Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Steady74 #39721 üzenetére
Köszi.
A bestmastert már mértem én is, talán én is felraktam képet ide valamikor. Kíváncsi voltam ennek a 4-es nyélnek a súlyára. Ha emlékszel (emlékeztek) tavaly nagyon ajnároztam itt egy Nevis nyelet amit csak igen rövid ideig lehetett kapni. Kb 15-16 k lehetett 5-6 évvel ezelőtt az ára. Még azt írtam róla talán, hogy nagyon hasonlít a kb 40-50 ezres Rive nyelekre, és minőségben is nagyon jó. Karcsú, könnyű (nem akarok hazudni, de ha jól emlékszem, akkor csak 280 gramm környékén van a 4 méteres nyél súlya), csodálkoztam is rajta akkor, hogy ilyen jó nyelet lehetett venni ennyiért. De mint írtam, nem is lehetett sokáig kapni. Én anno szotyiért hozzáfértem shimano cuccokhoz, volt 3 és 4,5 méteres beastmaster nyelem is. Igen, a 4,5-ös nyelet természetesen lehet használni 3 méterben is, de én nem szerettem nyéltag nélkül, így anno jó pénzért külön vettem egy 3 méterest is. Most már csak a 3 méteres van meg, a 4,50-est eladtam amióta megvan a nevis, baromi nehéz volt. Este ha hazaérek lemérem én is a nevist, de én most 280 grammra emlékszem. Na majd kiderül. Persze azt azért hozzá kell tenni, hogy nem is olyan erős mint a beastmaster.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin topic
- Politika
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fallout 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest