Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy tűnik nálad a dekódolást a Microsoft DTV-DVD Video Decoder végzi, erről nem sok jót olvastam. Kellene még egy Haali Matroska Splitter-t telepíteni, ami jól elvégzi majd a későbbiekben a feladatot. Telepítésnél ha gondolod bepipálhatod az .avi formátumot is, valamint a pipát vedd ki az "associate mkv and mka files with Windows Media Player" mellől.
Nálam:
[Elsődleges Szürőgrafikon]
0) - 1080p-sample.mkv
1) - KMP Audio Codec
2) - ArcSoft Video Decoder
3) - KMP Audio Transform(Copy)
4) - Video Mixing Renderer9(Windowed)
5) - Default DirectSound DeviceAz ArcSoft Video Decoder végzi a feladatot, ez a rendszer alapértelmezett dekódoló H.264 és AVC1 kódolású videókhoz. Kép
Ha erre sikerül átállítanod, akkor már tényleg mennie kellene. Igen, sajnos az előző hozzászólásomból kifelejtettem ezt a media splittert, pedig elég fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest