- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
lumpy92 #75579 üzenetére
Ugyan én nem süllőzök, de sógornőm férje évtizedek óta horgássza, legfőképp a nagy Rábán. (Bocsi, ha nagy Rábát írok néha, azért mert a KisRába itt folyik Kapuváron, és ha egyértelműen akarjuk megkülönböztetni, így mondjuk).
Ha valakinek, akkor neki van tapasztalata.....Hozzám képest mindenben régimódi, pontyozni is hatalmas horgokat, durva zsinórokat használ. Nade süllőzni! Nézegette a hatos pontyozó horgaimat, azt mondja ilyen pontyozó horgokat használ, nagy horoggal nem tud süllőt fogni. Nem veszi fel a halszeletet, vagy az apró csalihalat. Ő nem használ semmiféle előkét, süllő vagy harcsa a legfőbb ragadozó faj erre fele. Mondta, ha harapásálló előkét (Nála vsz. drótelőkét jelent) használ, akkor sincs süllő kapás.
Azt is mondja, hogy estefele érdemes süllőzni.
Idén majd megpróbálom én is. Egy bottal. Másikkal meg márnázni, pontyozni. (Tilalom után, persze)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- További aktív témák...
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest