- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
Hi all!
1080p-s videólejátszás akadozik, pontosabban a kép lemarad a hangtól. Prociterhelés elég magas ilyenkor, bár sztem amikor még rendesen lejátszotta a videókat is hasonló terhelésen lehetett. Kipróbáltam már jópár dolgot, illetve végignyálaztam pár fórumot, de semmi sem segített eddig. Próbáltam beüzemelni a DXVA módot MPCdecoder-el, ott meg vagy tökfekete a kép, és befagy a KMP, miután kattintok egyet, vagy ha bepipálom a Use alternative textures... checkbox-ot, akkor meg zöld lesz a kép, szintén befagy. Se a EVR, se az EVR C/A nem működik.
Specs: Windows 7 Ultimate 64 bit, C2D E6300 2.4GHz, 2GB RAM, Radeon HD4850 512MB, legújabb Catalyst, KMP clean install, semmi egyéb lejátszó és kodek nincs a gépre telepítve (próbálkoztam még MPC-vel is, ott nem lemaradt a kép, hanem szimplán szétesett, Inception alatt pl. a komolyabb, mozgalmasabb akció jeleneteknél...)
Tehát a kérdésem az, hogy mitől akadhat ennyire az 1080-as videók lejátszása, illetve hogy miért ad fekete, vagy zöld képet DXVA esetén. Help!

Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest