Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ndruu

MODERÁTOR

válasz csaboo #615 üzenetére

Közben azt hiszem megtaláltam, a KMPlayer-ben van benne ez a dekódoló.
    Telepítés menete nálam - töltsd le, mert online nagyon rossz a minősége (letöltve sem lesz sokkal jobb, de legalább látszik a lényeg).

MOD: Most már engem is bosszant, mert a laptopon szintén nem működik.
    1080p lejátszásakor, ha van hardveres gyorsítás is, akkor egy ACDaemon.exe nevű alkalmazás fut a háttérben. Megkerestem, ez a Program fájlok (x86)/Common Files/ArcSoft mappán belül van. Hogy honnan került a gépre, azon pár órája már gondolkodom, de végül arra jutottam, hogy a TV tuneremhez tartozó Winfast PVR2 program telepítette fel.
    Mivel gondolom nem szeretnél TV tunerhez lejátszó programot telepíteni, ezért próbáld meg ezt a módszert (ha még nem próbáltad). Vagy egy nagyon jó és részletes leírás itt. Én inkább felteszem a laptopra is a PVR2-t, aztán a nem kellő részeket letörlöm, így megmarad majd az ArcSoft.

DXVA-hoz vagy MPC-HC Codec (H.264/AVC, VC-1), vagy ArcSoft Codec (H.264/AVC, MPEG2), vagy CyberLink Codec (H.264/AVC, MPEG2), vagy Nero Codec (H.264/AVC, VC-1, MPEG2) kell. A CyberLink az PowerDVD-vel települ (ez fizetős), a Nero is fizetős, alapvetően az ArcSoft is fizetős, de PVR2-ből kibogarászva ingyenes, MPC-HC ingyenes (ebből is ki kell bogarászni a megfelelő plugint).
    Egyszóval nem is olyan egyszerű beállítani...

Új hozzászólás Aktív témák