Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamago1972
tag
válasz tkomlosi #15978 üzenetére
Engem is érdekelt, mert nem akartam laptopozni. Most PC előtt vagyok és végig csináltam, amit a linken találsz, azt nem tudom megmondani, hogyan működik egyéb készüléken. Este otthon is megpróbálom.
Szóval egy webböngésző telepítése eddig a megoldás. PC-én annyi történik, hogy kidob a programból windows-os böngészőbe.Egy próbát megér.
Do I make myself clear?
-
zseko
veterán
válasz tkomlosi #16378 üzenetére
Valóban, a stream netes, a felirat meg a gépemen van, így gondoltam. A felirat letöltő ablakot hiába nyitom meg, nem írja ki a stream nevét. Nem látom mire keres rá, így nem tudom mire kellene átneveznem.
Kíváncsiságból hozzáadtam egy könyvtárat amiben sorozatok vannak, mondanom sem kell, amit megtalált és berakott, annak köze nincs az ott lévő sorozatokhoz, és érdekelne honnan szedte, mert hogy az egész gépemen nincs olyan sorozat... De amit megtalált, az legalább megtalálta 3-4x is, minden részt... És persze az egy 1x02 rész az egyik sorozat része, a másik 1x02 rész egy másiké, a harmadik meg egy harmadiké, stb.
Most azzal szenvedek, hogy törölje, a médiatár tisztítása nem segített.Egyelőre nem sikerült megoldanom, hogy a saját feliratot töltse be.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
LouiS22
veterán
-
megarambo
tag
válasz tkomlosi #19075 üzenetére
Mondjuk KI Pro-t pont nem próbáltam, de KI plus-t, KIII Pro-t igen,annál stabilabb volt, a gyengébb hardver ellenére. Mondjuk a wetek -nél se árt, ha van mentésed, hajlamos összeomlani.(Libreelec) Okos tévézésre jó, olyanok ezek, mint a svájci bicska sok mindenre jó , de egyikben se az igazi. Tvheadend, oscam többször igényelt "beavatkozást" , mint a weteknél.
[ Szerkesztve ]
-
Jony2420
tag
válasz tkomlosi #19205 üzenetére
hát,hogy bevaljam aj igazat, nekem sem megy ,elég siralmasan van összetákolva ez a HBOGO kiegészitő ( igazán maximális tisztelet a fejlesztő előtt) de van még mit javitani rajta ,ez a verzió olyan Demo, és csak a kodi 18 leilával indul,sajnos, azt hiszem majd a Kodi 19 Neptun-nal fog indulni hibamentesen addigra elkészűl a HBOGO finál verzió
-
kmarci25
veterán
-
maestro87
őstag
válasz tkomlosi #20360 üzenetére
Ez az, hogy be volt állítva. Ha manuálisan újraindítottam (kihúz-bedug), akkor nem kapcsolta be a tv-t. Csak akkor kapcsol át ha Yatse-n elindítok rajta egy filmet.
Sandisk-ből melyiket?
(#20361) Celtis: Köszi, legközelebb így teszek.
Légegérből van valami ajánlott? Olyan kellene aminek a hátulján van billentyűzet és nem bánnám ha világítós is lenne.
-
consono
nagyúr
-
tcsaba007
tag
válasz tkomlosi #20448 üzenetére
Köszönöm.
Belefutottam egy problémába, aminek az okát ugyan nem sikerült felfedni, de a megoldást megtaláltam rá.
Leírom hátha másnál is előfordul. (Nálam több eszközönh is, Coreelec Kodi 18, Win 10 Kodi 17.6)
A gravi után más epg kiszolgálót kerestem.
Ami működött, az 21 !!! órával későbbi műsort hozott be.
Hiába állítottam be a régiót, az időt stb.
A PVR simple client-en belül csak +-12 órával lehet shiftelni az epg-t. Elvileg. Gyakorlatilag nálam ez sem működött.
A megoldás az lett, hogy az m3u listába beírtma a következőt:#EXTM3U tvg-shift=21
Ezzel megoldódott a probléma!
[ Szerkesztve ]
-
Bargab
tag
válasz tkomlosi #20728 üzenetére
Megtaláltam a beállításokban, átírtam az általad adott "/storage/.kodi/cdm"-re de így sem működik.
Kell elé a "special://" ?Közben néztem a github linket és a "widevinecdm" rész nekem olyan mintha kínai lenne, nincs valami szájbarágós pontról-pontra telepítési/beállítási sorrend átlag userekre lebutítva?
-
atyca
senior tag
-
zoltan6
őstag
válasz tkomlosi #21036 üzenetére
hálás köszönet megoldódott,hát úgy érzem jobban bele kell merülni ezekbe a linuxos dolgokba.Az inputstreambe kitöröltem a special://-t,és láss csodát elindult.mégegyszer köszi.
Azért az ilyen kezdőknek egy kis szájbarágós leírás nem ártana,mert komplett linux tanfolyamot végeztem most el,így kb.4 óra alatt sikerült működésre bírnom.[ Szerkesztve ]
-
tkomlosi
aktív tag
válasz tkomlosi #21423 üzenetére
nem fagy, most ssh-n htop-ban figyelem, de valamiért annyira belassul az egész box, hogy olyan, mintha lefagyna. az ssh parancsok is percekkel később jelennek meg, mint ahogy beírom.
killall -9 kodi.bin működik, de több perc mire végrehajtjaszerk.: egy idő után végleg kifagy, ha nem lövöm ki az egész kodi-t
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest