Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pete_21

addikt

válasz BullZeye #654 üzenetére

Bocsi, hogy csak most írok: nem tudok én sem róla, csak a forum.doom9.org-ról. Pedig nekem is kéne valami hivatalos support fórum... :(
    Options --> Go to homepage alatt ezt adja: [link]. Már csak meg kell tanulni ezt a szép távol-keleti nyelvet, és sínen vagyunk... Nem tudom, miért nincs valami angol nyelvű fórum. Vagy csak mi nem tudunk róla... :F

(#663) BullZeye: Esetleg a Font rendering-et tedd át a másikra, hátha...
    A Font style-on belül is próbálkozhatsz, nekem így van beállítva: Verdana betűtípus, Use outline, és 3-as érték van mellette. Letter spacing 0, line spacing 9.
    A video renderer EVR custom? Nekem így vannak beállítva, dxva megy, nem tűnnek recésnek a betűk...

(#665) Wolfskin: Így próbáltad? KMPlayer ikonjára jobbklikk, Futtatás rendszergazdaként. Beállítások\Hozzárendelések. És itt pipálgasd be, ami kell, és utána kilépsz, és már ehhez van társítva. Így mennie kell. Ha mégsem: Start menü, Alapértelmezett programok. Itt vagy Fájltípus vagy protokoll társítása programmal, vagy Alapértelmezett programok beállítása.

(#668) Raga: Lehet, hogy neked egy játék lefrissítette a DX-et. :)

(#673) taki_rulZ: Nem tudom, mi lehet, csak egy tipp: lehet, hogy olyan videoformátum, vagy kodek volt, amit a KMPlayer nem szeret annyira. Próbáld ki a Potplayert, ezt legalább frissítik is gyakran, ezért ennek naprakészebbek a kodekjei. Nézd meg, ezzel előjön-e a hiba.
    (Közben látom helyrejött... Ha gondolod, azért adj egy esélyt a PotPlayernek. Én nem bántam meg, hogy váltottam. :) )

(#680) csaboo: Javaslom, hogy ne csak a dinamikus kontrasztot kapcsold ki, hanem mindent kapcsolj ki a CCC-ben a Videobeállítások résznél, ezeket kivéve: automatikus deinterlacing használata, pulldown észlelés. (Az egyenletes videolejátszás kényszerítése esetleg maradhat.) Próbáld ki így, ha csak ez a két (esetleg az egyenletes videolejátszás is) beállítás aktív, akkor kapod meg az EREDETI videominőséget. Azok a szűrők, amik alapból be vannak kapcsolva (számomra érthetetlen okból), azok szvsz csak rontanak a képen, nem is keveset. Elveszti a kép az eredeti színvilágát, és a részletekből is elég sok elveszik...

Új hozzászólás Aktív témák