Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22751) Peaceliker válasza Casseius (#22747) üzenetére


Peaceliker
őstag

Mondjuk erre pont azt írták tesztben, hogy nyári sisak, mert nagyon szellős, zárt szellőzők mellett is ;]
De amúgy faja sisak, nekem is tetszik...csak spúr vagyok ilyenre :DDD

"Oh my Goa'uld!"

(#22752) Casseius válasza Peaceliker (#22751) üzenetére


Casseius
tag

KIderül kiváncsi leszek rá. németből rendelve lényegesen olcsóbb mint itthon, de kipróbálni élesben még nem tudtam sajnos amíg ki nem szedik a tenyeremből a vasakat :D

Don't Worry, Be Happy

(#22753) Boond válasza Casseius (#22752) üzenetére


Boond
addikt

mi történt? :Y

(#22754) Casseius válasza Boond (#22753) üzenetére


Casseius
tag

#22187

Don't Worry, Be Happy

(#22755) Boond válasza Casseius (#22754) üzenetére


Boond
addikt

Húh ez igen durva... szerencséd, hogy volt sisak.

Biztos akarok én rollert? :F

(#22756) PociAti válasza Casseius (#22750) üzenetére


PociAti
senior tag

De ha valaki tükröző felületet fényképez szemből, akkor ne csodálkozzon azon, hogy rajta lesz a fotón.

Már nem vagyok kisfiú, de van aki szerint nem csak kisfiúk hordanak rövid nadrágot. Rajtam 30 éve nem volt. Kinőttem a gyerek holmikból. És annak is már 30 éve, hogy utoljára strandon jártam, ha már megemlítetted. Nem az én világom.

(#22757) Somatom válasza PociAti (#22756) üzenetére


Somatom
veterán

Mi köze ennek a korhoz? Én 54 vagyok és melegben hordok rövidnadrágot. Melózni is szoktam benne. Sőt! Még strandra is szoktam menni. :)
Egyébként meg a sisakra fókuszáltam. Elsőre nem is értettem, hogy miről van szó. Bevallom, egy rövidgatyás pasira nem szoktam rázoomolni. De, kinek, mi. :)

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#22758) Reggie0 válasza PociAti (#22756) üzenetére


Reggie0
félisten

Pedig a rovidnadrag fele annyira sem ciki, mint ez a szoveg :)

(#22759) pourri válasza Reggie0 (#22758) üzenetére


pourri
aktív tag

Hát nem tudom, én pl. észre sem vettem miről van szó, de mostmár teljes pompájában megcsodálhattam, köszönöm mindenkinek legfőképpen PociAti-nak aki erre felhívta a figyelmem. :DD

(#22760) H2o-pok


H2o-pok
aktív tag

2 napja érkezett meg a Niu kqi3 pro. Sok időm nem volt rá, kb 18km volt a próba út. Csináltam pár fotót, drop linken megnézheti aki kiváncsi rá. Mellette a párom Okai neon lite-ja. Hát a neon nagyon nagyon pálcika a niu mellett,pedig speckóban nem sok eltérés van. Igen tekintélyes a niu, nagyon jól összerakott,kidolgozott részletekkel, minőségi anyagokkal. Első "angyalszem" menetfény nagyon jól néz ki, de a közepén van egy fényszóró is estére. 2 tárcsafék, +motorfék, ez utóbbi visszatölt,amit az appban 3 fokozatban állitható. Motor 350w,max.700w, Akku 48V 486WH Li-ion, 14 féle védelemmel. A Kormány 55cm széles, és a labnak is van bőven hely (55x17cm) egymás mellett is vigan elfér. Fékek nagyon jók, de ha a regenerativ opció maxra van állitva, akkor szinte nem is kell fékezni. Neonhoz képest sokkal jobban gyorsul, max sebessége, 26-27. Hatótáv még passz, de tesztek alapján, 30-35km t irnak. Kerekei tömlő nélküli, pneomatikus 9.5". App ban a roller itt is lezárható, és mozditásra riaszt, csipog. Sajnos mérete miatt nem fér be a kocsiba, igy megy a háztól sajna.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#22761) ridiculous válasza PociAti (#22756) üzenetére


ridiculous
aktív tag

"De ha valaki tükröző felületet fényképez szemből, akkor ne csodálkozzon azon, hogy rajta lesz a fotón."

Egyedül te csodálkoztál rajta vagyis inkább csodáltad meg.

"Már nem vagyok kisfiú, de van aki szerint nem csak kisfiúk hordanak rövid nadrágot. Rajtam 30 éve nem volt. Kinőttem a gyerek holmikból."

Nem tudom eldönteni hogy csak trollkodsz vagy ezt tényleg komolyan gondolod. :DDD

[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]

(#22762) ridiculous válasza H2o-pok (#22760) üzenetére


ridiculous
aktív tag

Több mint duplája a Niu ára mint az Okai - é.. nem egy kategória a kettő mégis úgy állítod be.. ha a saját árkategóriájában hasonlítanád valamihez már közel sem lenne akkora nagy cucc ez a Niu. :D

[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]

(#22763) H2o-pok válasza ridiculous (#22762) üzenetére


H2o-pok
aktív tag

Irtam is hogy ha a specifikációkat nézzük, nem nagy a különbség, talán az aksi nagyobb. Persze más,nagyobb a felépitése a niunak. Mivel csak a neon van, igy a mellé raktam. Nem összehasonlitó tesztnek szántam. Azt sem irtam, hogy mekkora nagy cucc ez a niu.

[ Szerkesztve ]

(#22764) janes1976 válasza ridiculous (#22762) üzenetére


janes1976
őstag

A Niu KQI2 Pro sztem az Okai Lite megfelelője, azzal lehet esetleg összevetni. Sokkal masszívabbnak tűnik a Niu felépítése, de most a kettő között van majd 40k különbség, ami azért nem elhanyagolható.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)

(#22765) H2o-pok válasza janes1976 (#22764) üzenetére


H2o-pok
aktív tag

A kqi2 pro 300w,kisebb aksi, és keskenyebb a hely a lábnak. A kqi3 sport, szinte ugyan ez,csak a váz nagyobb. A 3pro pedig nagyobb motor és aksi. És ugye van a 3max.
Viszont a 3 pro itthoni ára kicsit túlzásnak tartom, sőt nagyon.

[ Szerkesztve ]

(#22766) balintka


balintka
addikt

Megérkezett 4 munkanap alatt a Max G30P a dhgate-től. A segway applikációban nem találom az aksi töltés %-os beállítóját (a régi E45E-nél 85-re állítottam). Nektek sincs ilyen opció (más G30P tulajok)?

[ Szerkesztve ]

(#22767) Thunderzolee válasza balintka (#22766) üzenetére

Nekem sem volt ilyen opció az app-ban. Nem is értettem, mikor itt írtatok erről korábban, de nem szóltam bele.
85%-ra amúgy sem állítanám, érezhető már, mikor nem teljesen van teletöltve a roller, hanem csak 80% körül van az akksi.

Aki naponta többnyire csak keveset használja, annak pont 100-ról teszem fel 80%- ig merül le mindig, aztán erről tölti fel, és így használja a rollert, az folyamatosan egy fürge rollert tud használni.

Ha viszont csak 85%-ig töltené fel, és onnét merül le naponta 10-15-20%-ot, az már folyamatosan egy érezhetően lomhább rollerral közlekedne csak. Nemtudom ebben mi a jó nektek.

Még ilyen 95-97%-ig való töltést megértenék, némi akkucella kímélése szempontjából, de a 85 az már messze van ettől a ponttól.

Egyébként hová ez a nagy akkucella kímélés?
Akik évek óta tolják a rollerezést (pálcikarollerekről beszélünk), többezer km-el a hátul mögött, még csak párszáz teljes töltési ciklusnál tartanak. 500-ig a Ninebot garantálja, h akkor még az akkupack kapacitásnak nagy része rendelkezésre fog állni 75%, ha jól rémlik.
De ez nem azt jelenti, h 500-nál már csak 75% lesz a kapacitás, hanem az ő számitásaik szerint akkor még mindig minimum ennyit fog tudni az akksi. Viszont a gyakorlat meg azt mutatja, h 500 töltési ciklus után is 100%-os kapacitás közelében van még az akkupack.

Inkább azoknál jellemző a degradálódás, akik nagy hidegben is kint tárolják pl télen, illetve hát kis akksis rollerrel járnak, és ezért azt folyton feltöltik/lemerítik, így néhány év alatt elfogyhat nekik az 500 ciklus.
Akiknél csak néhánytíz százalék fogy naponta, és azt töltögetik vissza, 100-ra, azoknál nagyon sok évig nem kell az akksi miatt aggódniuk.

Persze, jobb a cellának, ha nincs feltöltve teljesen, több ciklust bír, de a gyári beállitások már eleve úgy készülnek, h a BMS nem tölti túl a cellákat egyáltalán. Kár ezt még lejjebb állitani.

A G30 esetében egy teljesen feltöltött ciklussal vegyünk 40km-t, h ennyit lehet elmenni.
100szor teljesen feltöltve az akksit (100 teljes töltési ciklus) tehát 40x100= 4000km-t lehet megtenni.
500szor teljesen feltöltve 20.000km-t lehet megtenni.
De ha csak 30km-t számolok egy teljes feltöltéssel, akkor is 15.000km-t lehet megtenni, mire elérnénk az 500 ciklust.

Aki meg évi 1-2ezer km-t megy, az 10 év alatt se éri el ezt az értéket.

Amikor átalakíttattam a rollert, a Xiaodash került rá, ebben van ilyen állítási lehetőség, de ezt sem piszkálgatom, mert minek. Beállította aki összerakta a rollerem, ezt is megbeszéltük anno, rákérdeztem, nincs túltolva a töltöttség csakazért, h több áram legyen az akksiban, és "jobban menjen" a roller.
Ez inkább a kínai vackokra jellemző, ahol a kicsi akkupackokat így próbálják ellensúlyozni, h csurig töltik a cellákat, az meg kit érdekel, h emiatt jóval kevesebb töltési ciklust bír csak az akkupack, mint egy márkásabb rollermél.

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#22768) balintka válasza Thunderzolee (#22767) üzenetére


balintka
addikt

Nekem az E45E-hez volt ilyen, sőt az applikáció tanácsolta is, hogy ne töltsük fel teljesen az akksit az élettartam miatt. Én emiatt 85-ig töltöttem. Asszem 80-100ig lehetett 5%-os lépcsőben állítani. Egyébként ennél a gépnél 50% alatt éreztem a lassulást.

A BMS-t még nem tudta az E45E (sztem), lehet emiatt volt ez a lehetőség a programban. Félre ne értsd, én nem erőltetem a 85%-os töltést, csak feltűnt, hogy nincs az app-ban ez az opció, ezért kérdeztem rá. A telefonjaimat is 100-ra töltöm mindig.

Ahogy levezetted, valóban kb. 10 évig bírja az akksi egy átlagembernél. A 2 éves rollerem 1200 km-rel adtam, ez a heti 5 napi munkába járásból (4 km oda-vissza) és egyéb, kisebb utakból jött össze.

Egyébként kb mi az a hőmérséklet, ami alatt nem tesz jót az akksinak a kinti tárolás?

A munkahelyen az udvarban kinti, fedett (de nyitott) tároló van, itt 9 órát szokott állni a roller.

[ Szerkesztve ]

(#22769) PociAti válasza ridiculous (#22761) üzenetére


PociAti
senior tag

Ilyen tükröződő felületekkel naponta hülyét csinálnak magukból az emberek.
Napiszaron ez egy tegnapi poszt (de rengeteg hasonlót találni):
https://napiszar.hu/bejegyzesek/mondas-idezet/letteve-valakinek/

Filmrajongók között pedig külön gyűjteménye van a tükröződő felületek által feltárt apró részleteknek. Pl. mi látszódik a Star Wars rohamosztagosok sisakjában.

Másnak is feltűnhetett, csak legfeljebb nem említette meg. Az emberek figyelmetlenek, azért készítenek mások is tudtukon kívül hozzád hasonló ciki fotót magukról.

Mi abban a fura, hogy sokan csak gyerekként hordanak rövidnadrágot? Nem kell ahhoz a királyi családba születni, hogy ez előírás legyen, vagy nem kell feltétlenül arab világban nevelkedni hogy ez természetes legyen. Temetésre, esküvőre sem megyünk felnőttként rövidnadrágban, ami természetesnek hangzik. Innentől kezdve csak a határokról beszélünk, kinek mikor mi fér bele. Én kamaszkorban kinőttem őket, és nem vásároltam újat helyettük. Felnőtt vagyok, nem gyerek.

(#22770) Peaceliker válasza PociAti (#22769) üzenetére


Peaceliker
őstag

Nem az a baj, hogy te nem akarsz (vagy előírások miatt nem hordhatsz), hanem, hogy olyan hangnemben írod le a saját életed, ami azt sugallja, hogy szerinted mindneki éretlen, aki nem úgy él, mint te. És ez a bicska nyitható :R
De nyilván, ezzel te magad is tisztában vagy :U

"Oh my Goa'uld!"

(#22771) Boond válasza PociAti (#22769) üzenetére


Boond
addikt

Ez a rövid nadrágos dolog, komolyan vicc :DDD
Nem attól lesz valaki felnőtt vagy gyerek. Komoly sérelmeid lehetnek...
Rengeteg nő hord nagyon nagyon rövid nadrágot, annyira, hogy kilóg "mindene"...
De férfiaknál sem eget rengető a rövid nadrág nyáron. Inkább arra néznek furán aki nem így tesz egy meleg nyári napon. Általánosságban.

Más ha protokoll követeli meg. De esküvőn, temetésen sincs megszabva, hogy rövidbe nem lehet.

[ Szerkesztve ]

(#22772) polo493 válasza Boond (#22771) üzenetére


polo493
tag

Én sem értem már a rövid nadrágot is elvették lmbékák? :N gondolom borosta is tilos.

[ Szerkesztve ]

(#22773) fatalista22


fatalista22
tag

Ez az Okai Lite megfelelő lenne 15 km-es ingázásra úgy, hogy bent is fel tudom tölteni?

(#22774) ridiculous


ridiculous
aktív tag

Szerintem inkább hagyjuk ezt a rövidgatya témát, ez is valami pszichés dolog lehet mint a sosempucér jelenség. :DDD
Ha neki így kényelmes hát legyen, itt az a gond inkább hogy azt hiszi hogy ez a normális és próbálja bizonygatni. Nincs ebbe semmi tré, nagyon sok embernek vannak hasonló dolgai, ha csak toilet - es példát hozok akkor van olyan aki csak full csupaszon tud "nagydolgot" intézni és van olyan is aki utaná minden alkalommal lezuhanyzik.
Na mindegy, ne offoljuk ezzel szét a topicot. :D

polo493
"gondolom borosta is tilos."
Pont ellenkezőleg! Ha felnőtt vagy és nem gyerek akkor a borosta a minimum!!!!!! ;]

[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]

(#22775) Boond válasza ridiculous (#22774) üzenetére


Boond
addikt

van fura szokások topikja? :DDD

(#22776) Reggie0 válasza ridiculous (#22774) üzenetére


Reggie0
félisten

Csak itt a szarosseggu europaban :D Keleten azert eleg alap a mosakodas utana. Attol nem lesz tiszta senki, ha papirral elkenegeti egyenletesre.

(#22777) ridiculous válasza Reggie0 (#22776) üzenetére


ridiculous
aktív tag

Igen, de akkor sem vesznek teljes zuhanyt minden nagydolog után.
Ez nagyon sok helyzetben kivitelezhetetlen is lenne a normál életben.
A bidé meg a hasonló megoldások teljesen normálisak. :D

#22775 Boond
Szerintem nincs. :DDD

[ Szerkesztve ]

[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]

(#22778) Peaceliker válasza Reggie0 (#22776) üzenetére


Peaceliker
őstag

Remélem a végén az összefoglalóba is bele kerül, hogy ki számít embernek és ki nem :DDD ;]

"Oh my Goa'uld!"

(#22779) ridiculous válasza fatalista22 (#22773) üzenetére


ridiculous
aktív tag

Sok függ a súlytól és hogy milyen útszakaszon fogsz vele közlekedni (emelkedők vannak-e, full egyenes út megállások nélkül vagy sok zebrás megállás utána gyorsítás etc.) de itteni tapasztalatok alapján megfelelő lesz főleg ha a 15km - t összesen érted oda-vissza útnak.

[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]

(#22780) Reggie0 válasza ridiculous (#22777) üzenetére


Reggie0
félisten

Teljeset nem, csak lokalisat.

#22778Peaceliker: Szerintem ilyesmi csak neked jutott eszedbe.

[ Szerkesztve ]

(#22781) fatalista22 válasza ridiculous (#22779) üzenetére


fatalista22
tag

Csak oda 15 km. Pest, két kisebb emelkedó (egyik aluljáró). 70 kg a súlyom

(#22782) Peaceliker válasza Reggie0 (#22780) üzenetére


Peaceliker
őstag

Jajj bocs, nem tudtam, hogy ilyen vér komolyak vagyunk :U

"Oh my Goa'uld!"

(#22783) ridiculous válasza fatalista22 (#22781) üzenetére


ridiculous
aktív tag

Szerintem bírni fogja azt a távot.
Alattam 22km - t megy el egy töltéssel a Neon Lite ~70kg - al emelkedők nélküli útszakaszon, de ahol tudom maxon nyomom neki szóval nem energiatakarékos módban van használva. :D

[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]

(#22784) Thunderzolee válasza fatalista22 (#22781) üzenetére

Ha bent tudod tölteni, akkor rendben lesz.

G30 lenne neked ideális, az tud 30km-t simán, csak gondolom nem 200-ért akarsz rollert, csak 120-ért. :)

Töltőt sose felejtsd el.
Vagy vegyél egyet pluszba, egy otthon, egy meg munkahelyen legyen.

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#22785) fatalista22 válasza Thunderzolee (#22784) üzenetére


fatalista22
tag

Igazából van elektromos kerékpárom, de magyar gyártmány, tehát sokszor van szervizben, ezért kell egy olcsó alternatíva.

(#22786) Peaceliker válasza Thunderzolee (#22784) üzenetére


Peaceliker
őstag

G30 amúgy mekkora hatótávot tud, ha tegyük fel, lehet menni és végig padló (25kmh)? Nyilván nincs ilyen szitu meg függ attól hányszor kell elindulni (plusz súly). Neked mit ad ki milyen körülmények között?

"Oh my Goa'uld!"

(#22787) Thunderzolee válasza Peaceliker (#22786) üzenetére

Nos, G30P 30-al megy, nem 25-el, így mindjárt több a fogyasztás. (15km-es távot pl csak gyorsabban letud az ember, mintha csak 25-el tud menni.)
Nem tudom mennyit menne el, mert sose mentem vele annyit, h alig maradjon benne pár százalék.
Azon kívül mikor megjött, vagy két hetet használtam csak, aztán vittem átépíttetni 48V-osra.

65km-t írnak, 40-45lehet ideálisan nyélgázon átlagos számú fékezéssel, gyorsítással. Ennyit szoktam olvasni másoknál is.

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#22788) DigitXT válasza Thunderzolee (#22787) üzenetére


DigitXT
félisten

551Wh-ból hogyan hoz ki 40-45 km-t "végig 30 km/h-val"?:F
Ha tud annyit, egészen valószínűtlen, hogy végig nyélen tudja.
(Meg ugye emelkedő is kizárt, legfeljebb rövidnadrágos kisfiúk
alatt, akik úgy szeretnének felnőttek lenni, de nem jön össze...)

Minap is beletekertem az olaszba egy 40-est, még nem merült
le teljesen*, de terhelve benézett 41V alá... az eléggé a vége.:K
Becsületére legyen szólva, húzott felfelé így is, akár 1500W-tal.

*: mindezt 1062Wh akkuval, aminek csak a fele a G30P. Amúgy
pont nem mindegy, hogy 25, vagy 38 a vége. Ha éppen bezárt
a bolt ahová mentél: 15p is rengeteget számít pl. azt is hogy a
nagy forgalomban nem kell kockáztatni, a jó átlagsebességért,
csak ott kell kihúzatni, ahol nem probléma, mégis jó az átlag.:D
(Útvonaltervező 5p-cel zárás utánra jósolt, de annak ellenére is
10p-cel zárás előtt érkeztem, hogy mindenféle lezárás, turisták
hada, piros lámpák, maga a HÉV vágány, és minden bezavart...)

Ui: tudom, induljak 20p-cel korábban. És ha nincs rá mód, IJB...
(Na majd megoldja a szabályozás, hiszen nehogymár 38-cal az
üres bicikliúton, az veszélyes! De a tömegben 25-tel? Az fasza.)

[ Szerkesztve ]

(#22789) PociAti válasza ridiculous (#22783) üzenetére


PociAti
senior tag

Még nem sikerült kellő mélységben tesztelni a Neon Lite-ot (sok a meló), de az eddigi pár kör alapján elég jónak tűnik. Nincs benne semmi meglepő, ekkora akkuból kb. ezt leget kihozni.

Viszont egyik kör során H módról átváltott nekem L módra (25 km/h-ról 15 km/h max sebességre), amikor kb. 30%-on volt az akku. Ez valami akku kímélési, hatótávnövelő beállítás miatt lehet így? 3.0.2-es szoftver van a telefonomon.

Egy hátrányát már találtam a rollernak. Csatlakozáshoz, tehát a beállítások eléréséhez netre van szükség. És ha nincs lefedettség, vagy nincs mobilnet, akkor nem sikerült az androidos appal a rollerhoz csatlakozni.

(#22790) Peaceliker válasza Thunderzolee (#22787) üzenetére


Peaceliker
őstag

Ja, akkor rossz embert kérdeztem :DDD :R

"Oh my Goa'uld!"

(#22791) Silentfrog válasza PociAti (#22789) üzenetére


Silentfrog
veterán

Nem vált át magátol másik módba. Ha a bekapcsoló gombot nyomkodod kétszer egymás után akkor vált módot Nem tempomatot akartad beállítani?

(#22792) Szergej1986


Szergej1986
friss újonc

Sziasztok!
A minap lefrissítettem a G30 max rolleremet és azóta lekorlátoz 22km/h-nál, továbbá a tempomat sem működik (1.8.8 firmware). Azt látom, hogy németországi régiót állított be a szoftver amit én nem tudok módosítani semmilyen hack alkalmazásban, csak pittyeg a roller de nem enged váltani. Már mindenféle módszert próbáltam de letilt a roller (factory resetet már csináltam). Valaki járt már így tudnátok segíteni?

(#22793) balintka válasza Szergej1986 (#22792) üzenetére


balintka
addikt

Nekem tegnap érkezett meg a G30P, akkor 1.8.7re frissült. Még nem mentem vele. Hol lehet a régiót megnezni a szoftverben? Nem találom.

Neked sima G30 van?

[ Szerkesztve ]

(#22794) Szergej1986 válasza balintka (#22793) üzenetére


Szergej1986
friss újonc

Régiót csak a hack programban tudod nézni. G30 max gen 1.

(#22795) balintka válasza Szergej1986 (#22794) üzenetére


balintka
addikt

A roller szériaszáma N4GS..., ez alapján az enyém a G30P verzió. A te szériaszámod milyen kezdetű?

(#22796) Szergej1986 válasza balintka (#22795) üzenetére


Szergej1986
friss újonc

N4GED1945K2641

(#22797) PociAti válasza Silentfrog (#22791) üzenetére


PociAti
senior tag

Köszi, igazad lehet! A dupla powergomb nyomkodás lehetett a ludas. Még rendesen el sem olvastam a leírást, azt se tudtam, hogy ennél is így lehet mechanikusan módot váltani. Eddig ezzel csak beüzemeléskor találkoztam az applikációban, de amikor átváltott, akkor nem volt nálam telefon. Így ezt az eshetőséget kizártam.

(#22798) balintka válasza Szergej1986 (#22796) üzenetére


balintka
addikt

Ez a elvileg a 20 km/h régiós netes cikk alapján.

[ Szerkesztve ]

(#22799) Thunderzolee válasza Szergej1986 (#22792) üzenetére

Nem módosított szoftver volt a rolleren a frissítés előtt?
Használtan vetted? Vagy boltból?
Mennyi volt a végsebessége eddig?
Rendszámtábla tartós a hátsó sárvédő ív?

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#22800) Szergej1986 válasza Thunderzolee (#22799) üzenetére


Szergej1986
friss újonc

Szia. De, módosítottt volt US régió. Emagos a roller új. Mivel módosítottam így alattam teljesen feltöltve tudta a 29 km/h-t és a 24 km/h-át lemerülten. Nagy szívás ez így de ahogy nézem ez csak vezérlő cserével módosítható. 😑 :o :W

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.