
titán
válasz castiels #36320 üzenetére
Nem is fog Leia alatt működni addig amíg a fejlesztők nem "patch"-elik. Egyébként nem kell manuálisan törölni, inputstream helper is megcsinálja, csak figyelni kell a menüpontokat. Többször csináltam mindkét módszerrel, eredmény ua. volt.
-
blakey
titán
válasz castiels #36310 üzenetére
A Matrixra van patch, megoldás, a Leiára már nem feltétlenül szándékoznak megcsinálni, szóval passz, megoldás lenne, de hajlandóság nincs, egyrészt igazuk van, mert a Matrix már nagyon jó és stabil, másrészt meg a Leia is egy nagyon jó, de pont a kettő között történt a python2/python3 átállás és ezt már nem nagyon akarják oda-vissza játszani, szól Matrix alatt egyelőre menni fog, persze amíg van HBO GO, mert ugye abból is Max lesz.
A legfrissebb Nightly-t használom, nem tudom, hogy korábbi RC3-mal pl. működik-e vagy sem.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz castiels #36307 üzenetére
Felejtős, lassan a többi DRM védett tartalom is "falba" ütközhet, Matrix alatt működik.
-
blakey
titán
-
gyűrű
addikt
válasz castiels #35075 üzenetére
Be lehet állítani az inputstream helperben hogy milyen időközönként keressen frissítést..
Először állítsd be azt pl 90 napra, aztán engedd neki frissíteni, ha valami nem jó akkor alapból 4 előző verziót tárol amiből visszateheted a frissítés előttre. Letiltani nem szabad, de azt ott írja is. -
Mr Dini
addikt
válasz castiels #35071 üzenetére
Ez melyik addonnál van? Amúgy az inputstream helper lesz a ludas. Soha nem próbáltam, de az inputstream helper beállításokban van egy olyan, hogy letiltás. Nem magát az addont kell letiltani, hanem a beállítások között önmagát. Akkor meg fog szűnni a popup, a kérdés csak az, hogy menni fog-e a DRM playback. De egy próbát megér. Amúgy ha ez nem jön be, csak a monkey patching marad kézzel a kódban.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
hapsitapsi
csendes tag
-
Gaben92
őstag
válasz castiels #34788 üzenetére
Szerintem megoldható.
Nekem NAS-on futott a Kodi, és a gyári QNAP távirányítóval a ház és az alatta lévő gombok úgy működtek, hogy az egyik a channel list, a másik pedig az EPG volt. Szóval a funkció biztosan ott van, max egy XML szerkesztés kellhet hozzá.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
blakey
titán
válasz castiels #34761 üzenetére
Másik böngészőből próbálj bejelentkezni. Esetleg valamelyik blokkoló az oka.
-
blakey
titán
válasz castiels #34754 üzenetére
Mihez kell leírás? Ha megvannak a kulcsok akkor csak be kell másolni, múlt héten csináltam, tökéletesen működtt. a kulcsokat 1,5 éve csináltam.
-
tobias40
veterán
válasz castiels #34649 üzenetére
plugin.video.netflix_1.12.3_20210331_t1.zip akkor ezzel ha nem megy az előzővel.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz castiels #34647 üzenetére
Letöltöd a plugin.video.netflix_1.14.1+matrix.1_20210331_t1.zip filet,és frissíted.Én megcsináltam és működik mátrix-on...
-
gyűrű
addikt
válasz castiels #34642 üzenetére
Már megoldotta a dev. sztem holnapra lessz hivatalos javítás, mert már kész. Innen letölthető.
-
blakey
titán
válasz castiels #34642 üzenetére
Mivel hiba van így nem, nekem sem működik, tegnap este még jó volt.
-
blakey
titán
válasz castiels #34640 üzenetére
Jelenleg hiba van a Netflx kiegészítővel.
-
spiky03
veterán
válasz castiels #33089 üzenetére
Köszönöm
Ezt hol találom? Ebben az összes UPC csatorna benne van amim van?@Bozsek
UPCs vagyok, csak a projektoron szeretném majd nézni a meccseket és nem TVn, ezért érdeklődtem, hogy CE alá van e valami lehetőség mert az Online streamingben sajnos nincs benne ez a csatorna.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
cof
veterán
válasz castiels #31277 üzenetére
Igen tudna. Nekem is az egyik egy DVI-D bemenetes TV-re van kötve. Kell hozzá egy HDMI to DVI-D átalakító és HDMI kábel, vagy direktben HDMI - DVI-D kábel. [link]
Viszont ha nem tudja az 1080p felbontást a monitor akkor nem lesz kép, amíg nincs átállítva CE és Android alatt 720p-re.
Persze a fenti akkor igaz, ha nem közöl EDID infókat vagy hamisat közöl mint az én TV-m (1080p-t).
A hangot viszont optikán vagy analógón tudod megszólaltatni.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
consono
nagyúr
válasz castiels #30922 üzenetére
Azt nem tudom, de ha jól emlékszem a TV Go DRM-et használ és már a SmartTV-kről is lekerült. Talán majd az új Telekomos TV platformmal lesz változás, de nem állnék addig fél lábon...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
etrop01
tag
válasz castiels #18920 üzenetére
Rpi3-mon használom, nálam csak olyan volt h sorozatot akartam nézni és nem indította el, volt valami hibaüzenet de már nem rémlik mi írt. Másnap megpróbáltam akkor ment. Túl sokszor nem fordult elő így nem foglalkoztam még vele de gondolom ez a hiba nem nálunk van.
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
blakey
titán
válasz castiels #18827 üzenetére
Szerintem kezd el olvasni a Kodi kezdőknek dolgot. Van a Kodiban DLNA támogatás.
-
blakey
titán
-
hunaqua
addikt
-
kmarci25
veterán
válasz castiels #18662 üzenetére
Ezt elolvastad? HBO Go addon github readme. Érdemes lenne...
Inputstream Adaptive hol lehet bekapcsolni?
Kiegészítők között keresés, megtalálod. Hosszan nyomsz rajta egy ok-t, és az addon információs oldalán látod, hogy be van-e kapcsolva, vagy nem. (Nálam alapból be volt kapcsolva.)[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest