Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
válasz
Wolfskin
üzenetére
Csináltam egy complet resetet.....sajnos eltunt minden bill.kombinaciom es ilyenek...esetleg valki nem tudja hogyan kell vissza importalni az elmentett reg-t amit elment ha valmit modositunk a beallitasokon?
Wolfskin: Probald meg a GomPlayer ...nekem sokaig az volt a kedvencem csak valmiert nem mukodik rendesen mar.....allandoan akad a lejatszas,de masik gepen jo.
-
pete_21
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
Hát, akkor passzolom...
Viszont PotPlayer-ben most ráakadtam: a görgővel, vagy az egér gombjaival lehet framenkénti léptetést végezni. Viszont billentyűvel kombinálni az egér gombjait nem találtam meg, hol lehet. Illetve sima billentyűkombinácóval sem tudom, hogy lehet. Valahogy biztos azzal is lehet. Át kell nézni rendesen a beállításokat.
(#690) Hege1234: Beállítások \ Általános \ Billentyűzet/egér. Itt kiválasztod a Görgőnél, hogy mit szeretnél. Nálam így írja: "1höz Ugrás (+/- 5 mp.)"
-
pete_21
addikt
-
pete_21
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
Esetleg próbáld meg adminként indítani a KMPlayert, és úgy állítsd be, hátha úgy megjegyzi.
Megnéztem a Potplayer beállításait, de kapásból nem láttam ilyet, hogy Ctrl+görgetés... Lehet, hogy nem is tud ilyet...
De nem tudom, mennyire ragaszkodsz ehhez, bármi más billentyűkombinációt be lehet állítani. -
-
-
BullZeye
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Windows 10
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iOS alkalmazások
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest