Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben azt hiszem megtaláltam, a KMPlayer-ben van benne ez a dekódoló.
Telepítés menete nálam - töltsd le, mert online nagyon rossz a minősége (letöltve sem lesz sokkal jobb, de legalább látszik a lényeg).MOD: Most már engem is bosszant, mert a laptopon szintén nem működik.
1080p lejátszásakor, ha van hardveres gyorsítás is, akkor egy ACDaemon.exe nevű alkalmazás fut a háttérben. Megkerestem, ez a Program fájlok (x86)/Common Files/ArcSoft mappán belül van. Hogy honnan került a gépre, azon pár órája már gondolkodom, de végül arra jutottam, hogy a TV tuneremhez tartozó Winfast PVR2 program telepítette fel.
Mivel gondolom nem szeretnél TV tunerhez lejátszó programot telepíteni, ezért próbáld meg ezt a módszert (ha még nem próbáltad). Vagy egy nagyon jó és részletes leírás itt. Én inkább felteszem a laptopra is a PVR2-t, aztán a nem kellő részeket letörlöm, így megmarad majd az ArcSoft.DXVA-hoz vagy MPC-HC Codec (H.264/AVC, VC-1), vagy ArcSoft Codec (H.264/AVC, MPEG2), vagy CyberLink Codec (H.264/AVC, MPEG2), vagy Nero Codec (H.264/AVC, VC-1, MPEG2) kell. A CyberLink az PowerDVD-vel települ (ez fizetős), a Nero is fizetős, alapvetően az ArcSoft is fizetős, de PVR2-ből kibogarászva ingyenes, MPC-HC ingyenes (ebből is ki kell bogarászni a megfelelő plugint).
Egyszóval nem is olyan egyszerű beállítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest