Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Szilágyi84 #79908 üzenetére
Utólsó péntek a hivatalos, de sok helyen az előtte (Hónap utolsó előtti péntekén) lévőn tartják.
Magyarán szerintem november 18-án, vagy 25.-én lesz, bolttól függően.
25.-e lesz a hivatalos.
Hülyeség amúgy az egész (már bocsika), mert olyan akciók vannak, hogy ha rákeresel, máshol lehet olcsóbb akció nélkül. Szóval oda kell figyelni.
Itt a helyi boltban nálunk (Szákó mester) egy hétvégére (P-SZ-V) szokott lenni 20% engedmény, meg a webáruházak is így szokták.
Amúgy is be szoktuk itt írni az akciókat, ki mibe belefut, vagy lát valami megérőt.
Én lehet idén kihagyom ezt a BF akciót, elég sokba kerül a bankkártyámnak, mióta kiderült hogy a "mentős" igazolványom [link] 15% kedvezményre jogosít a Carp Zoom boltba, ott van Győrbe az út mellett pont......Mióta a lányom oda költözött, többet járok arra.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított Herman Miller Aeron Classic B méret prémium gurulós irodai szék
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest