Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csaboo

tag

Hi all!

1080p-s videólejátszás akadozik, pontosabban a kép lemarad a hangtól. Prociterhelés elég magas ilyenkor, bár sztem amikor még rendesen lejátszotta a videókat is hasonló terhelésen lehetett. Kipróbáltam már jópár dolgot, illetve végignyálaztam pár fórumot, de semmi sem segített eddig. Próbáltam beüzemelni a DXVA módot MPCdecoder-el, ott meg vagy tökfekete a kép, és befagy a KMP, miután kattintok egyet, vagy ha bepipálom a Use alternative textures... checkbox-ot, akkor meg zöld lesz a kép, szintén befagy. Se a EVR, se az EVR C/A nem működik.

Specs: Windows 7 Ultimate 64 bit, C2D E6300 2.4GHz, 2GB RAM, Radeon HD4850 512MB, legújabb Catalyst, KMP clean install, semmi egyéb lejátszó és kodek nincs a gépre telepítve (próbálkoztam még MPC-vel is, ott nem lemaradt a kép, hanem szimplán szétesett, Inception alatt pl. a komolyabb, mozgalmasabb akció jeleneteknél...)

Tehát a kérdésem az, hogy mitől akadhat ennyire az 1080-as videók lejátszása, illetve hogy miért ad fekete, vagy zöld képet DXVA esetén. Help! :R

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák