Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
-
-v-
addikt
válasz iegyetlen #10887 üzenetére
Pontosan ugyanilyen paraméterekre vettem pro 2-t nemrég, ugyanettől féltem hogy a 12-13km az biztos sok, meg kényelmetlen már, de egyáltalán nem .. tök jól lehet vele haladni, pláne kis tuninggal, teljesen kényelmes ez a táv igaz még csak 100km ment bele, de eddig bejött.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
En is napi 2x10-et jarok, ugyan azon okokbol mint Dave.
Nekem ez napi 2x35 perc, teljesen kenyelmes tavolsag, 2x ennyit is siman kibirnek egy iranyban. Igaz nekem nem xiaomi van, hanem kugoo, s1 plus de cserebe van rugos felfuggesztes, igy nem cseszi szet az izuleteim, ha felut valami uthiba/tereptargy.En erdemben mar februar ota nem ultem BKV-n, se kocsiban Bp-en belul. Rollerrel szo szerint a budira is el lehet menni, a boltokba is beengednek, nincs parkolohely kereses, idegeskedes a dugoban, kiszamithatatlan menetido, utlezarasok, stb.. A nyugalom szigete, ha eppen nem akarnak elutni
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Napi 40km-t (2x20) megyek egy Pro 2-vel, nincs benne semmi gyerekkori nosztalgia, nekem nem is volt rollerem gyerekként. Egy hatékony közlekedési eszköz, több előnnyel, mint hátránnyal, nem érdemes túlgondolni. Szerintem egyáltalán nem kényelmetlen, esetemben a menetidő egy irányba kb. 1 óra (legjobb esetben 55 perc), és nincs a kényelmével semmi gondom. Amire figyelni kell az úthibák és akár a legkisebb szintkülönbségek, meg persze minden másra, amire mondjuk biciklin is figyelnél. Én június végén raktam le az autót, akkor bicikliztem 4 hónapot, de ősszel már nem tudtam összeegyeztetni az izzadást, váltóruhát meg hasonlókat a bejárással, ezért váltottam rollerre, és ezzel ez a probléma teljesen meg is szűnt, időben kb. ugyanannyi, ugyanaz a szabadság, csak nincs testmozgás (mint egyedüli negatívum).
-
zhata
senior tag
Én szinte napi rendszerességgel járok 9 km-t S pro-val. 18 km után már csak 4.5 km-t tudnék megtenni biztosan. (Egyszer megtettem 3 fordulót is, de a végén már 20 % alatt volt az akksi, és majdnem hagyományos roller lett belőle.)
Valószínűleg naponta meg tudsz tenni 25 km-t, talán még akkor is, ha 100 kilós vagy, és az út nem goromba, továbbá nem hajtod túl.(Nincs tuning.)
Az azonban biztos, hogy majd naponta töltened kell.
Hogy megéri-e? Egyéntől függ. Én 3-4 fokos hidegben is megyek vele. Visszahozza a gyermekkoromat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS