Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BullZeye

veterán

válasz F34R #655 üzenetére

Nah, most felraktam a legújabbat, 2 dolgot javítottak benne, miközben állítgatom, és eszembe jut valami leírom.

1) Feliratot én opaque box-ban használom, fekete áttetsző háttérben. A feliratot szeretem, ha teljesen a képernyő alján van, hogy fekete átlátszó háttere összemosódjon a monitor kávával. Viszont akármit akárhogy állítok, egyszerűen minimum 5-10 pixel hézag van alul.
    Mivel tudom elérni, hogy az ablak, vagy a képernyő aljához igazítsa. Azaz 1 soros akkor is alul legyen, mert jelenleg ha 2 soros akkor kb 5-10 pixel üres rész van, ha 1 soros akkor meg 50~.

2) Mivel amit csináltam Kmplayer-hez skint, sajna nem lehet használni Potplayer-hez, hol található egy nagyobb skin adatbázis képekkel, szépen rendszerezve.

3) Magyar verzió várható belőle a közeljövőben? Vagy külön letölthető magyarítás?

4) Hol van az, hogy "Lejátszás után Leállítás". Esténként ha elalváshoz nézek valami sorozatot és bealszom a felénél, akkor ne arra keljek hajnalban, hogy gép még megy. Kmplayer-ben ez 1 hotkey. -> Megtaláltam

5) Kmplayer-ben a sima jobbra-balra gombokkal képkockákat léptet előre hátra, Potplayer-ben ezt hogy érhetem el?

szerk.: Nem használok cleartype-ot, viszont Kmplayer-ben nagyon szépek a betűk, Potplayerben viszont eléggé recések a betűk széle, erre van megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák