Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem, általában sodrás széléhez dobok. Ha lehet 100, de inkább 80gr alatt maradok, kosárból, 120-150...+ gr-os kosarakkal nem szeretek horgászni, persze van mikor muszáj.
Csak amikor kezdő(bb) horgász voltam, 3,9m-es botokat vettem, mostanra rájöttem, hogy legtöbb esetben semmi szükség rájuk, egyszerűbb a kisebb bot, hozzá passzoló kisebb orsóval.
jansky1: Mostanra tényleg eljutottam oda, hogy van mindenem.
Nem hiszem hogy hagyom elveszni a kuponokat, bár nem nagy érték.
Egyik nap jött a szomszédba a GLS futár, mondtam is asszonynak, milyen rég rendeltem.
Aprócikk is van, minden. Etetőanyag egész szezonra megvan. Zsinórok több szezonra, sötét helyen. De ezt én így szeretem. Bármikor, beindul a vezérhangya, bárhova kitalálom, hogy kimegyek pecázni, van felszerelés, van etetőanyag.
Volt hogy kolléga vasárnap jött, jaj, mennénk pecázni, nincs otthon etetőanyag, tudsz adni..? Gyere válassz! Meglátta a készletem.......B+.........
Ott áll a garázsban egy leponyvázott motor, fullra tankolva, alig kilóméterrel. Ha kitalálom, ponyva le, pöcc-röff, aztán lemegyek a Bakonyba. Ha egy évben 2x kitalálom......
De a tudat, hogy ott van minden, mehetek horgászni, motorozni, amikor kedvem van.
És ha azt mondjátok, hogy gyűjtögető vagyok, meg kényszervásárló....Akkor mindjárt lefotózom a lányom körömlakkos polcát..őőőő polcait a szobájában, úgy hogy nem is itt lakik, hétvégére jár haza.
Asszony spejzéről nem beszéltem. Ki kellene kenni már diszperzittel, de egy nap lenne a rakodás, ki és bepakolni...Amúgy 15 perc alatt legurítom, de nem egyszerű.
Szerintem csak cukorból van itthon minimum 20 kg. Két fagyasztó megy. Bezárnának minket egy évre, szerintem azt is kibírnánk, annyi kaja van itthon. Szépen, lassan töltődött föl a készlet, mindig kicsit többet veszünk mint ami elfogy.
Szóval...Annyira nem lógok ki a sorból. Nálunk mindenki gyűjtögető.
Volt rendszerváltás körül anyámnak kis falusi boltja. Hétvégén nyomták a csengőt, alapvető dolgokért, pl. nem volt otthon tejföl, liszt. Én megfogadtam, nálunk ilyen nem lesz, fogyó holmikból kell lenni mindig.
Úgy is lett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Jura Ena 8 kávégép
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Steady74