- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Sungoo fórumtársnak hála lett egy fasza kis Militado órám. Élőben pont olyan, mint a videókon, kifejezetten szép darab. Sőt, a szija sokkal minőségibb, mint amire számítottam a Seiko 5 militarymból kiindulva. A 200 méteres vízállóság és a zafír üveg pedig hasznos dolgok. Ez kívül szövet, belül bőr, csattja pedig az óra tokhoz igazodva homokfújt. Elsőre úgy tűnik, hogy a lume is korrekt rajta. Összességében abszolút minőségi órának tűnik.
A mérete az én kezemre szerintem pont jó.Kérdés: a nagy másodperc mutató alapból csak a stopper funkció alatt megy. Ha folyamatosan üzemeltetem a stoppert, az vajon mennyire zabálja az elemet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- Apple MacBook
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged